Kafayı gebelik belirtileriyle bozmak

Herşeyin gebelik belirtisi diye düşünür oldum.

• Evet

• Hayır

• Bazen

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oy oy aynen sagolun. :) bende hala olmadim ben istemiyor da değilim hani insan istemez mi öyle bi muziceyi ama benden önce olmayanlarin olsa keşke :\

Aynen benimde çok sancım var,ara ara göğüs sızısı falan.soğan kürünü bende duydum yapmayı da düşündüm de acaba diyorum sorun sperm kaynaklı mı,tabi bunun için dr a gitmek gerek,dr 6 ay deneyin olmazsa o zaman bakarız demişti.son iki aydır tıkırında olan adetim bu ay gelmiyo deli olucameşime de yansıtıyorum gerginliğimi adamcağız daha orta da bişey yok daha ne oldu deneyeli sen böyle yaptıkça olmayacak,6 ay sonunda hala olmadı gideriz dr a diyo,ama ben taktım resmen,akşama kadar koşu bandı,mutfak,kadınlar kulübü kafamı dağıtmaya çalışıyorum.olmazsa soğan kürü de yapayım

Bak ben burda okumuştum yine adeti düzenli olan kadınlarda gebelik öncesi 1-2 ay düzensizlik olurmuş.. Yani şu anki durumun iyiye işaret bence.. Bir de şu var rahim spermle tanışıyor ve ilk bir kaç ay onu yabancı madde olarak algılayabiliyor.. Doktorların 6 ay bekle demesi bu yüzden ve genellikle sağlıklı kişilerde gebelik 3. yada 4. ayda falan oluyor.. Tek seferde olan gebeliklerdeki kadınların yumurtalıkları spermi hemen yararlı kabul ettiğinden ama bazı yumurtalıklar için bi 2-3 ay geçmesi gerekebiliyor.. Herkesin söylediği bir kesin yargı var ki o da kafaya takmamak.. Benim için gebelik hayırlısı ile rabbimin uygun gördüğü bir anda olacak ben böyle düşünüyorum.. İlişki sırasında da sonra düşünürken de içim çok rahat.. Benimki sadece vücüdumu çok dinlediğim ve çok araştırdığım için merak sabırsızlığı.. Yani içim rahat ama olmuş mudur bu ay merakı :) Kafama takarsam bu sancıları takarım çünkü eğer gebeliğim yoksa bu üşütmekten olabilir.. Ve bu ay dikkat etmeye çalıştım hep üşütmemeye ama yine de bi kaç gün çok üşüdüğüm oldu.. Kafama taktığım bu en ufak üşütmede hemen etkilenebiliyor olmam olur.. Bunun için de yumurtalıklarımı faydalı kürler ile desteklerim diye düşünüyorum.. Mesela ben folik asit kullanmıyorum çünkü daha önce 2 ay kadar kullandığımda sanki folik asit bende kilo yaptı gibi hissettim bıraktım.. Şimdi ceviz yiyorum düzenli ve avokado yiyiorum sabah kahvaltılarımda 2-3 günde bir.. Sonuçta o da folik asit deposu ordan alayım vitamini diye.. Önemli olan iç rahatlığı gerçekten.. Hepimiz anne olmayı hakediyoruz ve inşallah kısa zamanda güzel haberlerimiz olur olumsuzluğa kapılmadan mutluluğa ulaşırız :)))

İçimi rahatlattın etkisi uzun sürer inşallah

Hayırlısı olsun canım inşallah test sonuçları iyi çıkar.senin kontrollerin nasıl çıktı peki?
İnş Can'ım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ben doktora bi kaç kere gitti hiç bir problem yok dedi eşimin sonuçları pazartesi çıkacak bide onlara bakalım hayırlı ne diyim bu ay yine bi garibim yine içimde bir umut var ama okadar hüsrandan sonra inanmıyorum bekleyip görücem

Evde yaptığınız testler pozitif çıkmadan kan testimyaptırmayın bu konuda çok hüsran yaşamış biri olarak söylüyorum daha çook kötü oluyorsunuz benim 10 gün geciktiği oluyodu sırf taktığım için tüm belirtileri yaşıyordum ki hala yaşıyorum

Kizlar Merhaba biz de iki aydır deniyoruz ilk ay çok emindim bütün belirtiler vardı ama sonuç hüsran oldu bu ay da takmayim diyorum ama olmuyor

Benimde aynı ya 2 aydır başladık çalışmalara herşeyden şüphelenir oldum abartıyorum sanırım diye düşünmeye başladım oluruna bırakmak lazım sanırım .stresli olmamak lazım

Stressiz olabilen var mı acepppp

Ben de her ay hamile modda gezip kan tahlili ile havasını alanlardanım.
Yalnız ben de garip bi durum var 3 kez hamile kaldım 3 u de tek denemeyle oldu 3 u de kalp atmadı kürtajla sonuçlandı.
Tedavi vs derken doktor 3 ay içinde hamile kal gel dedi 5 yıllık evliyim bu kadar calismamistik.
Bütün belirtiler var ama gebelik yok.
Yazılan herseyi yaptım test kırıp kör mu olmadım çamaşır suyu karbonat mi denemedim.
Benim kırmızı her ay kan tahlilini bekliyor yaptırıp aaaaa dedikten hemen sonrà geliyor.
Stresten kudurcam valla.

Günaydınnnnnn :) Herkese mutlu haftalarrrr :) Umarım güzel haberler alacağımız bir hafta olur.. BAT geçti bugün gecikmede ilk günüm.. Göğüslerim şiş kasık sancım bitti gibi.. Akıntım var gibi de yok gibi de.. Test yapmaya korkuyorum hislerim hiç bir şey söylemiyor şu an.. Çok merak ediyorum regl mi olucam yoksa beklediğim haberi mi duyucamm :)) Şimdiye kadar tırnağım kırılsa kesin hamileyim diyen ben bugün olumsuzluğa korkuya düştüm bile.. Beklemekkk ahh ne zor şeysinn :))

Butun mesajlari okudum baya güldürdünüz kızlar beni arti kendimi normal hissetmeme sebep oldunuz cok şükür tek degilimmmm
Adet olsam bile aa ama bu sefer az ped kullandik eskisine göre üstüne gorme mi acaba dedigim cok oldu
Durumumu anlatayim bide kizlar size 5 yasinda bir oğlum var cok sukur bin şükür ona 6.ayda hamile kaldim ikinciyi 10 aydir istiyorum ama pek nazlandı gelmiyo
Vee suanda adetim 23 gun gecmis bulunmakta 14 gun gectiginde dra gittim kan testi 0.100 tsh prolaktin normal karnımdan ultrasonla bakti temiz dedi adet söktürücü verdi ama hersey normal bari kendiliginden olsun dedim ama hala olmadi
Bide bu ay ilk kez ovu testi kullandım bnm adet dongum uzun ve duzensiz 40 45 gunu buluyo adetin 26.gunu cigt ciGi gordum ama herkesinki gibi kopkoyu degildi ama ertesi gun silindi ukincu ciGi bikac gun daja yaptim test ikinci gorunmuyodu son bur testim kaldi bata 4 gun kala yaptim 2.cizgi silik cikti adet gunumde acik kahve bir damla leke geldi adetimi 2 ve 6 gun gectigindede ger iki gunde ayni sekilde peceteye yogun beyaz akintiyka iki minik damla kan geldi o kdr

Belirti olarak söyleyebileceğim su anda gogus uclarim felaket aciyo dokunulmuyo ama adet onceside oluyo bende boyle bazen nerdeyse ikinci adet donemim geldi cok ilginc

Belirti olarak söyleyebileceğim su anda gogus uclarim felaket aciyo dokunulmuyo ama adet onceside oluyo bende boyle bazen nerdeyse ikinci adet donemim geldi cok ilginc

Benim de eskiden yılda 1 kez 18 gün falan geciktiğim oluyordu hatta geçen mayısta 38 gün geciktim.. Mevsimsel olabiliyormuş öyle demişlerdi sonra düzene girdi yine kendisi.. Umarım senin de öyle olur ve 2. bebeğine de kavuşursun canm..

Bende oyle düşünüyorum ama tabiki yinede kan tahlili once negatif çıkıp sonra pozitif olanlarin bisuru konularini okudum :)

Bende oyle düşünüyorum ama tabiki yinede kan tahlili once negatif çıkıp sonra pozitif olanlarin bisuru konularini okudum :)

Her koşulda umutlu olmak lazım.. Benim bu belirtilerimi okudun mu :) regl belirtileri ile çok benzer ama hep okuyorum burda zaten çok benziyormuş diye.. İçim içime sığmıyor sanki kırmızı kartı görecekmişim gibi geliyor.. Kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorum.. Olsa da olmasa da Allah'tan.. :))

Aynen oyle ben adet olunca o kdr üzülmüyorum yani üzülüyorum tabide testte tek cizgiyi gormektrn daha az üzülüyorum en aZından yeni ay basladi diyorum

Günaydın değil pek ankaradatesadüfen yaşıyoruz resmen dün bende kızılaya gidecektim ama vazgeçtim son anda.maalesef hayat devam ediyor.
Bende hala adet olmadım,göğüslerim sadece kocaman oldu sadece arada kısa süreli sızı oluyor,akıntım bi ara kesilir gibi oldu ama sonra yine geldi,ondan sonracığıma son iki gündür karnımın içinde ince ince iğne batar gibi batmalar oluyor,aşırı gaz var ve hep bu gün kesin adet olucam diyorum adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama ortada hiçbişey yok,kan testi yaptırmadan çarşamba günü direk doktora gideceğiz en azından eğer gebelik falan yoksa doktorum neden hala adet olmadığıma bakar diye düşündüm,hamileysemde çıkar orda zaten.dediğin gibi beklemek çok zor senin adetin en fazla kaç gün gecikiyor?

İlk önce silik çıkıp sonra kaybolması ilginç olmuş,inşallah ikinci bebeğini de sağlıkla en kısa zamanda kucağına alırsın,güzel haberlerini bekliyoruz

Belli olmuyor canmm 2 gün geciktiğim oluyor bazen grip olduğumda ya da ilaç kullandığımda 5 gün bile gecikiyor ama o tür gecikmelerde bu belirtilerim olmuyordu.. Beklemek çok zor evet bana bu ay hiç geçmedi valla.. Bugüne kadar umutluydum ama bugün nedense biraz modum düşük.. Bu arada patlama için çok üzgünüm.. Hayat devam ediyor bi yandan ve elimizden üzülmek dışında bir şey gelmiyor.. Sana da çok geçmiş olsun.. İdrar testini ne zaman yaptın? Kaçıncı günün bugün?

Bu belirti falan yalan.eniyisi adet gecikene kadar kafayı yormamak.cünkü 7aydır belirti yasayipta hüsrana ugramak yordu.kasiklarima kramplar girdi buay kesin olur dedim.yine yok.bu ilk defa hamilelik düşünenler daha adet günü gelmeden mide bulantisi yasadigini düşünüyor ama bulanti ve kusma 8.haftada falan baslar.yani adet gecikmesinden daha sonra.ilk hamileligimde adetten önce ne yaşadim hatirlamiyorum ama adet gecikmesinden sonra kasiklarimda agri vardi ve bikac hafta sonra bisabah kusmalar basladi.eniyisi kafayi yormadan adet gecikmesini beklemek

Adet belirtisi yalan ama adet gecikmeside yalan adetim 8 inde olması gerekiyordu hala olmadım test yaptım negatif,normalde 2 gün ancak gecikir adetim.wallahi herkes bişey diyo bir kısmı psikolojik bir kısmı gerçek belkide,en belirgini keseyi görmek galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…