evet doktora gitmek zor zaten, bide orda karnı burnunda hamileleri görmek çok daha zor oluyoRabbim daha fazla hastane kapılarında çare aratmasın bizlere canım. Valla ben çevremde kafamı nereye çevirsem karnı burnunda bir kadın görüyorum; bütün arkadaşlarım ikincileri doğurdular. İnsan gerçekten inanılmaz acı çekiyor. Doktora bile gidince sürekli tuvaletlere gidip ağlıyorum canım. Çünkü hamile kadınlar eşleriyle kontrollere gelmiş oluyorlar. Offff....
Her ay diyorum canım; gelecek ay ben de böyle kontrole gelcem diye; ama yine oturuyoruz o çatala bi şekildeevet doktora gitmek zor zaten, bide orda karnı burnunda hamileleri görmek çok daha zor oluyo
Allah yardımcınız olsun,umarım en kısa sürede hamile olduğun haberi bize verirsin.
Kalan 5 gün yumurtlama gününe denk geliyormu bari?Her ay diyorum canım; gelecek ay ben de böyle kontrole gelcem diye; ama yine oturuyoruz o çatala bi şekildeBi de eşleriyle sarmaş dolaş oturmuyorlar mı karşımda.... zaten bizim adam ayın 25 günü evde yok. Bu ay son denememdi..Tüpe başlayacağım önümüzdeki ay. Şu an tek hayalim o kontrollere eşimle gitmek.. Ben de mutlu olmak istiyorum ulennn
adam evde yoksa çalışmaları nasıl yapıyonuz. bende aşılama yaptırdım beklemedeyim, sonra tüpe geçcezHer ay diyorum canım; gelecek ay ben de böyle kontrole gelcem diye; ama yine oturuyoruz o çatala bi şekildeBi de eşleriyle sarmaş dolaş oturmuyorlar mı karşımda.... zaten bizim adam ayın 25 günü evde yok. Bu ay son denememdi..Tüpe başlayacağım önümüzdeki ay. Şu an tek hayalim o kontrollere eşimle gitmek.. Ben de mutlu olmak istiyorum ulennn
inşallah sağol. sen bizim gibi beklemezsin inşallahAllah yardımcınız olsun,umarım en kısa sürede hamile olduğun haberi bize verirsin.
Offf canım ya ne zor süreçlerden geçmişsin,geçmiş olsun,inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın.peki ilk hamileliğin neden sonlamdırıldı?Şu an herşey yolunda değilmi? Söylediklerin çok doğru takmamam gerektiğini biliyorum bunun için kafamı dağıtmaya bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama yine bi şekilde aklıma düşüyorfrida, 1 sene boyunca hamile kalamadım, sorun olup olmadığıda net değildi, adet kanamasında bile kendimi yerleşme kanaması diye kandırmışlığım var, 1 sene boyunca ne değişim olduysa hepsini hamileliğe yordum. gel gelelim aralıkta hamile kaldım ama sonlandırıldı, bütün umutlarım bitti derken kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamileyim. biliyorum çok klasik bana böyle diyenlere kızıyordum ama gerçekten öyle, kafana taktığın sürece, ilişkiyi sırf çocuk için yaşadığın sürece süreç zorlaşıyor. oluruna bırak 3 ay daha bişi değil doktora gitsen muayne bile etmez. bu stresi yaşatma kendine.
sağlıksız gebelikmiş, kese büyümedi kan değerleri artmadı falan, olacağı varmış yani, şimdiki hamileliğim normala ilerliyor çok şükür. ben ders çalıştım, ne bilim etamin yaptım, diyet spor falan oyaladım kendimi sende öyle bişiler dene benceOfff canım ya ne zor süreçlerden geçmişsin,geçmiş olsun,inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın.peki ilk hamileliğin neden sonlamdırıldı?Şu an herşey yolunda değilmi? Söylediklerin çok doğru takmamam gerektiğini biliyorum bunun için kafamı dağıtmaya bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama yine bi şekilde aklıma düşüyor
valla canım hesap kitapla adamı malum günlerde eve gelmeye zorluyorum. O da benim çenemden kurtulmak için geliyor garibim napsınadam evde yoksa çalışmaları nasıl yapıyonuz. /QUOTE]
Benimde öyle oluyor genelde 2 gün falan atar.. Arada bir tam gününde olurum.. Bu ay 13 ünde tam günü ama pazara denk geliyor.. Ben kendimi tanıyorsam testi alır pazartesi sabah ilk idrarla yaparım :) hastalanmazsam salı bekler çarşamba yeniden yaparım.. :) yani şimdilik planım bu.. İnşallah senden güzel haberler gelir.. Çalışırken bi anda aklıma geliyosun açıp bi bakayım diyorumm :)Adet günüm bir iki hün geçebiliyor,bazende bir iki gün önce oluyorum o yüzden cumaya yada ctesine kadar bekliyim diyorum,az öı beklemiş olurum ki bilemedim
canım ben.araniza yeni katildim. Sürekli takipteyim kim nasıl belirtiler yaşıyor herkese neredeyse tek tek bakıyorum. Sanırım kafayı yedimÜç aydır çocuk denemeleri yapıyoruz,her ay acaba hamilemiyim yoksa bu da mı gebelik belirtisi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.burnumda sivilce çıkar,interneti açıp "sivilce gebelik belirtisi mi?diye bakarım,aşırı gaz olur interneti açar"aşırı gaz gebelik belirtisi mi?"diye bakarım ondan sonra kasık ağrısı,karın ağrısı,bel ağrısı,arada hapşuruk,akıntı,akıntının rengi...bazen alakasız abuk şeyleri gebeliğe yoruyorum iyice tırlattım galiba.bu arada bu gün adet olmam lazım ama 10 gün önceden kasık ve bel ağrım başladı,bazen geçiyor ama sürekli değil.sarı akıntım da var,sivilcemde:)))hatta belirtimi bilmem ama ara sıra hapşuruk:))offf ne bileyim beklemek çok zoriçinizde benim gibi olan var mı merak ediyorum varsa bu durum sizi nasıl etkiliyor paylaşırmısınız?
güzel ozetlemissinizKafayı hamilelik belirtisiyle bozmak nasıl birşey biliyor musunuz canlar? Adet göreceğiniz haftaya kadar kasıklarım ağrısın diye bekleyip, adet haftasında "hayır nolur ağrımasın" diye yalvarmaktır. Adet haftasına kadar gelecek birkaç damla pembe lekeyi bekleyip, adet gününde "hayırrr sakın gelmesin" diye kendini paralamaktırBöyle bir tutarsızlıklar ve absürdlükler yumağıdır hamile kalamamak
Adet sancısı çektin mi canım? Lütfen beni aydınlat. Bugün adet olacağım; birkaç saatim kaldı ve 6 gündür adet sancısı çekiyorum KANIMIN İLK DAMLASINA KADAR UMUTLUYUMBence hiç kafanıza takmayın ben sekiz aydır düşünüyordım sürekli kafama takmıştım aklımdaydı. Enson adet olduktansonra hiç takmadım kafama başka şeyler düşündüm stresden uzak durdum ve allah şükür 6haftpalık hamileiyim. Ve hamilelik öncesi belirtsi bile olmadı
Hoşgeldin canım.galiba çok takılmamak gerekiyormuş bende bunu anladım ama nasıl bi psikolojimiz var ki herşeyi bu kadar etkileyebiliyor bu seferde ona taktımcanım ben.araniza yeni katildim. Sürekli takipteyim kim nasıl belirtiler yaşıyor herkese neredeyse tek tek bakıyorum. Sanırım kafayı yedimtest yaptım negatif sonuç. Sanırım çok takılmamak gerekiyor. Yoksa etkileniyor ve kendimizi hamile sanıyoruz. Psikolojik yani
Hoşgeldin canım:)sende durumlar nedirmerhabalar yeni üye oldum ama uzun süredir bu siteyi takip ediyordum. Gerçekten bayıldım buraya bende gelip sizlerle tanışmak istedim