• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim hep mız mız

Buglemin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
20
4
1
32
Selam kızlar bebeğim 69 günlük ama düzeltilmiş günüde 32 günlük (34 haftalol doğum yaptım )

Kızımın karnını doyuruyorum altını alıyorum 1 aydır gaz damlası kullanıyorum alttan çıkarmasına yardımı oluyor bende destekliyorum. Ama ona ragmen hep huysuz huzursuz 2 dakika şöyle ne aktivete yapabiliyoruz nede boş vaktimiz olup dışarı çıkabiliyoruz. Sürekli mız mız sürekli gündüz 10 dakika uyuyor uyanıyor geceleri uyumak bilmiyor. Bütün gün beyaz gürültyü açıyorum sakinleşsin diye anlık sakinleşiyor sonra yine aynı. Mamasını veriyorum ağlıyor altını alıyorum ağlıyor sessiz kaldığı en fazla 10 dakika bişey hemen ağlamaya başlıyor artık delirmek üzereyim ağlıyorum sinirimden her gece napcam bilmiyorum ne yemek yapıyorum ne temizlik boş vaktimde de uyumaya çalışıyorum. Lütfen akıl verin bana nolur sizinde mi böyle miydi bu dönemlerde ne yapmam lazım :(

Selam kızlar bebeğim 69 günlük ama düzeltilmiş günüde 32 günlük (34 haftalol doğum yaptım )

Kızımın karnını doyuruyorum altını alıyorum 1 aydır gaz damlası kullanıyorum alttan çıkarmasına yardımı oluyor bende destekliyorum. Ama ona ragmen hep huysuz huzursuz 2 dakika şöyle ne aktivete yapabiliyoruz nede boş vaktimiz olup dışarı çıkabiliyoruz. Sürekli mız mız sürekli gündüz 10 dakika uyuyor uyanıyor geceleri uyumak bilmiyor. Bütün gün beyaz gürültyü açıyorum sakinleşsin diye anlık sakinleşiyor sonra yine aynı. Mamasını veriyorum ağlıyor altını alıyorum ağlıyor sessiz kaldığı en fazla 10 dakika bişey hemen ağlamaya başlıyor artık delirmek üzereyim ağlıyorum sinirimden her gece napcam bilmiyorum ne yemek yapıyorum ne temizlik boş vaktimde de uyumaya çalışıyorum. Lütfen akıl verin bana nolur sizinde mi böyle miydi bu dönemlerde ne yapmam lazım :KK43:
Doktora götürdün mü ?
Belki cani aciyordur bi agrisi vardir senin görmedigin ve bilmedigin…

Benimde kızım prematüre doğdu ilk dönemler gaz sancısı olduk bizde.bende zorlandım birde atak dönemleri oluyor gazda eklenince uyumuyordu küçük olduğu için dediğin gibi bir aktivitede yapamıyorduk yani yalnız değilsin önce onu belirteyim. Geçici süreçlerle biraz büyüyene kadar oluyor bu şekilde bence 1 aya kadar düzelir normal 69 günlük diyorsun çünkü 3 ay doldu mu gelişme oluyor sormak istediğin bir soru olursa yardımcı olmaya çalışırım

Doktora götürdün mü ?
Belki cani aciyordur bi agrisi vardir senin görmedigin ve bilmedigin…

Götürdüm canım kusuyordu ultrason bakıldı bişey çıkmadı Şükür sadece gazı var dedi gaz damlası da kullanıyorum anlamadım nasıl oldu tuvaletini yaparken titriyordu idrar verdik normal idrar sonuçları temiz çıktı idrar kültürü bekliyorum. Onun haricinde birşeyi yok baktı doktor anlamadım şimdi uyuyor mesela ama sürekli hareketlilik uyanıyor ağlıcam artık sabredemiyorum gerçekten

Kızımın karnını doyuruyorum altını alıyorum 1 aydır gaz damlası kullanıyorum alttan çıkarmasına yardımı oluyor bende destekliyorum. Ama ona ragmen hep huysuz huzursuz 2 dakika şöyle ne aktivete yapabiliyoruz nede boş vaktimiz olup dışarı çıkabiliyoruz. Sürekli mız mız sürekli gündüz 10 dakika uyuyor uyanıyor geceleri uyumak bilmiyor. Bütün gün beyaz gürültyü açıyorum sakinleşsin diye anlık sakinleşiyor sonra yine aynı. Mamasını veriyorum ağlıyor altını alıyorum ağlıyor sessiz kaldığı en fazla 10 dakika bişey hemen ağlamaya başlıyor artık delirmek üzereyim ağlıyorum sinirimden her gece napcam bilmiyorum ne yemek yapıyorum ne temizlik boş vaktimde de uyumaya çalışıyorum. Lütfen akıl verin bana nolur sizinde mi böyle miydi bu dönemlerde ne yapmam lazım :KK43:
Kolik gibi

Benmki 4 ay boyleydi. Suan 8 aylik olmak uzere. Hala mizmiz ama daha iyi. Ilk 4 ay kabus gibiydi. Herseyi denedim sadece sallanmak iyi geldi. Anakucagi alin mumkunse kendi sallanan.

Benimde kızım prematüre doğdu ilk dönemler gaz sancısı olduk bizde.bende zorlandım birde atak dönemleri oluyor gazda eklenince uyumuyordu küçük olduğu için dediğin gibi bir aktivitede yapamıyorduk yani yalnız değilsin önce onu belirteyim. Geçici süreçlerle biraz büyüyene kadar oluyor bu şekilde bence 1 aya kadar düzelir normal 69 günlük diyorsun çünkü 3 ay doldu mu gelişme oluyor sormak istediğin bir soru olursa yardımcı olmaya çalışırım
Kendime kızıyorum o kadar çok sinirleniyorum ki bağırıyorum artık evin içinde 31 yaşında anne oldum ben gerçekten çok zor süreçti evet çok şükür sağlığı yerinde bin şükür o iyi olsun. Birazda olsa yalnız olmadıpım için sevindim bu süreçte gaz damlası kullanıyorum beni emmiyor meme reddi yaşadık silikonla emzirmeye çalıştım sütüm az olduğu için almadı mama ve sütümü sağıp veriyorum. İnanın seviyorum kucağımda bile uyutuyorum alışacak diyorlar ama bi daha gelmicek bu günler deyip sarmalıyorum altını açarken mamasını verirken bile hep konuşuyorum zaten şuan için göz temasımız kısıtlı oluyor ama yineee hep konuşmaya çalışıyorum bazen bağırıyorum ona sinirlerine hakim olamıyorum bazı günler gündüzleri hep uyuyor yine aktivete vs şeyler yapamıyoruz ama gece olunca başlıyor herşey peki durum ne zaman düzelecek acaba yani ben görüyorum dışarda çocuklar sessiz sakin arabalarında oturuyor benimki dün hastaneye gittik yıktı ortalığı benim bu dönemde yapmam gereken şeyler neler tavsiye alabilirim ve belkide iyi gelecek aramızdaki ilişkiye.

Benmki 4 ay boyleydi. Suan 8 aylik olmak uzere. Hala mizmiz ama daha iyi. Ilk 4 ay kabus gibiydi. Herseyi denedim sadece sallanmak iyi geldi. Anakucagi alin mumkunse kendi sallanan.
Anakucağımız var bende sallamaya çalışıyorum kundak yapıyorum hatta güvende hissetsin diye bir an uyuyor sonra bakıyor ben kudaklıyım kollarını açmak istiyor:((

Anakucağımız var bende sallamaya çalışıyorum kundak yapıyorum hatta güvende hissetsin diye bir an uyuyor sonra bakıyor ben kudaklıyım kollarını açmak istiyor:KK43:(
Biraz israrci olacaksiniz malesef. Deli gibi cirpinirdi benimki. Bi de sallamayi biraktigim an uyanirdi. Babybjorn benzeri bisi almistim butun gun onu salliyodum. Bi cocugum daha vardi ustelik hatirladikca icim cekiliyo o gunleri. Smdi sukur oturuyo dönüyo. Hic gulmez sanmistim ama kahkahalar atiyo. Sanki hep o halinde kalacak gibi gelmisti ama gexciyo. Alabilirseniz birinden destek alin. Benim icin mumkun degildi hala o hirpalanmis hali atamadim uzerimden

Ha bi de yarim kundak
Onu yaptım işte
Biraz israrci olacaksiniz malesef. Deli gibi cirpinirdi benimki. Bi de sallamayi biraktigim an uyanirdi. Babybjorn benzeri bisi almistim butun gun onu salliyodum. Bi cocugum daha vardi ustelik hatirladikca icim cekiliyo o gunleri. Smdi sukur oturuyo dönüyo. Hic gulmez sanmistim ama kahkahalar atiyo. Sanki hep o halinde kalacak gibi gelmisti ama gexciyo. Alabilirseniz birinden destek alin. Benim icin mumkun degildi hala o hirpalanmis hali atamadim uzerimden
Yaa benimde destek alacak kimsem yok bende diyorum ne zaman gülcek acaba böyle ağlamadan duracak sabredemiyorum da nasıl olacak bilmiyorum.siz atlatmışsınız çok şükür 😊

Kendime kızıyorum o kadar çok sinirleniyorum ki bağırıyorum artık evin içinde 31 yaşında anne oldum ben gerçekten çok zor süreçti evet çok şükür sağlığı yerinde bin şükür o iyi olsun. Birazda olsa yalnız olmadıpım için sevindim bu süreçte gaz damlası kullanıyorum beni emmiyor meme reddi yaşadık silikonla emzirmeye çalıştım sütüm az olduğu için almadı mama ve sütümü sağıp veriyorum. İnanın seviyorum kucağımda bile uyutuyorum alışacak diyorlar ama bi daha gelmicek bu günler deyip sarmalıyorum altını açarken mamasını verirken bile hep konuşuyorum zaten şuan için göz temasımız kısıtlı oluyor ama yineee hep konuşmaya çalışıyorum bazen bağırıyorum ona sinirlerine hakim olamıyorum bazı günler gündüzleri hep uyuyor yine aktivete vs şeyler yapamıyoruz ama gece olunca başlıyor herşey peki durum ne zaman düzelecek acaba yani ben görüyorum dışarda çocuklar sessiz sakin arabalarında oturuyor benimki dün hastaneye gittik yıktı ortalığı benim bu dönemde yapmam gereken şeyler neler tavsiye alabilirim ve belkide iyi gelecek aramızdaki ilişkiye.
Bende gaz damlasi ve gaz şurubu nurse Harvey kullandım şurubun da faydası olmuştu gündüz daha az uyursan oyalamaya çalışsan belki gece uykusuna alışmaya başlar birde emzik kullanıyor musun bana çok yardımcı olmuştu 1 ay içinde düzelir merak etme benimde erken doğum olmasına rağmen 3 ay dolunca daha iyi olmuştu az kaldı buna inan haa su da bir gerçek sonra başka ataklar geliyor ama şimdi yaza giriyor olmamız iyi oldu mizmizlansa bile dışarı çıkar sağa sola bir şekilde bakinmaktan yorulacak daha sakin olmaya başlayacak havanın etkiside iyi olacak enerjisini bir şekilde atacak sonrasında oturmaya başladı yemeğe başladı dönmeye emeklemeye derken daha hızlı geçecek o günleri hayal et 😃

O aylarda en buyuk sikinti gaz. Damla kullanmak yetmiyor. 4 ay gibi rahatlarsiniz. 4 ay benim bebegim hep kucaktaydi. Aksam 6dan gece 2ye kadar bagirarak aglardi. Bazi gunler sabahtan yatana kadar bagirirdi. Geciyor ama. Bol bol kucaklayin. Bosverin isi gucu.

Bende gaz damlasi ve gaz şurubu nurse Harvey kullandım şurubun da faydası olmuştu gündüz daha az uyursan oyalamaya çalışsan belki gece uykusuna alışmaya başlar birde emzik kullanıyor musun bana çok yardımcı olmuştu 1 ay içinde düzelir merak etme benimde erken doğum olmasına rağmen 3 ay dolunca daha iyi olmuştu az kaldı buna inan haa su da bir gerçek sonra başka ataklar geliyor ama şimdi yaza giriyor olmamız iyi oldu mizmizlansa bile dışarı çıkar sağa sola bir şekilde bakinmaktan yorulacak daha sakin olmaya başlayacak havanın etkiside iyi olacak enerjisini bir şekilde atacak sonrasında oturmaya başladı yemeğe başladı dönmeye emeklemeye derken daha hızlı geçecek o günleri hayal et 😃
Bende nurse Harveys ve maflor kullanıyorum. Gündüz uyumadığında ağlıyor sürekli mecburen uyutmak zorunda kalıyorum. İnşallah bizimde erken doğum olmasına rağmen 3. Ayımızda biter bu durumlar. Uyumaması benim için sorun değil ama ağlaması mızmzlanması çok yoruyor beni. Daha bu başlangıç diyorsun 😊😊
neyse ki dediğin gibi yazın gelmesi iyi olucak inşallah biraz daha dilinden anlamış olurum hayırlısı ile bu arada . Emzikte almıyor. 😔 malasef en azından alsaydı biraz daha bende rahat ederdim

O aylarda en buyuk sikinti gaz. Damla kullanmak yetmiyor. 4 ay gibi rahatlarsiniz. 4 ay benim bebegim hep kucaktaydi. Aksam 6dan gece 2ye kadar bagirarak aglardi. Bazi gunler sabahtan yatana kadar bagirirdi. Geciyor ama. Bol bol kucaklayin. Bosverin isi gucu.
Kucaklıyorum zaten ama üzülüyorum sabırsız olduğum için birde erken doğdu onun şeyi hala üzerimizde inşallwn geçecek belkide bir yerde ben yanlış bişry yapıyorum bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum

Kucaklıyorum zaten ama üzülüyorum sabırsız olduğum için birde erken doğdu onun şeyi hala üzerimizde inşallwn geçecek belkide bir yerde ben yanlış bişry yapıyorum bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum
Hic sinirlenmeyin. Simdi 8.aydayiz biz. Keske diyorum o aylara donsek de sadece bebegimle ilgilensem😊

Merhaba 46 günlük bebeğim var sizin kadar olmasa da benim kızımda çok mızmız. Sizi çok iyi anlıyorum bazen bende ağlıorum o ağlayınca sinirden 😂 altını değiştirirken üstünü değiştirirken uyurken uyanırken sürekli ağlıyor. İlk zamanlar kucağıma aldığımda susardı şimdi kucağıma alsam da ağlıyor çok zor ama kabullendim bende ne yapayım canı acımıyor biliyorum en azından üç dört aylık olana kadar idare edicez mecbur. Bazen ağlasa da almıyorum kucağıma işimi yapmaya devam ediyorum ama asla susmuyor dayanamayıp alıyorum birde sesi çok gür benim kızın 😂 omzumdayken ağlayınca kulağım çınlıyor. Biz bi rahatsızlık geçirdik bi hafta kadar hastanede yattık çok zordu o yüzden şimdi canı sağ olsun bi yeri ağrıyıp acımasın mızmızlıktan ağlasın napayım diye düşünüyorum. Bu günlerimizde geçicek elbet 😬

Merhaba 46 günlük bebeğim var sizin kadar olmasa da benim kızımda çok mızmız. Sizi çok iyi anlıyorum bazen bende ağlıorum o ağlayınca sinirden 😂 altını değiştirirken üstünü değiştirirken uyurken uyanırken sürekli ağlıyor. İlk zamanlar kucağıma aldığımda susardı şimdi kucağıma alsam da ağlıyor çok zor ama kabullendim bende ne yapayım canı acımıyor biliyorum en azından üç dört aylık olana kadar idare edicez mecbur. Bazen ağlasa da almıyorum kucağıma işimi yapmaya devam ediyorum ama asla susmuyor dayanamayıp alıyorum birde sesi çok gür benim kızın 😂 omzumdayken ağlayınca kulağım çınlıyor. Biz bi rahatsızlık geçirdik bi hafta kadar hastanede yattık çok zordu o yüzden şimdi canı sağ olsun bi yeri ağrıyıp acımasın mızmızlıktan ağlasın napayım diye düşünüyorum. Bu günlerimizde geçicek elbetç

Çok geçmiş olsun onlar iyi olsunda tabi en önemlisi bu 😔🤲 benimki de gür valla sorma bende almıyım diyorum sanki canını cimdikledim nasıl ağlıyor mecburen anlıyorum sonra kucağıma napıyom dayanamıyorum. Gece öyle bir ağlıyor ki Allah'ım sallıyorum yok sonra kucağımda uyuyor. Sen iş yapıyormulşsun en azından ben onuda yapamıyorum yemek bile yapmadığım zamanlar oluyor o uyurken bazende bende uyuyorum dayanamıyorum artık

Back