• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim hep mız mız

Çok geçmiş olsun onlar iyi olsunda tabi en önemlisi bu 😔🤲 benimki de gür valla sorma bende almıyım diyorum sanki canını cimdikledim nasıl ağlıyor mecburen anlıyorum sonra kucağıma napıyom dayanamıyorum. Gece öyle bir ağlıyor ki Allah'ım sallıyorum yok sonra kucağımda uyuyor. Sen iş yapıyormulşsun en azından ben onuda yapamıyorum yemek bile yapmadığım zamanlar oluyor o uyurken bazende bende uyuyorum dayanamıyorum artık

Merhaba 46 günlük bebeğim var sizin kadar olmasa da benim kızımda çok mızmız. Sizi çok iyi anlıyorum bazen bende ağlıorum o ağlayınca sinirden 😂 altını değiştirirken üstünü değiştirirken uyurken uyanırken sürekli ağlıyor. İlk zamanlar kucağıma aldığımda susardı şimdi kucağıma alsam da ağlıyor çok zor ama kabullendim bende ne yapayım canı acımıyor biliyorum en azından üç dört aylık olana kadar idare edicez mecbur. Bazen ağlasa da almıyorum kucağıma işimi yapmaya devam ediyorum ama asla susmuyor dayanamayıp alıyorum birde sesi çok gür benim kızın 😂 omzumdayken ağlayınca kulağım çınlıyor. Biz bi rahatsızlık geçirdik bi hafta kadar hastanede yattık çok zordu o yüzden şimdi canı sağ olsun bi yeri ağrıyıp acımasın mızmızlıktan ağlasın napayım diye düşünüyorum. Bu günlerimizde geçicek elbet 😬
Çok geçmiş olsun onlar iyi olsunda tabi en önemlisi bu 😔🤲 benimki de gür valla sorma bende almıyım diyorum sanki canını cimdikledim nasıl ağlıyor mecburen anlıyorum sonra kucağıma napıyom dayanamıyorum. Gece öyle bir ağlıyor ki Allah'ım sallıyorum yok sonra kucağımda uyuyor. Sen iş yapıyormulşsun en azından ben onuda yapamıyorum yemek bile yapmadığım zamanlar oluyor o uyurken bazende bende uyuyorum dayanamıyorum artık

Canım kan değerlerine baktırmanı öneririm. Ya da bu konuda doktoruna danışabilirsin. Bazı vitamin eksiklikleri huzursuzluk ve uykusuzluk yapabiliyor. Sen duygusal ve fiziksel olarak çok yorulmuşsun. Aslında o bir bebek ve tek iletişimi ağlamak. Ben böyle durumlarda başlarda senim gibiydim evde durmak sanki işe yarardı çıkamam yapamam derdim. Bir gün cesaret ettim ve dışarısı o temiz hava ikimizede iyi geldi. Sonrasında hep dışarı çıktım. Her gün bir rutin belirledim geve uykusu öncesi mutlaka banyo yaptırıp masaj yaptım ki bu onu rahatlattı. Seninde destek alabileceğin birileri varsa destek iste yarım saat bile olur. Yoksa eşin in çalışmadığı izinli olduğu günde yarım saat rica et bi yürüyüş yap gel. Sakın ev işi bişey yapayım deme. Kendin için birşeyler yap.

Canım kan değerlerine baktırmanı öneririm. Ya da bu konuda doktoruna danışabilirsin. Bazı vitamin eksiklikleri huzursuzluk ve uykusuzluk yapabiliyor. Sen duygusal ve fiziksel olarak çok yorulmuşsun. Aslında o bir bebek ve tek iletişimi ağlamak. Ben böyle durumlarda başlarda senim gibiydim evde durmak sanki işe yarardı çıkamam yapamam derdim. Bir gün cesaret ettim ve dışarısı o temiz hava ikimizede iyi geldi. Sonrasında hep dışarı çıktım. Her gün bir rutin belirledim geve uykusu öncesi mutlaka banyo yaptırıp masaj yaptım ki bu onu rahatlattı. Seninde destek alabileceğin birileri varsa destek iste yarım saat bile olur. Yoksa eşin in çalışmadığı izinli olduğu günde yarım saat rica et bi yürüyüş yap gel. Sakın ev işi bişey yapayım deme. Kendin için birşeyler yap.
Bende uyku konusunda konu actıgımda sanırım siz bana önermiştiniz banyoyu benim kızımda aşırı mızmızdı kücükken şimdi bunu daha çok istedigi şeyler için aglama rolune döndürdü😅 hemen hemen 3aylıkken sanırım nende başlamıstım her aksam banyo rutin kitaplar vsvs bende diyodum asla uyumayacak asla düzelmeyecek derken 8bucuk aylıktan sesleniyorum her sey cok daha iyi en azından rutinlere alıstık uykuya gecmesi daha kolay kücüklükteki ataklar bence cok daha zor hic bi şekilde uyumak istemediği sürekli agladıgı dönemler zor ama o daha cok minik tek iletişimi aglamak ve bu cok normal. Canınızı sıkmayın biz tek basına olanların biraz daha zor işleri ama bugunler geri gelmeyecek o mis kokusunu içinize çekip öpüp stresinizi atmaya calısın uyurken kundaklayın basta sevmez gibi oluyolar sonra bakıyosunuz hosuna gidiyolar. Bide ben kucakta uyuturken hafif hafif zıplardım onu severdi kızım cok uyumazsa battaniye arasında sallardık öyle böyle büyüyolar🥲

Doktora söyledim gazdan dolayı olduğunu söyledi ay bilmiyorum ne yapacağım uyumak istiyorum banyo olmak kendime bakmak ve zayıf olmak istiyorum sanırım bu günlere özlem duyuyorum sabırlı biri de değilim üstüne yanımda destek olacak kişi sadeve eşim sağolsun hep yanımda ama oda yetemiyor ki. Baya yoruldum erkene doğum olunca ayrı bir yıpranma oldu sanırım bende

Bende uyku konusunda konu actıgımda sanırım siz bana önermiştiniz banyoyu benim kızımda aşırı mızmızdı kücükken şimdi bunu daha çok istedigi şeyler için aglama rolune döndürdü😅 hemen hemen 3aylıkken sanırım nende başlamıstım her aksam banyo rutin kitaplar vsvs bende diyodum asla uyumayacak asla düzelmeyecek derken 8bucuk aylıktan sesleniyorum her sey cok daha iyi en azından rutinlere alıstık uykuya gecmesi daha kolay kücüklükteki ataklar bence cok daha zor hic bi şekilde uyumak istemediği sürekli agladıgı dönemler zor ama o daha cok minik tek iletişimi aglamak ve bu cok normal. Canınızı sıkmayın biz tek basına olanların biraz daha zor işleri ama bugunler geri gelmeyecek o mis kokusunu içinize çekip öpüp stresinizi atmaya calısın uyurken kundaklayın basta sevmez gibi oluyolar sonra bakıyosunuz hosuna gidiyolar. Bide ben kucakta uyuturken hafif hafif zıplardım onu severdi kızım cok uyumazsa battaniye arasında sallardık öyle böyle büyüyolar🥲
Kıyamam😞 tek başına bir bireyi sorumluluğunj almak bunu yaparken kendini yok etmek hiç kolay değil ama işin içinden çıkılacak yanları bulmak en güzeli. Banyo masaj işe yaradıysa ne mutlu. Açıkçası bebeklerde bizim duygularımızı sünger gibi emiyorlar. Rutinleri de çok seviyorlar. Çünkü bir sonra ne olacağını kolaylıkla kestirebiliyorlar. Zaman çok hızlı geçiyor geçmeyecek olmayacak denilen herşeye aslında yavaş yavaş uyum sağlıyorlar.🌸🙏

Bende nurse Harveys ve maflor kullanıyorum. Gündüz uyumadığında ağlıyor sürekli mecburen uyutmak zorunda kalıyorum. İnşallah bizimde erken doğum olmasına rağmen 3. Ayımızda biter bu durumlar. Uyumaması benim için sorun değil ama ağlaması mızmzlanması çok yoruyor beni. Daha bu başlangıç diyorsun 😊😊
neyse ki dediğin gibi yazın gelmesi iyi olucak inşallah biraz daha dilinden anlamış olurum hayırlısı ile bu arada . Emzikte almıyor. 😔 malasef en azından alsaydı biraz daha bende rahat ederdim
Emzik benim kızımda kolay almadı şöyle diyeyim bir sürü emzik çeşidi var biliyorsunuz ve bu ufakliklar o konuda bile seçici oluyor ben her türden aldım en son kiraz uçlu denen kimsenin belkide dönüp bakmadığı modele alıştı onu beğendi ve ben sütüme batırıp ağzına vererek biraz ısrarcı davranarak alistirdim bence muhakkak çeşitli emzik çeşitlerini deneyin ve sütünüze batırıp verin inan rahat edersiniz bu size çok yardımcı olacak inanın:)o mizmizlik onunla oyalanirken azalıp gidiyor :)

Selam kızlar bebeğim 69 günlük ama düzeltilmiş günüde 32 günlük (34 haftalol doğum yaptım )

Kızımın karnını doyuruyorum altını alıyorum 1 aydır gaz damlası kullanıyorum alttan çıkarmasına yardımı oluyor bende destekliyorum. Ama ona ragmen hep huysuz huzursuz 2 dakika şöyle ne aktivete yapabiliyoruz nede boş vaktimiz olup dışarı çıkabiliyoruz. Sürekli mız mız sürekli gündüz 10 dakika uyuyor uyanıyor geceleri uyumak bilmiyor. Bütün gün beyaz gürültyü açıyorum sakinleşsin diye anlık sakinleşiyor sonra yine aynı. Mamasını veriyorum ağlıyor altını alıyorum ağlıyor sessiz kaldığı en fazla 10 dakika bişey hemen ağlamaya başlıyor artık delirmek üzereyim ağlıyorum sinirimden her gece napcam bilmiyorum ne yemek yapıyorum ne temizlik boş vaktimde de uyumaya çalışıyorum. Lütfen akıl verin bana nolur sizinde mi böyle miydi bu dönemlerde ne yapmam lazım :KK43:
Canım kolik bir bebeğin var benim bebeğimde öyleydi Allah Allah bi gün ağla ağla ağla allahım susmuyo kafayı yiyecek gibi oldum gece nöbetindeydi eşim ağlaya ağlaya çağırdım geldi görev yerini bırakıp o ilgilendi gaz masajı şu bu zar zor susturdu tam yan yana oturduk bana geldi bi ağlama krizi kendimi tokatlamısım o anda kafama kafama vurup saçlarımı yolmuşum lohusaydım o zaman eşim söylüyor ben hatırlamıyorum o anı Dr gittik hemen ben kafayı yiyorum sandım kolik anneleri cinnet bile geçirebiliyor dedi ağlarsa bile bırak bi odada güvenli biçim de balkona çık nefes al falan dedi de nasıl bırakacaksın bebeği Allah aşkına diyor insan geçiyor inan ki zar zor oluyor ama geçiyor Allah yardımcın olsun bumu yazma sebebim de varmı böyle bişey yaşayan dediğim için yoksa moral bozmak değil inan ki kuzucum

Selam kızlar bebeğim 69 günlük ama düzeltilmiş günüde 32 günlük (34 haftalol doğum yaptım )

Kızımın karnını doyuruyorum altını alıyorum 1 aydır gaz damlası kullanıyorum alttan çıkarmasına yardımı oluyor bende destekliyorum. Ama ona ragmen hep huysuz huzursuz 2 dakika şöyle ne aktivete yapabiliyoruz nede boş vaktimiz olup dışarı çıkabiliyoruz. Sürekli mız mız sürekli gündüz 10 dakika uyuyor uyanıyor geceleri uyumak bilmiyor. Bütün gün beyaz gürültyü açıyorum sakinleşsin diye anlık sakinleşiyor sonra yine aynı. Mamasını veriyorum ağlıyor altını alıyorum ağlıyor sessiz kaldığı en fazla 10 dakika bişey hemen ağlamaya başlıyor artık delirmek üzereyim ağlıyorum sinirimden her gece napcam bilmiyorum ne yemek yapıyorum ne temizlik boş vaktimde de uyumaya çalışıyorum. Lütfen akıl verin bana nolur sizinde mi böyle miydi bu dönemlerde ne yapmam lazım :KK43:
Benim de erken doğum oldu 34 haftalik dogum yaptım şu an 1 aylık ve altı temiz, gark da yaptı, karnı da tok ama uyumuyor mık mık sesler eşliğinde. Yalnız değilsiniz çoğu zaman sabahlıyorum şu an 5 saatlik uyku ile duruyorum. Ve şu an ayni hala uyumadı besik de ise yaramıyor ayakta sallamak da.anlamadim ben bu işi

Kolik bebek mi acaba illa bir sıkıntısı vardır ilk üç normal hayata dönmeyi beklemek hayal olur şuan için aktivite yapmak için boş vaktinin olması için çok erken bir dönem daha dünyaya adepte olamamış bir bebekten bahsediyoruz sonuçta değil mi bugünler geçecektir bebeğinin büyük ihtimalle gaz problemi vardır
Hangi mamayı kullanıosun hangi gaz damlasını kullanıyorsun her beslenmeden sonra ağızdan çıkart hergun gaz masaji yap rezene kaynatıp her gün bir kaç çay kaşığı verebilirsin çok huzursuz olduğunda karnına masajla fon tut uzaktan o benim oğluma çok iyi geliyordu

Back