çocuğa karşı hiç bir hissim yok, olsa idi ilk başta olurdu. belki de başka birisinin benimle ilgileniyor olması hoşuma gitti.
bu arada belirteyim evli ve mutlu olduğumu en baştan söylemiştim. yani ona hiç bir şekilde karşılık vermedim, o samimi mesajları için de tersledim tabii ki, yüz bulsa belki de mesajlarına geri döndüğüm için olabilir. o da o 10 yaızyorsa ben 1 yazıyorum.
yani çocuk da bendeki değişikliği fark etmiyor, yani ona asla belli etmiyorum.
bu arada ben de geceleri uyuyamıyorum, sorguladığım şey kendimle ilgili, eşimi gerçekten seviyor muyum diye.
Yoo sonradan da olabilir ilgi.İlk başta olmadıysa bir daha olmaz diyemeyiz.
Başka birisinin ilgisi bu kadar hoşuna gidiyorsa eşin sana yetmiyor demektir.
O yüzden kendini eşini sevip sevmediğin konusunda sorgulaman çok normal.
Telefon hattını iptal etmeyi hala düşünmüyorsan ve onunla yazışmaya devam edeceksen kontrolden çıkabilirsin.
Çünkü alışacaksın onun güzel şeyler yazışına ve bir süre sonra sen cevap vermediğin için iletişimi keserse boşluğa düşüp ona ulaşmayı deneyebilirsin bile. O kadar tehlikeli ki böyle şeyler. Dikkatli olman gerekir. Bir çözüme ulaşmalısın.
telefon hattımı iptal ettirecek duruma gelmeden sonlandırmam en doğrusu.
herkese teşekkür ederim, benim de düşündüğüm şeyleri hiç tanımadığım insanlardan okuyunca insana bir kez daha ve daha acı olarak idrak ediyor.
Aslında hiç bir şey hissetmediğim bir insan için kafa patlatıyor durumda olmak bile sinirimi bozuyor, kızıyorum kendime.
bugün mesaj attı sabahtan, ona cevap vemedim. belli bir süre hiç cevap vermeyeceğim, belki kendiliğinden anlar.
anlamazsa da rahatsız olduğumu söyleyeceğim.
eşime olan duygularımı ise sorgulayacağım hiç aklıma gelmezdiama sanırım onu da gözden geçirmem gerekiyor:/
yorumlarınızı okudum, haklı olduğunuz ve benim de aynı şekilde düşündüğüm çok nokta var.
zaten vicdan yapıyorum diyerek içimde yaşadığım rahatsızlığı dile getiriyorum. hepinize tek tek cevap yazamayacağım ama şunu bilin uzaktan insan yargılamak o kadar kolay ki, ben de asla kendime kondurmam başka bir insanla mesajlaşmayı, ilk başta normal şekilde başlayan bir konuşmanın gidişatını anlattım size. ha onay falan beklediğim yok, zaten kendim de onaylamıyorum..
dikkat ettiyseniz çocuğa karşı bir şey hissettiğimden bahsetmedim, çünkü yok öyle bir şey. beni rahatsız eden şey eşimi çok severken bunları düşünüyormam olmam.
herkese teşekkür ederim, benim de düşündüğüm şeyleri hiç tanımadığım insanlardan okuyunca insana bir kez daha ve daha acı olarak idrak ediyor.
Aslında hiç bir şey hissetmediğim bir insan için kafa patlatıyor durumda olmak bile sinirimi bozuyor, kızıyorum kendime.
bugün mesaj attı sabahtan, ona cevap vemedim. belli bir süre hiç cevap vermeyeceğim, belki kendiliğinden anlar.
eşime olan duygularımı ise sorgulayacağım hiç aklıma gelmezdiama sanırım onu da gözden geçirmem gerekiyor:/
benden sana tavsiye arkadaşım hattını iptal et yeni hat al..İstanbul a gelecek diyorsun bir yanın görüşmek istiyor..Şeytana uyarsın gidersin eşin öğrenir çıkmaz yola girersin kimseye de bir şey ispatlayamazsın..Evliliğin sonunun geldiğiyle kalırsın..
Bir şey hissetmesen her mesajına cevap vermek istemezdin emin ol..Sen ona ben evliyim eşimi seviyorum lütfen beni bir daha arama demediğin sürece emin ol hiç anlamaz..Bir daha görüşmek istemiyorum de..
ben bir şey merak ediyorum eşinizin bu msjları görmesinden hiç korkmuyormusunuz
bende 1.5 yıllık evliyim ve eşim değil msjlaştığımı görse bir erkeğin bana msj attığını görse neler
olur tahmin bile edemiyorum! Siz eşinizi kaybetmekten korkmuyormusunuz yani eşiniz bunu
Öğrense büyük ihtimalle sizi terkeder... her insan hata yapabilir bence derhal bitirin!
canım insan duygularına karşı koyamaz,zaafın ona karşı belli. ancak bu tip hareketler yaparken her türlü olası sonuçlarını da göz önünde bulundur. bu senin hayatın, içinden nasıl geliyorsa öyle davran, ama kendine ya da eşine gelebilecek zararları da hesapla, tartıya koy. ve özellikle şu soruyu koy kendine. değer mi,değmez mi?
evet bu sorunun cevabı çok önemli:değer mi, değmez mi?
bizim mahallede bir kadın vardı.evliydi ve 3 çocuk annesiydi.kadın baya obeze yakın şişman biriydi kocası da hem yakışıklı hem de karısının bir dediğini iki etmeyen biri olarak bilinirdi.karısının canı et istese mahalle kasabından da değil ta nerdeki en iyi yerden alırdı.o şekil birisi.
birgün kadın sürücü kursuna başladı oradaki hoca kadına iltifatlar falan etmiştir ki muhakkak aralarında birşeyler başlamış.sonra bu durum ortaya çıktı sanırım kocası, bunları pastahanede görmüş.adam kadını boşadı ve beş parasız sokağa attı.kadını ailesi de onu kabul etmedi haliyle.3 kızı da "anasına bak kızını al" atasözünün kurbanları oldular.adam evini satıp taşındı,kadın çorbacıda karın tokluğuna çalışıyor diye duyduk.
şimdi siz söyleyin değer miydi iki iltifata?
not:yemin ederim ki yazdılarım doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?