Kafayı gebelik belirtileriyle bozmak

Herşeyin gebelik belirtisi diye düşünür oldum.

• Evet

• Hayır

• Bazen

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet doktora gitmek zor zaten, bide orda karnı burnunda hamileleri görmek çok daha zor oluyo

evet doktora gitmek zor zaten, bide orda karnı burnunda hamileleri görmek çok daha zor oluyo
Her ay diyorum canım; gelecek ay ben de böyle kontrole gelcem diye; ama yine oturuyoruz o çatala bi şekilde Bi de eşleriyle sarmaş dolaş oturmuyorlar mı karşımda.... zaten bizim adam ayın 25 günü evde yok. Bu ay son denememdi..Tüpe başlayacağım önümüzdeki ay. Şu an tek hayalim o kontrollere eşimle gitmek.. Ben de mutlu olmak istiyorum ulennn

Kalan 5 gün yumurtlama gününe denk geliyormu bari?

frida, 1 sene boyunca hamile kalamadım, sorun olup olmadığıda net değildi, adet kanamasında bile kendimi yerleşme kanaması diye kandırmışlığım var, 1 sene boyunca ne değişim olduysa hepsini hamileliğe yordum. gel gelelim aralıkta hamile kaldım ama sonlandırıldı, bütün umutlarım bitti derken kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamileyim. biliyorum çok klasik bana böyle diyenlere kızıyordum ama gerçekten öyle, kafana taktığın sürece, ilişkiyi sırf çocuk için yaşadığın sürece süreç zorlaşıyor. oluruna bırak 3 ay daha bişi değil doktora gitsen muayne bile etmez. bu stresi yaşatma kendine.

adam evde yoksa çalışmaları nasıl yapıyonuz. bende aşılama yaptırdım beklemedeyim, sonra tüpe geçcez

Allah yardımcınız olsun,umarım en kısa sürede hamile olduğun haberi bize verirsin.
inşallah sağol. sen bizim gibi beklemezsin inşallah

Offf canım ya ne zor süreçlerden geçmişsin,geçmiş olsun,inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın.peki ilk hamileliğin neden sonlamdırıldı?Şu an herşey yolunda değilmi? Söylediklerin çok doğru takmamam gerektiğini biliyorum bunun için kafamı dağıtmaya bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama yine bi şekilde aklıma düşüyor

sağlıksız gebelikmiş, kese büyümedi kan değerleri artmadı falan, olacağı varmış yani, şimdiki hamileliğim normala ilerliyor çok şükür. ben ders çalıştım, ne bilim etamin yaptım, diyet spor falan oyaladım kendimi sende öyle bişiler dene bence

adam evde yoksa çalışmaları nasıl yapıyonuz. /QUOTE]
valla canım hesap kitapla adamı malum günlerde eve gelmeye zorluyorum. O da benim çenemden kurtulmak için geliyor garibim napsın bi kere aralık ayında denk getiremedik de.. o ay geçmek bilmedi valla. böyle en azından 14 gün boyunca kendimi hamile sanıyorum. Tripten tribe giriyorum

Bende adete 6gün kala erken gebelik testi yaptım sonuc tek cizgi cıktı.bisürüde hamilelik belirtisi yaşadım oysa.

Kafayı hamilelik belirtisiyle bozmak nasıl birşey biliyor musunuz canlar? Adet göreceğiniz haftaya kadar kasıklarım ağrısın diye bekleyip, adet haftasında "hayır nolur ağrımasın" diye yalvarmaktır. Adet haftasına kadar gelecek birkaç damla pembe lekeyi bekleyip, adet gününde "hayırrr sakın gelmesin" diye kendini paralamaktır Böyle bir tutarsızlıklar ve absürdlükler yumağıdır hamile kalamamak

Bence hiç kafanıza takmayın ben sekiz aydır düşünüyordım sürekli kafama takmıştım aklımdaydı. Enson adet olduktansonra hiç takmadım kafama başka şeyler düşündüm stresden uzak durdum ve allah şükür 6haftpalık hamileiyim. Ve hamilelik öncesi belirtsi bile olmadı

Adet günüm bir iki hün geçebiliyor,bazende bir iki gün önce oluyorum o yüzden cumaya yada ctesine kadar bekliyim diyorum,az öı beklemiş olurum ki bilemedim
Benimde öyle oluyor genelde 2 gün falan atar.. Arada bir tam gününde olurum.. Bu ay 13 ünde tam günü ama pazara denk geliyor.. Ben kendimi tanıyorsam testi alır pazartesi sabah ilk idrarla yaparım :) hastalanmazsam salı bekler çarşamba yeniden yaparım.. :) yani şimdilik planım bu.. İnşallah senden güzel haberler gelir.. Çalışırken bi anda aklıma geliyosun açıp bi bakayım diyorumm :)

canım ben.araniza yeni katildim. Sürekli takipteyim kim nasıl belirtiler yaşıyor herkese neredeyse tek tek bakıyorum. Sanırım kafayı yedim test yaptım negatif sonuç. Sanırım çok takılmamak gerekiyor. Yoksa etkileniyor ve kendimizi hamile sanıyoruz. Psikolojik yani

güzel ozetlemissiniz bende ömrümde dinlemedigim kadar dinliyorum kendimi

Tek değilsiniz Canım benim 8 9 ay oldu kafayı yemek üzereydim bi ara belirti aramaktan kendimi hamile sanmaktan bi haller oldu tabi milletin sürekli sorması kızımın kardeş Sevda'sı cabası ikinci nedense olmuyor uzun zamandır bu siteye girmeyi de bırakmıştım regliye bir hafta var yarın eşim sperm testi için gidicek bakalım herşeyin hayırlısı

merhabalar yeni üye oldum ama uzun süredir bu siteyi takip ediyordum. Gerçekten bayıldım buraya bende gelip sizlerle tanışmak istedim

Adet sancısı çektin mi canım? Lütfen beni aydınlat. Bugün adet olacağım; birkaç saatim kaldı ve 6 gündür adet sancısı çekiyorum KANIMIN İLK DAMLASINA KADAR UMUTLUYUM

Hoşgeldin canım.galiba çok takılmamak gerekiyormuş bende bunu anladım ama nasıl bi psikolojimiz var ki herşeyi bu kadar etkileyebiliyor bu seferde ona taktımsiz ne kadar zamandır deniyorsunuz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…