kafası karışık evli bir kadın:(

bence de..çok garıp surekli bişey hissetmiyorum dıyosun ama adamın msj yazmasına hala engel olamıyorsun.çok iğrenç bişey yaa.o sana bi tanem,canım dıyor senın de hoşuna gidiyor.insanlar o kadar rahat olmuş ki nasıl düşüneceklerimizi bildikleri halde yorumlarımızı beklliyor.o kadar da geniş değiliz artık yaa.resmen aldatıyorsun kocanııı..

Kadınında erkeğinde birbirini aldatmasına karşıyım, kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.
Sevmiyorlarsa birbirlerini 'kırıp dökmeden' geçmişlerine saygı duyarak ayrılsınlar.

Fakat bir hususun üzerinde durmak istiyorum, bazı erkekler evlendikten sonra
eşlerinin bir kadın olduğunu unutup iltifatı, flörtü, ilgiyi kesiyorlar, nasılsa evledik
mantığıyla eşlerine karşı ev arkadaşı moduna giriyorlar.
Evliliğin en gerekli gıdalarından biride sevgi + ilgi değil midir?
Artık biz kadınlar annelerimiz gibi evde oturmuyoruz ki, çalışıyoruz, sosyal hayatın,
toplumun aktif birer üyesi, parçalarıyız.
Nasıl evlilikte erkeğin ihtiyaçlarının karşılanması toplum tarafından doğru ve gerekli olarak
kabul ediliyorsa kadınında sevgi, ilgi,aşk ihtiyacı kocası tarafından karşılanmalı.
Yoksa bir iltifata görüldüğü üzere kaç yıllık yuvalar feda edilir.

Çünkü evlilikte kadının karnının doyması kalbinin doyması demek değil.
Çünkü prens diye öptüklerimiz evlenince kurbağaya dönüşüyor.

doğru söylüyorsunuz da kendini salmış,kocasına dırdırdan başka birşey veremeyen kadınlar aldatılınca,adam karaktersizmiş yoksa aldatmazdı,kadını mı suçlayalım yani diyoruz.e o mantıkla da buradaki koca ne kadar ilgisiz olsa da aldatılmayı haketmiyor.

Fiilen aldatma yok.. demişsiniz de zaten en çirkin aldatma şekli duygusal anlamda yapılan değil mi? E siz de bal gibi duygusal olarak bu durumdan keyif alıyorsunuz!..
En başta evli ve karşıdaki seviyesiz insanın niyetini bilen biri olarak sizin cevap vermemeniz, iletişimi ilerletmemeniz gerekirdi.
Belki hala sizi beğenmesi gururunuzu okşadı tamam ama sonrasında o an kesmeliydiniz diyaloğu aksine siz bitanem, tatlım lı mesajlarla gönlünüzü hoş etmişsiniz.
Evli bir bayana ben yakıştıramadım. Siz de yakıştırmıyorsanız kendinize, bu durumu hiç sorgulamanıza bile gerek yok!

Son düzenleme:
cok kaba bi tabir olacak ama sooylemeden edemicem. Aldatmak sadece iki bacak arasinda olmaz bu yaptgnzda. aldatmak bence.yazik esinize.

Çok masummuş gibi anlatıyorsunuz ( Bence evli bir kadına yazılan o adam kadar suçlusunuz sizde, karşılık verdiğiniz ve vermeye devam ettiğiniz için.. )

Teselliniz de ' fiili bir aldatma olmaması '

Eşiniz de yarın birgün biri ile mesajlaşırsa, nasıl olsa o da fiili aldatmıyor diye sorun etmeyin olur mu

seni yadırgamak haddim değil büyük konuşmak istemem, hepimiz insanız ne kadar temkinli olsak da "beşer şaşar" boşuna dememişler,
yaptığınız sadece iyi yola gitmiyor şimdi çok masumca size göre başlayan mesajlaşma olayı alışkanlık halini alıp başka boyutlara geçebilir,
ki bir bayanın zaafı zaten ilgi,güzel sözdür o da var bu olayda.
kendinizi eşinizin yerine koyarak bu durumu düşünün tahamülü güç olurdu herhalde onu belki de affetmezdiniz.
ona göre hareket edin derim ama aşk veya sevgi başladıysa da kendinizi kandırmayın eşinizden dürüst bir şekilde ayrılın .

siz zaten aldatmışsınız eşinizi.yalnızca bunu belki kendinize bile söyleyemiyorsunuz,vicdani olarak rahat olabilmek için.hatta bunun için,mesajlarınız da samimi olmuyorum diyorsunuz.samimi olmadım,zaten ona karşı hislerim yok diyerek huzursuzluğunuzu azaltmaya çalışıyorsunuz.dikkat edin,biz kadınlar zaten doğal olarak mavi boncuk dağıtmaya meraklıyız.ilgiden hoşlanırız,hatta bazen onun kölesi oluruz ki sırf bize ilgi gösteriyor diye beğenmediğimiz bir erkeğin bile olabiliriz.internette okey oynarken tanıştığı adamla kocasını aldatan kadın da okeye ay durur kocamı aldatayım diye girmiyor.ilgi çekici olmak hoşuna gidiyor.sorsan belki ay işte ne var eğlencesine diyor ama bu bilinçdışı gelişen bir süreç ve olayı normalize edebilmek amacıyla kurulan bir savunma mekanizması.

eşinize bir bayandan bu denli mesajlar geldiğini görseniz ve eşinizinde o bayana cevap yazdığını görseniz ne hissedersiniz?? bence çok ama çok yanlış bi yoldasınız umarım hayatınızı mahvedecek şeyler yapmazsınız. bende sizi yargılamak istemem ama fikrimi söylemeden edemedim bence çok yanlış yapıyorsunuz..

siz kafanızı kendiniz karıştırmışsınız, mutlaka evli kadınlara yaklaşan insanlar da vardır olabilir ama siz evli bir kadına yakışacak şekilde davranmalı ve bu görüşmeyi kesmeliydiniz, cesaret vermeseniz karşınızdaki kişi bunları yapamazdı en azından bu kadar süre. Büyük bir hatanın içindesiniz bu görüşmeyi hemen bitirmenizi ve eşinize de ben yaptım bi hata diyerek olanları anlatmanızı tavsiye ederim, hakkınızda hayırlısı olsun

Yaaa Arkadaslar

Lutfen kirici olmadan yapin yorumlarinizi, insanlar bir cikmaza girip buraya yaziyor, daha nazik ve empati yaparak yazmak gerek, lutfennnnn!!!

Yorum sahibi arkadasim,

Yaptigin elbette yanlis, sende farkindasin ancak gec olmadan bitirmen gerek, arkadaslarin dedigi gibi numarani degistirmek cok zor degil, arama yazma artik demek zor degil..
Insan bu dunyada yasattigini yasamadan olmezmis, esinde aynisini sana yapar..
o kadar cok sorunlu evlilik varken su dunyada esinle olan evliligine dort elle saril, kimse dort dortluk degildir..Hepimiz evliligimde ilgisizlik, yorgunluk, bikkinlik yasiyoruz, zamanla taslar oturuyor yerine, sen daha cok yeni evlisin, telafisi olmayan seyler yapmamak icin bugunden itibaren kes irtibatini derim..
Hersey gonlunce olsun

bazen ınsan konusucak bırılerını arıo uzaktan yada eskı dostlardan mesj gelmesı sevndırıo kendını bekarlık yıllarındakı gbı ozel hıssedıosun ama bunu esıle yasa yada bayan arkdslarınla mesajlas cnku bu mesajlarn sonunu ben bılıorum erkkler nefıslerıne asla sahıp cıkamazlar bayanlarda onu tetkler senn ona cvp vermn bıle onun ıcın umut olur cnku erkkler boyledır bence esıne odaklan yada degısık ugraslar bul

Eşinizle Bence Evliliğiniz Sorunlu Yoksa Bu Kadar Kolay Sevinemezdiniz Bi Canım,Bitanem Demesine Bi Erkeğin(!)

aranızda hiçbir şey olmamış olsa bile,
eşini her türlü aldatmış oldun.

aldatmak bedenen değildir!.

Evlendiyseniz,başka bir sürü seçeneği dış kapının dışında bırakmalısınızdır..
Evlilik bir tercihtir,her tercih de bir vazgeçiştir esasen..
Seçenek yok artık.. Seçmişsiniz zaten..
Yolunuza devam,kendinize ve eşinize olan saygıyla..

Evli bir kadınla münasebet yaşamak çabasında olan kişi saygıyı ne kadar hak ediyor.. Kaale alınmayı?!
Toparlanın lütfen..

hiç etik bulmadım açıkçası iyi yada kötü bi insan olduğunuzdan değil ama yaptığınız pek hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…