yorumlarınızı okudum, haklı olduğunuz ve benim de aynı şekilde düşündüğüm çok nokta var.
zaten vicdan yapıyorum diyerek içimde yaşadığım rahatsızlığı dile getiriyorum. hepinize tek tek cevap yazamayacağım ama şunu bilin uzaktan insan yargılamak o kadar kolay ki, ben de asla kendime kondurmam başka bir insanla mesajlaşmayı, ilk başta normal şekilde başlayan bir konuşmanın gidişatını anlattım size. ha onay falan beklediğim yok, zaten kendim de onaylamıyorum..
dikkat ettiyseniz çocuğa karşı bir şey hissettiğimden bahsetmedim, çünkü yok öyle bir şey. beni rahatsız eden şey eşimi çok severken bunları düşünüyormam olmam.
yorumlarınızı okudum, haklı olduğunuz ve benim de aynı şekilde düşündüğüm çok nokta var.
zaten vicdan yapıyorum diyerek içimde yaşadığım rahatsızlığı dile getiriyorum. hepinize tek tek cevap yazamayacağım ama şunu bilin uzaktan insan yargılamak o kadar kolay ki, ben de asla kendime kondurmam başka bir insanla mesajlaşmayı, ilk başta normal şekilde başlayan bir konuşmanın gidişatını anlattım size. ha onay falan beklediğim yok, zaten kendim de onaylamıyorum..
dikkat ettiyseniz çocuğa karşı bir şey hissettiğimden bahsetmedim, çünkü yok öyle bir şey. beni rahatsız eden şey eşimi çok severken bunları düşünüyormam olmam.
Kimse yadırgılamadı ki. Sadece yanlış yaptığını düşündüklerini belirttiler.
Sen o insana bir şey hissetmesen neden onun iltifatlarına, güzel laflarına bu kadar seviniyorsun?
Hatta öyle çok seviniyor ve mutlu oluyorsun ki iş arkadaşların bile fark ediyor bunu.
Demek ki kendine bile itiraf edemediğin bir şeyler var.
[/QUOTE
çocuğa karşı hiç bir hissim yok, olsa idi ilk başta olurdu. belki de başka birisinin benimle ilgileniyor olması hoşuma gitti.
bu arada belirteyim evli ve mutlu olduğumu en baştan söylemiştim. yani ona hiç bir şekilde karşılık vermedim, o samimi mesajları için de tersledim tabii ki, yüz bulsa belki de mesajlarına geri döndüğüm için olabilir. o da o 10 yaızyorsa ben 1 yazıyorum.
yani çocuk da bendeki değişikliği fark etmiyor, yani ona asla belli etmiyorum.
bu arada ben de geceleri uyuyamıyorum, sorguladığım şey kendimle ilgili, eşimi gerçekten seviyor muyum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?