Kafayı gebelik belirtileriyle bozmak

Herşeyin gebelik belirtisi diye düşünür oldum.

• Evet

• Hayır

• Bazen

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlısı olsun canım inşallah test sonuçları iyi çıkar.senin kontrollerin nasıl çıktı peki?

Canım yaa sorma hala ayın 8 inde olmam gereken adeti olmadım,dayanamadım yine bu gün yaptım test negatif çıktı,bence test bozuk yoksa hamileyim benbari senden güzel haberler alsak

Canım yaa sorma hala ayın 8 inde olmam gereken adeti olmadım,dayanamadım yine bu gün yaptım test negatif çıktı,bence test bozuk yoksa hamileyim benbari senden güzel haberler alsak
Bence test bozuk.. Benim adetim üç gün gecikecekte kan testine koşmayacağım haaa tey tey tey

İnşallah bende takmamayı öğrenirim yaa,bu arada gözün aydın Allah sağlıkla beveğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bence test bozuk.. Benim adetim üç gün gecikecekte kan testine koşmayacağım haaa tey tey tey
Benimde koşasım var ama bi hüsranda orda yaşamak istemiyorum çünkü arada adet gecikmesi yaşıyorum,bilemedim psikolojim bozuldu adet miyim değilmiyim hamilemiyim değilmiyim acaba test mi bozuk ben mi offf içim daraldı artık

Ovülasyon testin var mı elinde? Hamilelerde ovülasyon testi kopkoyu çıkıyormuş. Yani gebelik testinde negatifi görüp, ovulasyon testi koyu çıkıp hamile olduğunu falan öğrenenler var ya, valla bak. Ovülasyon testi beta hcg hormonunu algılayabiliyormuş.

Yok canım ovülasyon testi,o ovülasyon testi de hikaye,bir ayda onunla denemiştik hiç bi halt olmadı,bak aklıma geldi çok sinirlendim şu an artık bişey yapmam bekliyim bakalım 10 gün falan gecikirse o zaman bişeler yaparım

10 gün mü Rabbim ne sabırlı kulların var. Maşallah Barekallah. Şu forumları bi gezsene canım. Gebeliğinin 5. haftasında olup hala idrar testleri negatif çıkanlar var Neyse ya ben seni umutlandırıyorum Kusuruma bakma canım ya. Benim adetim hiç gecikmediği için neler hissettiğini anlamakta zorlanıyorum.

Bence de test bozukk yani bozuk olamasını istiyorumm :) benim en erken pazartesi belli olur diyorum çünkü bat pazara geliyor.. Aslında benim belirti olarak ovulasyondan sonra geçmeyen kasık ağrısı ve göğüslerim yeni yeni hassaslaşmaya başladı.. Durduk yerde üşüyorum, yanıyorum.. Uyku düzenim değişti bir de beyaz akıntı tuvalete çıktığımda hissediyorum.. Ama üşütmüş te olabilirim işte bu kafamı çok karıştırıyor.. Beklemek ne kadar zor ya :)))) senin içinde umut var hala bence geç döllenme olabilir.. Yada en kötü ihtimalle adet düzenin değişiyordur bu da bir kaç aya hamile kalacağını gösteriyormuş..

Adet sancısı çektin mi canım? Lütfen beni aydınlat. Bugün adet olacağım; birkaç saatim kaldı ve 6 gündür adet sancısı çekiyorum KANIMIN İLK DAMLASINA KADAR UMUTLUYUM
Hayır cnm adet sancısı çekmedim. Takmadım kafama bi baktım 3gün geçmiş sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen doktora giitim

İnşallah dediğin gibidir,çok entersan idrar testini yaptıktan sonra kasık ağrımda göğüs ağrım falanda kesildi,galiba psikolojik
Senin belirtilerde sağlam aslında inşallah pazartesi güzel bi haber alırız senden:)almasakta canımız sağolsun öbür aya artık birlikte bekleriz yine

aaa inanmıyorum öncelikle çok tşk ederim mesajınız için
Rica ederiz de canım neye be kime şaşırıp inanmayıp öncelikle teşekkür ettiğini anlayamadık mesajı yazarken cevapla veya alıntı yaparsan daha iyi anlaşılabilir bence

Size tşk ettim .Yazımı görüpte yazdığınız için.Dünden beri yazıyorum kimseden cevap gelmeyince heralde yanlışlık yapıyorum dedim ))

kizlar bütün yazilari okudum allahim hepinize tez zamanda bebisleri nasip etsin inşallah bende kafayi yedim bu belirtilerle ama benim su an hamile olmamam lazim çünkü bi kizimm var işitme engelli o tam olarak konuşmadan bebek istemiyorum bu ay ufak bi kaza oldu bugün hasta olmam lazim olmadim uç gün kala test yaptim negatif beklemek ne zormus

allah yardimcin olsun canım. İnşallah gönlüne göre olur. Bende olmalıydim. Test yaptim negatif ama adet sancilarimda var. Günümde gecikti. Offfff ne olacak bu halimiz

Aynen öyle ama bu kasık sancılarını ozaman kafaya takarım ben psikolojik olabilecek kadar az değil çünkü.. Bu ay bişy çıkmazsa önümüzdeki ay için soğan kürü yapmayı düşünüyorum.. Belki faydası olur.. Çok okudumm soğan kürü çok faydalıymış yumurtalıklara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…