kafası karışık evli bir kadın:(

risus3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
27
0
36
İstanbul
Herkese selamlar,

İçinde bulunduğum durum dert mi, değil mi bilemedim doğrusu ama içimde kalınca patlayacak gibi oluyorum o nedenle paylaşmam gerekiyor sanırım. Durumu herkesle de paylaşamıyorum, vaktinizi alıp okuyup iki satır bir şey yazmanıza bile ihtiyacım var
Şöyle ki ben 1,5 yıllık evliyim, eşime deli gibi aşık olarak evlendim, hatta öyle bir aşk ki onu elde etmek için elimden gelen her fedakarlığı yaptım, kendisi bir süre bana kayıtsızdı sonra o da aşkıma karşılık verdi ve evlendik. Evliliğimiz boyunca ailesinin 1-2 huzursuzluğu dışında büyük bir sorunumuz olmadı, İkimiz de yoğun bir şekile çalışıyoruz, eve gelip birbirimizi görmek bütün yorgunluğumuzu alıyordu.

Ama taa ki telefonuma bir mesaj gelene kadar.

Mesaj eskiden 1-2 kere görüştüğüm, hiçbir duygusal bir birliktelik yaşamadığımız çocuktandı. Kendisi yurtdşında çalışıyor, yurtdışına gitmeden önce benimle görüşmek istemişti, işte sadece o zaman görüşmüştük, o zaman da eşimle birlikteydim. Bu çocukla aramızda hiçbir şey geçmemişti, son görüşmede niyetini belli edince ben de olmaz diyerek bütün bağlarımı koparmıştım.

İşte bu çocuktan mesaj geldi, nasılsın falan diye soruyordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim, evlendiğimi falan söyledim. Sonra mesajlarına devam etti. Önce normal düzeyde devam eden mesajlar, sonradan daha samimi olmaya başladı. ( itiraflar, iltifatlar vs). işin kötüsü de ben de mesajlaşmadan keyif almaya başladım her mesajına cevap vermek istiyorum, zorla tutuyorum kendimi. Bir yandan da feci şekilde vicdan azabı duyuyorum. Eve gidince eşimin yüzen bakamıyorum, yani ortada fiili bir aldatma yok ama kafamın karışması bile vicdan yapmama yetiyor Çocukla kesinlikle ümit verici şeyler konuşmıyorum, o anlatıyor, ben anlatıyorum, ama o sevgi sözcükleri kullanıyor işte, tatlım, bi tanem diye. Ben asla kullanmadım, mesafeliyim ama başka bir erkekten bunları duyunca rahatsız olmam gerekirken hoşuma gidiyor olması beni üzüyor. İstanbula gelecek ve görüşmek istiyor, kesinlikle görüşmem ama bir yandan da görüşmek istiyorum işte..

Ondan mesaj gelince sevindirik oluyorum, iş yerindekilerin bile dikkatini çekti, neden bu kadar mutlusun diyorlar.
Bir an önce çocukla diyaloğumu bitirmem lazım, eşimin tavırları da artık batmaya başladı

Bu tarz şeyler yaşayanınız oldu mu? yoksa ben kötü bir insan mıyım?

Evli bir kadına bu tarz mesajlar atan utanmaz, ahlaksız bir adam var ortada.
Kendinize gelin bence.
Bu adam gibi siz de heyecan arıyorsanız eşinizden ayrılın.
Onun mesajlarına sevinmenin yanı sıra eşinizin yaptıkları da size batmaya başladıysa ortada ciddi bir problem var çünkü.
Sonra dilediğiniz gibi devam edin. Mesajlaşın, buluşun, gezin vs.
Ama bu durumda yaptığınız çok kötü.
Demek ki sizde bir sorun var, evliliğinizde bir sorun var ki birkaç iltifata tav olabiliyorsunuz.

Evli değilim fakat 5 yıllık bi birlikteliğim var ve nişanlıyım kendimi senin yerine koydum ve şahsen aynısını ben yapmış olsam vicdaz azabından gece gündüz gözüme uyku girmez mutlu olmayı bırak gülemem bile :-| eşinin yerinede kendimi koyuyorum biri bana böyle bişey yapsa aldatıldığım hissine kapılırm.yaptığın çok yanlış bişey çok ama çokkkk

Ayrıca ona evliyim ve mutluyum falan dediniz mi, ilişkinizi övdünüz mü yoksa evli ama mutsuz bir kadın imajı mı çizdiniz?
Bazılarının böylelerine zaafı var. Peşinizi bırakmaz sonra.
Tehdit bile edebilir bir yerden sonra. İşler çirkinleşmeden son vermeniz lazım.

Vicdan azabı duyuyorum demişsiniz demek ki ortada yanlış bişeyler var

yaptığınız kesinlikle yanlış birşey sizin o mesajlara cevap vermeniz bile onun için bi samimiyet evlisiniz ve başka birisiyle mesajlaşıyorsunuz bu kulağa hiç hoş gelmiyor...eşininize çok büyük haksızlık ediyorsunuz!!o kişiye diyecek bişeyim yok evli olduğunuzu bile bile konuşuyor sizinle bence biran önce çeki düzen verin kendinize yoksa yazık ediceksiniz evliliğinize!

bence de eğer eşinizi seviyorsanız mesajlar ileri boyuta taşınmadan,geri dönüşü olmayan bir yola girmeden ve en önemlisi de eşiniz görmeden bu işi sonlandırın.
gerekirse bı bahane bulup numaranızı değiştirin ama bu durumdan kurtulun
size masum ve zararsız gelen bu mesajları eşiniz görürse sonuçlar hiçte o kadar masum olmayabilir...

evleneli daha 1.5 yil olmus ve senin aklin baskasina kaymis ne oluyor bu insanlara kimsede sadakat kalmadi yazik size

Bence aldatmak sadece fiili olarak olmaz..Eşiniz size böyle bir şey yapsa emin olun direk neden beni aldattın diye hesap sorardınız..2,5 yıllık evliyim..Eşim rahatsız olduğu için kankamla kardeşim dediğim insanla bile görüşmüyorum tahammülü yok çünkü..Size tatlım bir tanem diyor ve siz de müsade ediyorsanız aldatmak değil de ne..?

Biz ne desek boş, iş sizde bitiyor.
Bu sadece vicdan meselesi değil aynı zamanda karakter meselesi.
...

Evli bir bayana bu şekilde hitap eden adamcığın ne olduğu belli.
Ayrıca sizden güç almasa size bu hitaplarda bulunmaz.

Sürekli görüştüğüm bir insan bana alışkanlık olarak ''canım'' bile derse, bende müthiş ters teper.

Toparlanıp toparlanmamak sizin elinizde. Eşinizin size böyle birşey yaşattığını düşünerek hareket edin.
O işe yaramaz adamın söylediği üçbeş cümle mutlu giden evliliğinizi altüst edebilir.

Unutmayın ki aynı heyecanları eşinizdede yaşamıştınız.

iki satır bile olsa yazmanıza ihtiyacım var demşisin. hoşuna gidecek şeyler duymayı bekleme. evli bir kadına mesajlar atan erkek ne durumdaysa onun bu mesajlarına müsamaha gösteren evli kadın bana göre aynı durumdadır.

bundan hoşlanıyor olman mazeret olamaz, vicdan azabı çekmen de seni temize çıkarmaz. buna hemen son vermelisin eğer veremiyorsan da eşinin hakkına daha fazla girme. aynısnı o sana yapsa ne hissederdin, ne yapardın? buraya yazsan hemen boşan diyenler bile olurdu. her şeyden habersiz olan eşine bunu yapmaya hakkın yok.

bir telefon numarasını değiştirmene bakar bu işin kurtuluşu. istiyorsan tabi..

Ha ne yapcam diyosanda kendıne cekı duzen ver derım.evli bi kadına msj atan densiz biride ADAM olamaz bence.o adam vasfına koyduğunla irtibatı kesip eşini düşünme zamanın gelmişte geçiyor bile

Eşimin hareketleri rahatsız ediyor demişsiniz..Bu ne demek biliyor musunuz..?

Adam size tatlım bir tanem diyor müsade ediyorsunuz..E hoşlanıyorum mesajlardan diyorsunuz..Ve eşinizin hareketleri size batıyor..Siz zaten eşinizi aldatıyorsunuz..

BUrada ki yorumlara kulak verin bence kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor emin olun..

güzel bir evliliğim var diyorsun ama mesajlaşabiliyorsun başka bir adamla...vicdan yapıyorum diyorsun suratına bakamıyorum diyorsun görüşmeye bile sıcak bakıyorsun...söylediklerinle düşündüklerin birbiriyle uymuyor kesinlikle biz nedesek boş...mide meselesi başka birisiyle konuşup gece eşinin yatağına yatmak allah herkeze akıl fikir versin çok kötü bir zaman içerisindeyizz evlilik gibi güzel bir kurumun artık önemi kalmamış yazık...

yorumlarınızı okudum, haklı olduğunuz ve benim de aynı şekilde düşündüğüm çok nokta var.
zaten vicdan yapıyorum diyerek içimde yaşadığım rahatsızlığı dile getiriyorum. hepinize tek tek cevap yazamayacağım ama şunu bilin uzaktan insan yargılamak o kadar kolay ki, ben de asla kendime kondurmam başka bir insanla mesajlaşmayı, ilk başta normal şekilde başlayan bir konuşmanın gidişatını anlattım size. ha onay falan beklediğim yok, zaten kendim de onaylamıyorum..
dikkat ettiyseniz çocuğa karşı bir şey hissettiğimden bahsetmedim, çünkü yok öyle bir şey. beni rahatsız eden şey eşimi çok severken bunları düşünüyormam olmam.

Kimse yadırgılamadı ki. Sadece yanlış yaptığını düşündüklerini belirttiler.
Sen o insana bir şey hissetmesen neden onun iltifatlarına, güzel laflarına bu kadar seviniyorsun?
Hatta öyle çok seviniyor ve mutlu oluyorsun ki iş arkadaşların bile fark ediyor bunu.
Demek ki kendine bile itiraf edemediğin bir şeyler var.

esini sevsen ona sadik olurdun baskasiyla msjlasmazdin o zaman ayni seyi esinde yapsin normal karsila nasil olsa seni seviyor ne olucak demi

canım insan duygularına karşı koyamaz,zaafın ona karşı belli. ancak bu tip hareketler yaparken her türlü olası sonuçlarını da göz önünde bulundur. bu senin hayatın, içinden nasıl geliyorsa öyle davran, ama kendine ya da eşine gelebilecek zararları da hesapla, tartıya koy. ve özellikle şu soruyu koy kendine. değer mi,değmez mi?

ALDATMA SADECE TENLERİN BİRBİRİYLE BULUŞMASIYLA OLMAZ
ÜZGÜNÜM AMA SZİN BU YAPTIĞINIZDA ALDATMANIN TA KENDİSİ
BİR AN KENDİNİZİ EŞİNİZİN YERİNE KOYUN VE DÜŞÜNÜN MESAJLAŞAN EŞİNİZ OLSAYDI SADCE MESAJLAŞMAYMIŞ DİYEREK AFFERDERMİYDİN
YOKSA BUNU AFFETSEN BİLE YILLARCA HER HATASINDA YÜZÜNE VURMAZMIYDIN
EĞER GERÇEKTEN EVLİLİĞİNİZE DEĞER VERİYOSANIZ BU İŞİ BAŞLAMADAN BİTİRİN BİRDE BUNUN ÜZERİNE BULUŞURSANIZ İŞ TAMAMAEN ÇIKMAZA GİRECEK :26:
ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR NE KENDİNİ NEDE EŞİNE KANDIRMA YAZIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…