Eşimin tahammülsüzlüğü

Yanlış anlaşılma oldu herhalde, ben eşim hiç sorumluluk almıyor demedim ki. Reels video olayı bir defa oldu bunu da üstte belirttim geçen reels video izlemeye koyuldu bebek ağlarken diye.. normalde gayet sorumluluk alan birisi sadece iki haftadır tahammülsüz o nedenle konuyu açtım yoksa oğlumuz 10 aylık şimdiye kadar hep beraber büyüttük başka destekçim yoktu yanımda
Evet yanlış anlaşılma oldu. Eşinizi devamlı bu şekilde diye anladım ben yazdıklarınızdan. Devamlı böyle olduğu için bakmadığı çocuğun da mızmızlanmasını yapması saçma geldi. Yani mızmızlanmak da derim dedikodu da hepsi aynı benim için. 2 haftadır böyleyse farklı bir derdi var onu da o anlatmadan bilmek imkansız.

Yani aynen bende arkadaşıma oğlum biraz mızmız, sürekli kucak istiyor ara sıra huysuzluk yapıyor falan diyorum bu dedikodu yapmak mı oluyor? Bazı insanlar gerginliğini forumda diğer insanlara yansıtarak atıyor sanırım üzerinden
Gergin değilim yazdıklarınızdan öyle anladım. Gayet de keyfim yerinde pazar alemi yapiyorum hatta 🍻

Sorduğunuzda bir sey yok diyor ama sorun cikariyorsa madem sorun yok neyin tribi bu diye çıkışsaniz? Yani siz küsünce ustunuze dusmesi de cok saglikli bir iletisim tarzi degil sorunlari konusarak çözmek varken neden boyle imali iletisim kuruyorsunuz ki?
Tahammülsüzlugunden rahatsizim demek cok mu zor?

Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim 😊 ben mi yanlış aktardım bilmiyorum normalde gayet ilgili bir babadır 10 aydır ikimiz tek bakıyoruz oğlumuza ama bu aralar böyle olması beni üzüyor sadece, belki düzelir zamana bırakıyorum bakalım
Çocuk bakmak meşakkatli iş ve maalesef erkekler bizler kadar sabırlı değil.. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum, siz güzellikle anlatın, kavga çözüm değil.

Aslında akşamları oğlumuz uyuduğunda film izliyoruz bir şeyler atıştırıyoruz en kötü iki saat takılıyoruz beraber.. sorun ne bende çözemiyorum ya
Olabilir arada evliliklerde. mevsimsel değişiklik bile ruh halimizi etkiliyor. ben de eşimi özlediğimde böyle tahammülsüz oluyorum. Daha farklı birşeyler yapabilirsiniz. Ha bu arada sizi tersledigi zaman kırıldığınızi da güzelce ifade edin.

X