Kafayı gebelik belirtileriyle bozmak

Herşeyin gebelik belirtisi diye düşünür oldum.

• Evet

• Hayır

• Bazen

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Frida123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
629
1.030
Üç aydır çocuk denemeleri yapıyoruz,her ay acaba hamilemiyim yoksa bu da mı gebelik belirtisi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.burnumda sivilce çıkar,interneti açıp "sivilce gebelik belirtisi mi?diye bakarım,aşırı gaz olur interneti açar"aşırı gaz gebelik belirtisi mi?"diye bakarım ondan sonra kasık ağrısı,karın ağrısı,bel ağrısı,arada hapşuruk,akıntı,akıntının rengi...bazen alakasız abuk şeyleri gebeliğe yoruyorum iyice tırlattım galiba.bu arada bu gün adet olmam lazım ama 10 gün önceden kasık ve bel ağrım başladı,bazen geçiyor ama sürekli değil.sarı akıntım da var,sivilcemde:)))hatta belirtimi bilmem ama ara sıra hapşuruk:))offf ne bileyim beklemek çok zor içinizde benim gibi olan var mı merak ediyorum varsa bu durum sizi nasıl etkiliyor paylaşırmısınız?

İnşallah hamilesindir canım. Benim adetin hiç geçikmezdi günü gününe olurdum. Bi gün gecikti belirtilerde olunca test yaptım bir buçuk haftalıkken bebeğim ben burdayım dedi tabi şimdide onu kaybetme korkusunu yaşıyorum.

İşte ben :) bu ara cildim yağlandı acaba hamile miyim? :))) sivilce çıktı kesin kız çocuk güzelliğimi alıyor :))) ben o kadar rahat olup bi o kadar da merakından yerinde duramayan var mı benim gibi çok merak ediyorum :) ne olacak bu halimiz :)

1.5 haftalıkken Nasıl öğrendiniz? Geç döllenme miydi hcg değeriniz kaç çıkmıştı :) ard arda sordum sorularımı ama...

Amin canım inşallah ,bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama beklicem biraz daha.neden kaybetme korkusu yaşıyorsun umarım herşey yolundadır

1.5 haftalıkken Nasıl öğrendiniz? Geç döllenme miydi hcg değeriniz kaç çıkmıştı :) ard arda sordum sorularımı ama...

Evet geç döllenme sanırım. Adetimden bi gün sonra ogrendim. Değerlerin 33.26 çıktı dün 540,4 flan olmuş :)

Bende çok sevindim benim gibi olduğuna ,yoksa biz kardeşmiyizwallahi bilmiyorum halimiz ne olacak canım yaa hamile olduğumuzu öğrendiğimiz gün rahatlarız diye düşünüyorum,inşallah tabi:)sen ne zamandır uğraşıyorsun peki?benimde saçlarım çabuk yağlanmaya başladı bu arada

Amin canım inşallah ,bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama beklicem biraz daha.neden kaybetme korkusu yaşıyorsun umarım herşey yolundadır
Bekle biraz daha Rabbim o sevinci yaşatır sana inşallah. Uç ay dinlenicem bir çok şey yasaklandı konu açmştım dün bende

Evet geç döllenme sanırım. Adetimden bi gün sonra ogrendim. Değerlerin 33.26 çıktı dün 540,4 flan olmuş :)

Süper tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bol bol ananas ye ben kimyasal gebelik yaşadım geçen ay bana tutunması için yumurtlamadan sonra her gün 1 dilim ananas bir avuç da çekirdek ye diye tavsiye de bulunmuştu arkadaşlar bu ay uyguladım hayırlısı bakalım :)

İnşallah benimle kalır bebeğim pembe akintim oluyor iki gündür

Okudum şimdisakın üzülme ve olumlu düşün hep inşallah geçicek herşey ve sağlıklı çok güzel bi bebişin olacak

İnşallah canım benim
Rabbim sanada saglikli bir şekilde hamileliği nasip etsin inşallah en kısa zamanda

İnşallah benimle kalır bebeğim pembe akintim oluyor iki gündür

Korkma geç döllendiği için rahmin genişliyor yerleşme kanaması olabilir doktorun söylediklerini bire bir uygula lütfen ve hep olumlu düşün :) herşey güzel olacak...bizim için de dua et inşallah bize de tattırsın Rabb'im bu sevinci...

Benimde aynı ya 2 aydır başladık çalışmalara herşeyden şüphelenir oldum abartıyorum sanırım diye düşünmeye başladım oluruna bırakmak lazım sanırım .stresli olmamak lazım

Benimde aynı ya 2 aydır başladık çalışmalara herşeyden şüphelenir oldum abartıyorum sanırım diye düşünmeye başladım oluruna bırakmak lazım sanırım .stresli olmamak lazım
Oluruna bırakmak gerektiğini bildiğim halde yapamıyorum işte elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…