Kafayı gebelik belirtileriyle bozmak

Herşeyin gebelik belirtisi diye düşünür oldum.

• Evet

• Hayır

• Bazen

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adetime 6 gun kaldi kirpiklerin kıvrışmadı,göz bebeği buyumedi,göğüslerim şişmedi, ama akıntım değişti süt buharı yapmıştım mantar yapmış olabilir,belim agriyo çok çalışmaktan olabilir, ishal oldum kiraz sapı içiyorum ondandır yani anlayacağınız bu ayda belirti bulamamaktan kafayı sıyırdım.
Hamilesin derse bu kez test çok fena ters köşe olcam

Arkadaşlar bende o kadar çok belirti aradım ki bu forumda yazılanların hiç biri bende olmadı. göz bebeklerim büyümedi halen aynı , kirpiklerimde karışmadı , hiç akıntım olmadı, midem bulanmadı bir yerim ağrımadı ve ben hamileyim. aylarca kendimde belirti aramıştım , belirtilere fazla takılmamak lazımmış :)

Bende fmf hastasıyım ve ocak ayından beri düşünüyoruz inşallah fmf bir sıkıntı yaratmaz çook korkuyorum ( nefroloji dr.na gittim ama hiçbir bilgi alamadım desem yeridir hapı birak yada birakma diyemem kadin dogumcun bikir dedi kadin doguma gittim nefrolojiye gidip ogreneceksin dedi daha hamilede degilim ama olsundu kafamda deli sorular siz ilacı bırakınca ataklarınız başlamadı mı pekii

Kızlar konu mu açsam buraya mı yazsam diye gelgitler yaşadıktan sonra size danışmaya karar verdim
Adetime 1-2 gün var ve kahverengi akıntım geldi bugün çok şaşırdım hani normalde adet sonuna doğru olur ya endişelendim çok Gebelik belirtisi olabilir mi yoksa kistim mi var ya ouf sabah olsa da hastaneye koşsam

Biraz geç oldu cevap için ama son durum nedir,doktora gittin mi?

Adet oldunmu canım ne durumdasın merak ettim

Merhaba ince ayarlarıyla oynanmış tüm güzel kızlar:) Ben de hem işte çalışan hem hamile kalmaya çalışan biri olarak aynı şeylerden dert yanıyorum. Yani güya işteyim, kafam onca şeyle meşgul ama arka tarafta sürekli bir vücut dinleme timi iş başında. "ah işte beklenen kasık ağrısı bu.. bak bak ciddiye al bunu" ile başlayıp, "yok ben otobüse yetişmek için koşmayayım nolur nolmaz"a kadar giden bir zihin yorgunluğu silsilesi. Benim bat 25 Nisan ama sıfır belirti. Azcık olan o kasık ağrılarını ciddiye almıyorum pek, çünkü nedense boş vakitlerimde oluyor:) Buraya da yeni üye oldum sayılır. Çünkü paylaşmak çok önemliymiş onu farkettim. Koca da bir yere kadar yani!:) "Kafaya takmamak" deyimini bir dereceye kadar kabul etmiyorum. İnsanız, aciziz ve heyecanlıyız. Sonuçta bunu istiyorum, bekliyorum ve elbette ki düşüneceğim. Sanırım bir yerden sonra sıkılacağız. Artık rutin bir beklemeye dönüşecek. Herkesin sabır eşiği başka. Ama o raddeye gelene kadar kimse bizi paranoyak hamile belirticisi olmaktan alıkoyamaazz:)) Allah her birimize hayırlı güzellikler yazsın ve bizde o güzelliklerden 'zamanı gelince' doyasıya nasiplenelim..
Hepinize kucak dolusu sevgiler..

Biraz geç oldu cevap için ama son durum nedir,doktora gittin mi?
Ertesi sabah reglim geldi ben yinede dr gittim kan ve ultrason bakildi bisey yoktu yaklasik 20 gundur sehir disindayim saniyorum hava degisiminden kahverengi leke geldi :s yinede memlekete doner donmez jinekologuma gldecegim

Pek yazmam ama Bütün geceler didik didik okuyorum. bu başlık çok uymus bana da. Yaklaşık 5-6 aydır bizimde duamiz bir evlat ve her burda yazılanlar gibi bende ufacık bir şeyi belirti sayanlardanim ve 4 defa dayanamayıp kan verdim. Kısmet değilmiş bu güne kadar bu ay kan vermemek için sabrediyorum 2 gün sonra insss bana mutluluk burdakilere de umut verebilebilecek birşeyler yazabilirim.

Adet oldunmu canım ne durumdasın merak ettim

Canımm evett adet oldum.. İşlerimin yoğunluğundan anca girebiliyorum foruma.. Adet oldum bitti ve şimdi herşey yine yeniden :) giderek rahatlıyor insan sanırım.. Yada bana öyle geliyor.. Sen nasılsın.. BAT ne zaman.. Benim 19 yada 20 Mayıs diyebilirim çünkü her seferinde 1-2 gün gecikiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…