kafası karışık evli bir kadın:(

ALDATMA SADECE TENLERİN BİRBİRİYLE BULUŞMASIYLA OLMAZ
ÜZGÜNÜM AMA SZİN BU YAPTIĞINIZDA ALDATMANIN TA KENDİSİ
BİR AN KENDİNİZİ EŞİNİZİN YERİNE KOYUN VE DÜŞÜNÜN MESAJLAŞAN EŞİNİZ OLSAYDI SADCE MESAJLAŞMAYMIŞ DİYEREK AFFERDERMİYDİN
YOKSA BUNU AFFETSEN BİLE YILLARCA HER HATASINDA YÜZÜNE VURMAZMIYDIN
EĞER GERÇEKTEN EVLİLİĞİNİZE DEĞER VERİYOSANIZ BU İŞİ BAŞLAMADAN BİTİRİN BİRDE BUNUN ÜZERİNE BULUŞURSANIZ İŞ TAMAMAEN ÇIKMAZA GİRECEK :26:
ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR NE KENDİNİ NEDE EŞİNİ KANDIRMA YAZIK

Yoo sonradan da olabilir ilgi.İlk başta olmadıysa bir daha olmaz diyemeyiz.
Başka birisinin ilgisi bu kadar hoşuna gidiyorsa eşin sana yetmiyor demektir.
O yüzden kendini eşini sevip sevmediğin konusunda sorgulaman çok normal.
Telefon hattını iptal etmeyi hala düşünmüyorsan ve onunla yazışmaya devam edeceksen kontrolden çıkabilirsin.
Çünkü alışacaksın onun güzel şeyler yazışına ve bir süre sonra sen cevap vermediğin için iletişimi keserse boşluğa düşüp ona ulaşmayı deneyebilirsin bile. O kadar tehlikeli ki böyle şeyler. Dikkatli olman gerekir. Bir çözüme ulaşmalısın.

telefon hattımı iptal ettirecek duruma gelmeden sonlandırmam en doğrusu.
herkese teşekkür ederim, benim de düşündüğüm şeyleri hiç tanımadığım insanlardan okuyunca insana bir kez daha ve daha acı olarak idrak ediyor.
Aslında hiç bir şey hissetmediğim bir insan için kafa patlatıyor durumda olmak bile sinirimi bozuyor, kızıyorum kendime.
bugün mesaj attı sabahtan, ona cevap vemedim. belli bir süre hiç cevap vermeyeceğim, belki kendiliğinden anlar.
anlamazsa da rahatsız olduğumu söyleyeceğim.
eşime olan duygularımı ise sorgulayacağım hiç aklıma gelmezdi ama sanırım onu da gözden geçirmem gerekiyor:/

belli bir süre değil hiç cevap vermemeniz lazım ama benim anladığım kadarıyla siz bundan kurtulmak istemiyosunuz eğer isteseydini o telefon hattını şimdiye kadar kırıp atmanız gerekirdi ayrıca neyi gözden geçireceksinizki

Elbette kolay..Ama bir olması gereken vardır bir de yapılan..

Emin ol burada ki kimse senin kötülüğün için yazmıyor..Zaten seni tanımıyoruz bile..Ama buraya yazarsan da herkes yorum yapacaktır..Aramızdan herhangi biri eşini bırak git ona diyen var mı yok neden senin ve evliliğinin iyiliği için konuşuyoruz..

Ama seninle samimi konuşmasına izin vermen ilgi duyduğunu gösterir..Şahsen bana eşimden başka bir erkek tatlım diyemez abim ve kuzenlerim hariç kimse böyle konuşamaz daha doğrusu konuşmasına izin vermem..

benden sana tavsiye arkadaşım hattını iptal et yeni hat al..İstanbul a gelecek diyorsun bir yanın görüşmek istiyor..Şeytana uyarsın gidersin eşin öğrenir çıkmaz yola girersin kimseye de bir şey ispatlayamazsın..Evliliğin sonunun geldiğiyle kalırsın..

Bir şey hissetmesen her mesajına cevap vermek istemezdin emin ol..Sen ona ben evliyim eşimi seviyorum lütfen beni bir daha arama demediğin sürece emin ol hiç anlamaz..Bir daha görüşmek istemiyorum de..

Ben de onu diyorum. Hiçbir şey hissetmiyor olsan, onun için kafa patlatmazdın.
Bir şeyler var. Kabul etmek kolay değildir anlıyorum ama kendine karşı dürüst ol bari.
Sen ona rahatsız olduğunu da söylesen vazgeçmeyecek ki.
Rahatsız oluyorum, mesaj atma bir daha demen bile ona bir cevap.
Eğer hattını iptal ettirmezsen ona kayıtsız kalamayacaksın. Nereye kadar mesaj atmadan duracaksın sence?!
Umarım her şey düzelir daha da kötüye gitmeden. :/

Son düzenleme:
ben bir şey merak ediyorum eşinizin bu msjları görmesinden hiç korkmuyormusunuz

bende 1.5 yıllık evliyim ve eşim değil msjlaştığımı görse bir erkeğin bana msj attığını görse neler

olur tahmin bile edemiyorum! Siz eşinizi kaybetmekten korkmuyormusunuz yani eşiniz bunu

Öğrense büyük ihtimalle sizi terkeder... her insan hata yapabilir bence derhal bitirin!

şimdi ona öyle yazıp, onun ilgisine karşılık verdiğimi düşünmesini istemiyorum. çünkü benim ona yazdığım cevaplar genellikle samimi olmayan soğuk cevaplar. onun sınırları bilmeden söylediği şeyler yüzünden de terslemiştim zaten. belki yazdıklarına hiç cevap vermezsem kendiliğinden anlar. ha baktım ki anlamıyor o zaman teli kapatma noktasına gelirim.
dediğiğm ben görüşmeyi devam ettirmeyi asla düşünmüyorum.

mesai saatlerinde yazıyor. ama tabii ki bu kafasına esip gece yarısı yazmayacağı anlamına gelmez. ben de soğuk ve mesafeli şeyler yazdığım için böyle bir saçmalık yapmadı şimdiye kadar.
bitireceğim tabii ki

Sizin bu yaptığınız evliyken bana yapılmış olsa inanın kocayı boşarım...
Bu yüzden bence durumun ciddiyetinin farkında olun.
Yaptığınızın normal olmadığını ve bitmesini gerektiğini zaten düşünüyorsunuz, eşinize özen göstererek, ilişkinizi güzelleştirmek için çabalayarak aklınızdan da hayatınızdan da arkadaş sıfatındaki mesajlaştığınız insanı çıkarın.
Hayatınızın monotonlaştığı belki de sevgiye, ilgiye aç bir dönemdesiniz.
Bunu yakın arkadaşlarınızın ilgi-alakasıyla, eşinizin davranışlarıyla gidermeye çalışın yoksa şuan arkadaşlık sıfatı taşıyan bu münasebet ömür boyu vebalini alacağınız bir yıkıma dönüşebilir.

eğer GERÇEKTEN kurtulmak isteseydiniz ilk mesajda hattınızı değiştirirdiniz !
hem karnım doysun hem pastam dursun mantığındasınız ....

Bence bunu buraya yazman bile çok yanlış. Bu durumu ortadan nasıl kaldıracağını sende biliyorsun zaten o adamla görüşmeyeceksin, ancak karamsarlık içindeysen yanlış şeyler oluyor demektir. Ben böyle bir durumun içinde olsaydım eğer bu yazıyı bu sitede paylaşmaktan utanırdım herhalde. Çok yazık.

Hem yorum bekliyorsunuz hemde ''yargılamayın ''kelimesini kullanıyorsunuz.
Hoşunuza gitmeyen yorumlarda hemen savunmaya girmek anlamsız.
Yaptığınız yanlıştan öte bir durum.
''Ben karşılık vermiyorum ama sözlerinede göz yumuyorum'' demek ne kadar etik?
Eşiniz dururken ondan gelen mesajlarla mutlu olmak ne kadar doğru ?
Eee madem yanlış neden son vermiyorsunuz ?
Eee madem yanlış neden hala görüşsem mi acaba diye düşünüyorsunuz ?

Böyle konularda uzaktan konuşmak diye birşey yok.
Hepimizin hayatında eşimizden başka bizleri beğenenler oluyor, ilgi alaka çok gözterenler oluyor.
Nasıl tek bir saniye bile hayatlarımıza sokmuyorsak onları, uzaktan konuşma hakkınıda taşıyoruz demektir.

Midem bulanıyor artık bu aldatma olaylarından.

bir gecelik oynaş için gülden döşek yakılmaz demiş atalarımız.madem iyi bir evliliğiniz var Allah'a şükredip bunun tadını çıkarın bunu bulamayan o kadar insan var ki.geçici heyecanlar peşine düşmeyin. bu adam çok matah bir şey olsaydı zaten zamanında onu seçerdiniz.şu an size bu adamın çekici gelen tek tarafı var o da YASAK olması.üstelik sizinki zihinsel aldatmayı da aşmış bildiğin aldatma yoluna girmiş.eşniz o mesajları görse yatıp yatmadığına bakmaz zaten ayrıca yatmadık deseniz de inanmaz.

bence o kişiye bir daha aramamasını söyleyin ve iradeli olun.gerekirse de telinizi değiştirin.

evet bu sorunun cevabı çok önemli:değer mi, değmez mi?

bizim mahallede bir kadın vardı.evliydi ve 3 çocuk annesiydi.kadın baya obeze yakın şişman biriydi kocası da hem yakışıklı hem de karısının bir dediğini iki etmeyen biri olarak bilinirdi.karısının canı et istese mahalle kasabından da değil ta nerdeki en iyi yerden alırdı.o şekil birisi.
birgün kadın sürücü kursuna başladı oradaki hoca kadına iltifatlar falan etmiştir ki muhakkak aralarında birşeyler başlamış.sonra bu durum ortaya çıktı sanırım kocası, bunları pastahanede görmüş.adam kadını boşadı ve beş parasız sokağa attı.kadını ailesi de onu kabul etmedi haliyle.3 kızı da "anasına bak kızını al" atasözünün kurbanları oldular.adam evini satıp taşındı,kadın çorbacıda karın tokluğuna çalışıyor diye duyduk.

şimdi siz söyleyin değer miydi iki iltifata?

not:yemin ederim ki yazdılarım doğrudur.

dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak..

evliliğimi gözden geçirmeliyim demişsin acaba eşinin ilgisinin azaldığını düşündüğünden mi diğerinin iltifatları hoşuna gitti soruna burdan bakmak lazım dimi çünkü severek evlenmişsin .sevgiliyken çok ilgili olan erkekler evlenince sanki vurdumduymaz gibi olabiliyorlar ilgisi bitmiş gibi olmuş olabilir .aslında ilgisi bitmez tam tersi bu sefer hayatta kalma savaşı başlar ilerisi için çocuk olunaca ne yapacaklarını düşünürler bu arada da kadınlar ilgisinin bittiğini düşünür bende ilk yıl öyle sandım ama konuştuk saatlerce öyle anlayabildim büyüklerimlede konuşarak tabi ...bence sen ilgisinin azaldığını düşündüğün için diğerinin iltifatları sana hoş geliyor ...boş ver bunları eşin seni sevmese zaten giderdi dimi ona sahip çık boş ver gerisini daha çok yolun başındasın ....

birkaç gün sonra ilerleyen sayfaların yada yeni bir konunun içeriği hakkında hissettiklerim :
ben bu insanla görüştüm ama kesinlikle mesafeliydim o bana iltifatlar etti güzelliğimden çekiciliğimden bana olan geçmişteki duygularından bahsetti ama ben hiç karşılık vermedim söyledikleri çok hoşuma gidiyordu ama ben yinede mesafeliydim o şöyle dedi ama ben mesafeliydim o böyle dedi ama ben cevap vermedim falanda filanda adamın mesajına cevap vermişsin evli barklı kadın olmana rağmen daha senin mesafen kaç yazar Allah aşkına söyleyecek çok şey var ama anlayana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…