Aslında oturduğum evdeki düzenimi bozmak istemiyorum. Burada yaşamaya devam edip çalışıp hayatımı devam ettirmek istiyorum ama manevi destek görmemek çocuğumla çalışma durumunu nasıl yürüyeceğimi düşünmek beni delirtiyor.Sığınma evleri var gidebilirsiniz sonrasında devlet ve yaşayacağımız yerde ki belediye yardım ediyor kiraniza Kadar. Boşanmaktan da korkmuyorsnz nasılsa bırakıp gidin.
Evde sinir krizi geçiren bir çocuk varken hala boşanırsam ne yaparım diye mi düşünüyorsunuz?
Kendi hayatlarının içine ettikleri yetmiyor bir de hemen çocuk yapıp onun da hayatının içine ediyorlar.Benim de aklim ona takildi. Hani kendinden vazgectin ama cocuk daha 7 yasinda. Bakalim nelere sahit oldu
buyuk ihtimal babasini taklit ediyor sorunlarini oyle cozmeye calisiyorBenim de aklim ona takildi. Hani kendinden vazgectin ama cocuk daha 7 yasinda. Bakalim nelere sahit oldu
Orda hiç güzel anınız yok ki ne diye kalacaksnz çocuğunuzu da alın o adamın yüzünü görmeyeceginiz güzel bir yere gidin daha iyi olmaz mı ?Aslında oturduğum evdeki düzenimi bozmak istemiyorum. Burada yaşamaya devam edip çalışıp hayatımı devam ettirmek istiyorum ama manevi destek görmemek çocuğumla çalışma durumunu nasıl yürüyeceğimi düşünmek beni delirtiyor.
Aynen öyle yaptığı şeyleri yıllarca bana yakışırdı bunu öyle bir şekilde yaptıki hemde bazen durup acaba doğru mu söylüyor diye düşünüyordum. Kendimden tiksindim bir dönem hiç suçum olmamasına rağmen. Özgüvenimi yitirdim. 2 senedir takmamaya çalışıyorum daha iyiyim psikolojik olarak bunu gördükçe dahada delirip bana yükleniyor. Oğlum zaten babaya çok düşkün bir çocuk değil çünkü artık herşeyin farkında bana yaptıklarını görüyor. Ev sıkıntısı yok düzenimi bozmam. Burada iş imkanımda var çok rahat bulurum. Daha öncede bir yere başvurdum kabul edildim izin vermedi çalışmama ayaklarımın üzerinde durunca kendisine katlanmayacağımı biliyor.Şu evden kaçanların %80'i senin gibi..
Yazık ediyorsunuz çocuktan yaştan kendinize..
Kocan tam bir d.m.b.k..
Evli kadınlarla birlikte olup kendi karisini o...pu sanan cinsten.
ANCAK kendi hayvanligini onur madalyası gibi taşımaktan da imtina etmiyor.
Bir iş bul öncelikle.
Sonrasında çok küçük bir daire..
Gerekirse bir kuru ekmek yeyin ama kocanizin size o..pu demesine,sizi dövüp gururunuzu yerle yeksan etmesine izin vermeyin.
Çocuk için illaki benden daha tecrübeli birileri öneride bulunacaktır.Ancak psikolojik refahı için bu çocuğun zaten babadan uzak kalması gerek bana sorarsanız.
Haklısınız ama düşündüğüm şey boşanırsam ne yaparım değil çocukla nasıl çalışabilirim nasıl bir yol izleyebilirim tam olarak sorun buEvde sinir krizi geçiren bir çocuk varken hala boşanırsam ne yaparım diye mi düşünüyorsunuz?
Doğrusu buna pek cesaretim yok. Yıllarca sindirilmiş bir insan olarak ilk adım olarak bunu yapmam mümkün değilOrda hiç güzel anınız yok ki ne diye kalacaksnz çocuğunuzu da alın o adamın yüzünü görmeyeceginiz güzel bir yere gidin daha iyi olmaz mı ?
Harekete geçmek için neyi bekliyorsunuz ozaman?Aynen öyle yaptığı şeyleri yıllarca bana yakışırdı bunu öyle bir şekilde yaptıki hemde bazen durup acaba doğru mu söylüyor diye düşünüyordum. Kendimden tiksindim bir dönem hiç suçum olmamasına rağmen. Özgüvenimi yitirdim. 2 senedir takmamaya çalışıyorum daha iyiyim psikolojik olarak bunu gördükçe dahada delirip bana yükleniyor. Oğlum zaten babaya çok düşkün bir çocuk değil çünkü artık herşeyin farkında bana yaptıklarını görüyor. Ev sıkıntısı yok düzenimi bozmam. Burada iş imkanımda var çok rahat bulurum. Daha öncede bir yere başvurdum kabul edildim izin vermedi çalışmama ayaklarımın üzerinde durunca kendisine katlanmayacağımı biliyor.
Bir yolunu bulacaksınız. O çocuğu bu dünyaya getirip böyle berbat bir aile hayatı yaşatmaya, psikolojisini bozmaya hakkınız yok. Kendinizi yırtacak o çocuğa normal bir hayat yaşama imkanı sağlayacaksınız. Nasıl yaparsınız bilmem, okul sonrası etüde mi verirsiniz, komşunuza mı emanet edersiniz bir yolunu bulacaksınız, bulmak zorundasınız.Haklısınız ama düşündüğüm şey boşanırsam ne yaparım değil çocukla nasıl çalışabilirim nasıl bir yol izleyebilirim tam olarak sorun bu
Vah bana ah bana diyerek ne çocuğunu ne kendini kurtaramazsın. Duygularını nötr yapıp, alıp çıkmalısın çocuğunu o evden. Boşan hayatını kur, çocuğuna bir düzen kur sonra oturup ah bana vah bana yaparsın ha onu yaparken en baştan başla kocaya kaçıp gitmenden.Doğrusu buna pek cesaretim yok. Yıllarca sindirilmiş bir insan olarak ilk adım olarak bunu yapmam mümkün değil
Çalışma şartlarını çocuğun okul saatlerine göre ayarlama şansınız olur mu?Aynen öyle yaptığı şeyleri yıllarca bana yakışırdı bunu öyle bir şekilde yaptıki hemde bazen durup acaba doğru mu söylüyor diye düşünüyordum. Kendimden tiksindim bir dönem hiç suçum olmamasına rağmen. Özgüvenimi yitirdim. 2 senedir takmamaya çalışıyorum daha iyiyim psikolojik olarak bunu gördükçe dahada delirip bana yükleniyor. Oğlum zaten babaya çok düşkün bir çocuk değil çünkü artık herşeyin farkında bana yaptıklarını görüyor. Ev sıkıntısı yok düzenimi bozmam. Burada iş imkanımda var çok rahat bulurum. Daha öncede bir yere başvurdum kabul edildim izin vermedi çalışmama ayaklarımın üzerinde durunca kendisine katlanmayacağımı biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?