- 22 Şubat 2018
- 217
- 232
- 23
- Konu Sahibi AustenLover
-
Çoook teşekkürler canımAllahım tez zamanda sana çok güzel bur çocuk nasip etsin inşallah ve isteyen herkese..ve sağ salim kucağımıza almayı tabiki
Ne güzel yazmışsın canım. Ben de seninle aynı durumdayım ve kafama ne kadar takmayacağım desem de hiç aklımdan çıkmıyor. Sokakta gördüğüm çocuklarda bile kendi bebeğimi görüyorum.
Allah’ım sana, bana ve isteyen tüm anne adaylarına en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder inşalahhh
Aynen canım bence annelik bir kadının en doğal ve önüne geçilemez duygusu, o yüzden aklımızdan çıkmıyor... Hepimiz tadarız umarım o muhteşem duyguyuİnşallah canım benim her birimizin yüreğine ne güzel yakışır annelik
Çoook teşekkürler canımsanada öyle tez zamanda kavuşursun güzel evladına
çok güzel bir yazı olmuş..evlendikten 2 sene sonra karar verdik bebek yapmaya,hemen olur sandık...gezdik tozduk,hadi olsun dedik ,olmadı.5 ay oldu bekliyoruz,bizden sonra evlenenlerin çocukları doğdu,aynı dönemde bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın hepsi hamile kaldı.bir ben kalamadım...seçilmiş kişileriz sanırımzamanda geçti haliyle herkes baskı yapmaya başladı üstüne,yoksa olmuyor mu diye bide sabır zorlayanlar var ki hele,''olmuyor sana ne napıcan'' demek geliyor insanın içinden..kabullendik..bir gün inşallah,bekliyoruz....
Bence bu konu şöyle,
Of olmuyor neden olmuyor bir sıkıntı mı var diyip soruna odaklanmak yerine sizin de belirttiğiniz gibi gerginleşmeden inanarak sabredebilmek.
Kafana takarsan olmaz ifadesi sorun var diye düşünüp buna odaklananlar için geçerli diye düşünüyorum.
Allah isteyen herkese hayır evlat nasip etsin.
evet, gercekten güzel bir yazi.. insallah tüm bebek isteyenlere ve bana allah kisa zamanda güzel haber almayi nasib etsin .
kafadan atmak zor - denemiyorum bile, gelsin hayat bildigi gibi..
ama iste daha dün duydum bi arkadastan
bi kac ay denemisler - kadinin esi: aa sen yine mi regl oldun, hamile kalamiyormusun daha yani ?? demis
ki bir cocuklari var zaten - adamdaki saygisizliga bakarmisin !
sonra arkadasim tabi cok sinirlenmis, ben daha cocuk fln istemiyorum demis - atmis kafasindan
ve o ay hamile kalmis - daha niceleri..
Çok amin tatlım buarada ben preseedle hamile kaldım istersen araştırıp bir kullan kuzum
Canım Amerikadan 2 kutu almıştım :)) ama bizde sperm yetersizliği var o yüzden işe yaramadı maalesef :)))
herkese mustafa sandaldan Akışına birak sarkisini armagan ediyorum ^__^Sevgili arkadaşlarım,
Bir çoğumuz gebe kalmayı umuyoruz. Kimimiz birkaç aydır kimimiz ise bir kaç senedir TTC. Yani açılımı ile Trying To Conceive (gebe kalmaya çalışmak). 1 senedir TTC yim ve eşimdeki sperm problemini doğal yollar ile aşmaya sabırla beklemeye devam ediyorum. Dünyanın her ülkesinde yayınlanan İngilizce makaleleri okumaya çalışıyorum belki bir faydası dokunur diye. 1 sene boyunca en çok işittiğim cümleler “Kafana takma, herşey kafada bitiyor ve üstüne çok düşünme” cümleleri oldu. Bununla alakalı sizleri okuduğum bir yazı ile alakalı bilgilendirmek istiyorum. Keza herkesin bildiği üzere insanoğluna özgü tek içgüdü anneliktir. Ve beyniniz anne olmak istediğinde bunu düşünmekten sizi maalesef alıkoyamayacaktır. O zaman rahat olun. Dilediğiniz kadar düşünüp kafanızda bu fikirle, kalbinizde bu duyguyla gezebilirsiniz. Çünkü bilim insanlarımız diyorki düşünmek serbest. Çok düşündüğüm için evlat sahibi olamıyorum diye strese girmenize gerek olmadığını söylüyor bu güzel bilim insanlarımız. Çünkü döllenmenin ve gebeliğin bir sağlık süreci olduğunu ve Düşünce gücüyle döllenmenin doğru koşullar altında sağlıklı bireylerin ilişkileri gerçekleştiğinde engellenemeyeceği kanıtlanmış. Şimdi sizleri çok sevdiğimi her birinizin dünyalar tatlısı güzel anneler yada anne adayları olduğunuzu söyleyerek yazımı bitiriyorum. Bebeğinizi düşünmeye, onunla konuşmaya devam edebilirsiniz. Keza ben benim inatçı evladımı her ay konuşarak bize katılmaya ikna etmeye devam ediyorum. Mutlu gebelikler
Dualarımdasın tatlım burdan mutlu habere sevinicez bende 7 sene bekledim artık tüp bebek yaptıralım diye düşünüyorduk preseedi bir kere kullandım o ay hamile kaldım birde benim adetlerim çok düzensizdi doktorum klomen verdi yine olmadı en sonunda rahim filmi istedi dedim ben çektirmiycem korkuyorum sonra preseedi araştırdım denediğim ay hamile kaldım
Seninde çok güzel bir evladin olucak beraber senin doğum ayını bekliycez kuzum
Doğal yollardan istediği zaman hamile kalamayanlar tabi ki düşünür ister kafaya takar :) bence düşünmek istemek de güzel ama stres yapmamak şartıyla tabi . İster istemez insan düşünüyor ya nasıl düşünmezsin :)
Zaman zaman stres de ister istemez oluyor tabiki :) ama stresten oldukça arınmaya çalışmak lazım. Bu düşünceler ama çok tatlı düşünceler :))) o düşünceler olmasa annelim bi içgüdü olamazdı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?