- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- Konu Sahibi Medusa0018
İçilecek gibi değilSogan kuru denedim bende 1 bardak icemedim
Sen aklına getirme bile stres yapma gerek kalmaz bunlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçilecek gibi değilSogan kuru denedim bende 1 bardak icemedim
bazilarinda düşük sebebi olmamis o hatta uydurma falan diyorlar intValla net sonuç istiyorsanız bi süre yemekten yarım saat önce soğan suyu için adeti getiriyor bi süre sonra adet düzene giriyor tadına da zamanla alışıyorsunuz. Bebek düşürmede de malesef çok etkili tecrübe ettim hamile olduğumu bilemeden kullanmıştım düşük yaptım
Teşekkür ederim korkuyorum işte cahillik ettim cekiyorumİçilecek gibi değil
Sen aklına getirme bile stres yapma gerek kalmaz bunlara
Kötü olmuş. Allah gönlüne göre versin inşallaValla net sonuç istiyorsanız bi süre yemekten yarım saat önce soğan suyu için adeti getiriyor bi süre sonra adet düzene giriyor tadına da zamanla alışıyorsunuz. Bebek düşürmede de malesef çok etkili tecrübe ettim hamile olduğumu bilemeden kullanmıştım düşük yaptım
amin teşekkür ederim hepimizeKötü olmuş. Allah gönlüne göre versin inşalla
Hatalar yapa yapa öğreniyoruz hayatı . Birdahakine daha temkinli olursunTeşekkür ederim korkuyorum işte cahillik ettim cekiyorum
Keşke uydurma olsaydı şimdi beş yaşında bi çocuğum olurdu ne güzelbazilarinda düşük sebebi olmamis o hatta uydurma falan diyorlar int
AminKötü olmuş. Allah gönlüne göre versin inşalla
Evet inşallah bir daha dusmem test yapmama rağmen negatif cikmasina rağmen test yanlış mi diye dusunuyorum o kadar kafayı yedimHatalar yapa yapa öğreniyoruz hayatı . Birdahakine daha temkinli olursun
hayirlisi buymus Allah hayırlısını versinKeşke uydurma olsaydı şimdi beş yaşında bi çocuğum olurdu ne güzel
Tesekkur ederimMevsimseldir o streste varsa gecikir.bende olmadim bilmem kac gun gecti memeler patlayacak neredeyse gelenu geceni kirip deviriyorum
Hamilelik aklima bile gelmedi.
Bazi seyleri bilinçli yasayin her gecikmeyi hamilelige baglayacak durumdaysaniz korun
hemen göstermez derken neyi?Eczaneden aldiginiz idrar testi hemen gostermez kan testiyle belli olur sanirim stresten ola bilir adet geceikmesi
Kac uyelik ?konu? Anlamadim ama neyse teşekkürlerBu kaçıncı konun kız? Biz hamile olamazsın demekten bıktık sen yeni üyelikle aynı konuyu açmaktan bıkmadın. Doktora git tahlil yaptır içini rahatlat. Bu kadar stressle regl olmaman çok normal. Bir daha da böyle işlere yeltenme gözünü seveyim.
tesekkur ederim kafayı yemek uzereyim yarin genede doktora gidiyimHamile olsanız kısa sürede de belli olur testlerden.
Ben her adetimde aynı seyleri yaşıyorum tamamen dogal ve hormanal bir durum.