Kafayı yemek üzereyim artık

Eşinize söyleyecek bir şey bulamıyorum, biran önce boşanın. Umarım aileniz bu süreçte size destek olur. Olmazlarsada en azından dava sonuçlanana ve nafaka bağlanana kadar kadın sığınma evlerinde kalın. Sonra da bir iş, küçük bir ev çocuğunuzla güzel bir hayatınız okur umarım.

Neden yaşadıklarınızı kimse bilmiyor,onun ailesi dogurdukları kişinin yaptıklarını mutlaka dinlemeli.
Anneniz para karşılığı oğlunuza bakar gb geliyor.
Paranın alamayacağı kapı yoktur

Neden çocuk yaptınız böyle bir evliliğe nedenini sorabilir miyim?
Hangi çocuk böyle bir hayatı hak eder? Boşanın ve çalışmaya başlayın. Anladığım kadarıyla eşiniz evliyken çalışmanıza izin vermeyecek. Yalnız yüzünüzü kızartıp annenize yalvarın. Cüzi bir miktara çocuğunuza baksın. Bu güvendiğiniz bir komşu da olabilir. Bu hayatta hiçbir şey zor değil. Benim annem de ben 2. sınıftayken, kardeşim 3 yaşındayken boşandı ve iki işe birden gitti. İmkansız diye bir şey yoktur.

Ama öyle demeyin her şeye çocuğu için katlanıyor . Büyüyünce de öyle diyecek senin için terk etmedim
Yemişim onun katlanmasını. Çok sinirleniyorum yahu, söz konusu çocuklar olunca hakim olamıyorum kendime.

Milelt çiçek gibi bakacakken cesaret edemiyor çocuk yapmaya. Bunlar tavşan gibi mübarek ha bire ürüyorlar.

Bu daha başlangıç o çocuk büyüyecek evlenme çağına gelecek bu sefer de evlendiği kadınla olan iliskisini etkileyecek bu durum . Anne de yavrugggm senin için bu kötü adamla kaldım diye mutsuzluğunu yine oğlundan çıkaracak . Malesef çocuk için bir ehliyet getirmeden bu iş olmaz . Araba kullanan kişinin bilinçli olması bekleniyor oysa ki yetiştirilen bir çocuk tüm toplumu etkiliyor

Yani boşanmanız gerektiğini siz de biliyorsunuz zaten. Bir yerden başlarsınız, bir noktada hayatınızı düzene sokarsınız. Çocuğunuza bunu yaşatmayın. O adam insan değil belli ki, yaratık. Yalnız ölmesi gerekenlerden. Kendinizi ve evladınızı kurtarmak zorundasınız.

buyuk ihtimal babasini taklit ediyor sorunlarini oyle cozmeye calisiyor
Tam aksine çok olgun bir çocuk. Babası dün konuşup kapattıktan sonra ben yaptığı şeylere rağmen seninle konuşuyor fln diye söylenirken anne siz kavga etsenizde o benim babam sonuçta benim yanımda böyle şeyler söyleme sonra çok üzülüyorum diyor. Ben şahit olduğu şeylere rağmen onu herşeyden soyutlayarak yetiştirmeye çalıştım hep. Ha bu demek değil ki senin baban çok iyi yaptığı şeyler doğru görmezden geliyoruz şeklinde değil. Doğruyu yanlışı öğreterek yetiştirdim.

Kısır döngü işte. Babaları gibi erkek çocuklar, anaları gibi kız çocuklar yetişiyor sonra bunlar çocuk yaşta kaçarak evlenip kendileri gibi bir nesil daha yetiştiriyorlar.

Acaba konuyu insanların sinirini bozmak için mi açtınız ? Cidden merak ettiğim için soruyorum . Onu yapabilirim bunu yapabilirim ise kabul edildim ama annem çocuğa bakmaz ondan yapmadım. Bu mu yani ?

Kısır döngü işte. Babaları gibi erkek çocuklar, anaları gibi kız çocuklar yetişiyor sonra bunlar çocuk yaşta kaçarak evlenip kendileri gibi bir nesil daha yetiştiriyorlar.
İşin kötü tarafı eğitimsiz insanların çok çocuğu olurken eğitimli insanlar otuz kere düşünüyor sonra toplum kötüye doğru gitmeye devam ediyor

Yapılacak şey basit, bulduğunuz kabul aldığınız ise hemen girişinizi yaptiracaksiniz, çocuğunuzu yakininizdaki okula yazdırıp sabah birakip çıkış saatinde de alıp iş yerine götüreceksiniz.

Eğer çalışacağınız kurum okul saatine göre ayarlama yapabilirse (bunu teklif edin) harika olur. Özellikle ofiste çalışma ortamlarında böyle şeyler daha olası.

Oglunuz yitip gitmek üzere. Çok geç olmadan bu yazdıklarınızı (boşanma ve çalışma) hayata geçirin.

Hayat çok zor ama insanlar zorlaştırıyor. Zor insanları da hayatınızdan men edin.

Bu arada yüzde bin beşyüz eminim ki kavga dövüş başladığınız işten ilk maaşı aldığınızda bu duruma en çok eşiniz sevinecek. Ama işkencesi devam edecektir o ayrı.

İşin kötü tarafı eğitimsiz insanların çok çocuğu olurken eğitimli insanlar otuz kere düşünüyor sonra toplum kötüye doğru gitmeye devam ediyor
Katılıyorum. Maalesef durum böyle. Çünkü çocuk büyütmek ile insan yetiştirmek arasında ciddi bir fark var.
Biz yetiştirmek için çabalıyoruz.

Katılıyorum. Maalesef durum böyle. Çünkü çocuk büyütmek ile insan yetiştirmek arasında ciddi bir fark var.
Biz yetiştirmek için çabalıyoruz.
Otuz tane şey okuyorum her okuduğumda daha çok şaşırıyorum daha bebekken uyuduğu yer ile uyandığı yer farklı olmasın çocukta güvensizlik oluşturur diyorlar bu bile travma olurken şu çocuğun yaşadığı ne olacak ruhunda bu çocukların nasıl bir yara açılıyor ? Sadece bu konuda değil neredeyse her konuda aynı şey şiddetin her türlüsüne maruz kalan çocuklar sonra ortada işte hastalıklı bir toplum oluyor .

Acaba konuyu insanların sinirini bozmak için mi açtınız ? Cidden merak ettiğim için soruyorum . Onu yapabilirim bunu yapabilirim ise kabul edildim ama annem çocuğa bakmaz ondan yapmadım. Bu mu yani ?
Sinirleriniz bozulduysa konudan çıkabilirsiniz?? İçinde bulunduğum durumu yol gösteren olur düşüncesiyle paylaştım. Umarım olduğum duruma kimse düşmez. Herkesin hayat şartı aynı değil. Benim ve çocuğum için geç kalınmış büyük bir adım atacağım doğal olarakta korkularım var. Rahatsız olan okumayabilir.

Hiç o düşüncede olmadım. Boşanmayı uzun zamandır kafaya koymuştum cesaret edemiyordum. Artık öyle bir derdim de yok.
Ayrılmaya cesaretiniz yoksa ise başlayabilirsiniz ne yapabilir en fazla zaten şiddetin her türlüsü var. Bir kenara biraz paranız olur çocuk küçük değil anneniz bir iki sene mecbur idare edecek etmiyor mu okuldan sonra bir komsu bulun gerekirse hafta sonları da gidin komşunun evini barkini temizleyin günlük 600 TL temizlik siz bedava yapın . Gerekirse hafta sonu yemek yapın götürün ya da bunu komşu yerine annenize yapın afedersiniz ağzınıza tukurse de susun bir süre idare edin . Zaten çocuk büyüyünce kendisi eve geçecek bir kaç yıl o adamı cekeceginize siz ezilin ama sonucu güzel olsun

Siz geç bir adım atmıyorsunuz ki adam evi terk etmiş .

Çocuk telde konuştuktan sonra hala senin konuşuyor cık cık diye söyleniyorsunuz hem de soyutlayarak yetiştirmeye çalıştım hep diyorsunuz. Pek inandırıcı gelmedi onun için.
Babası da dolduruyorsa bir de vah haline. Pinpon topu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…