• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yedi

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.381
43.878
798
konum taşınmasın lütfen en azından cevap alana kadar benim içn önemli

Telefonuma hic bir şey yüklenmiyor 2 kere format attım duzelmedi nasıl düzeltebilirm ben bunu :/

19059775_1041923769276439_5048397143453937993_n.jpg

Cevap : Bilmiyoruz. :KK53:

Yuklenmiyor derken ne yuklenmiyor. Bir aplikasyonu yanlislikla sildiysen otekiler de ona baglantili olabilir.

Care: Telefon modeli ile google'lamak. Istersen ben yapayim da , cikmam gerek az sonra.

malesef kardesiminde telefonu ayni durumdan gecti. telefondakki butun resimleri aktar ve telefonu garantiye ver canim. baska yolu yok. formatla olacak birsey degil cunku.

Ay android mi :bicak:

Bana asıl kafayı yedirten sistem oydu

Google'a yazsana, tel modeli ile birlikte sorununu

Cevap : Bilmiyoruz. :KK53:

Yuklenmiyor derken ne yuklenmiyor. Bir aplikasyonu yanlislikla sildiysen otekiler de ona baglantili olabilir.

Care: Telefon modeli ile google'lamak. Istersen ben yapayim da , cikmam gerek az sonra.

android telefonum yazdım googleye ama olmuyor

resimdeki ekranda dondu kaldi mi yoksa yukleme vs mi yapmiyor?
benim eski telefon boyle ana ekranda dondu kaldi. sonra beyaz çizgiler indi. birdahada düzeltemedik:(

telefondan ayarlara gir uygukana ayarlarindan google play in butun varsayilani sil on bellek ve veriyi sil sonra google play a girerken baska bir mail al gir bunlari da wifi den yapma telefonun marka modelini at wipe reset atmayi tarif edeyim olmazsa onu yap

Back
X