Kafana takarsan olmaz konusu!

Bu cümleyi duymak insanın içini yanarken dahada harlamak gibi biliyorum bende hissettim onları ama gerçekten çok doğru. Aylarca bebek denedik forumun altını üstüne getiriyordum hamile olanları görünce üzülüyordum falan. Ne bulsam yapmaya çalıştım hem üzüntü stres bana prolaktin yükselipi olarak geri döndü. Sonra da idrar enfeksiyonu olduğunu öğrendim. Bulunduğum ildeki çoğu ünlü doktora gittim ilgilenmedi bile daha yenisiniz gidin deneyin diye. Neyse prolaktinim için hayıt önerdi doktor onu uyguladım bir kutu antibiyotik içtim ilişkiyide bebek için yapmadım iyice bu aydan ümidim gitmişti çünkü. Birde önümüzdeki ay için rahim filmini kafama koymuştum. İlk defa bu ay nokur olsun diye zırlamıyordum sürekli takip etmiyodum bebek için pozisyon bile itina ile yapan ben kılımı oynatmadım. Üstüne birde diş ağrım eklendi dolgu yapılacaktı öğrendimki hamileyim. Bu sefer diş tedavimde kaldı ağrı çekiyorum. Kısaca kafam dolu olunca bebeğe odaklanmayınca geldi. Birde bayramda çok aşırı yorulmuştum tatile gitmiştik. Olunca hiçbirşey engel olamıyo galiba olmayınca naparsan yap olmuyor. Evren kuralı bu vagzçetiğin sahalar senindir.

Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim. Stres önemli bi faktör elbette. Ama stresden bahsetmiyorum canım benim. Evlat sevgisinden, iç güdüsel olarak onu düşünmekten bahsediyorum :)) ne güzel olmuş size ilaç gibi gelmiştir onun varlığa. Musmutlu doğumlara erişmeniz dileğiyle. Sevgilerle

Zaten insan o sevgiyi hissetmeyi çok istediğinden kalbine düştüğünden olsun istiyor olmadıkça strese giriyor. Yoksa akışına bırakmak daha kolay olurdu. Ben artık hamile görünce benim suçum neye bağlıyordum sonra tövbe çektim tevekkül ettim dünyaya gelecek olanında bir kaderi var belki onun şartları hazır değildir dedim bir cuma ezanla sela arası meryem suresini okudum içim biraz hafifledi rahatladım ona güvenmek iyi geldi içimi ferahlattı diyebilirim yoksa negatifi görünce evlat hasretim daha çok artıyordu üzülüyordum inan hiç olmazmış sanıyor birazda o tetikliyor isteği

Wowww tamda aradığım insanlar dedim kendi kendime ne güzel yazmışsınız hepiniz benim hikayem türkiye de başladı şimdi almanyada devam ediyor 4 yıllık evlilik içine 4 tüp bebek denemesi ve 4 kürtaj sıgdırdım her ay adet oldugumda ağladım ber ay bekledim bu arada 28 yaşındayım geçtiğimiz günlerde doktora gittim türkiyede yapılan tedavilerin histeroskopi laparoskopi ve bi dünya parayı ne kadar bilinçsizce savurdugumu gördüm doktor kesinlikle problem yok dedi ne pko nede endometriozis bu süreçte hiçbirşeye dikkat etmedim şimdi eşim tedavi olacak onun problemi azospermi bu zamana kadar sadece 3 ay ilaç kullandı türkiye de doktorlar sırf para uğruna tüp bebek demişlerdi burdaki doktorlar eşimi tedavi etmeye odaklandılar bu ay kendime söz verdim umursamıyorum diye ama bilmiyorum.... umarım herşey gönlümüzce olur güzel insanlar

Çok zor ama işte bende ne zaman amann ne zaman olucaksa Allah bilir zamanını diyip akışına bıraktığımda hamile kaldım hemde tek ilişkiyle, yumurtlama zamanı adet zamanı herşeyi unuttuğum zamanda .. 1 tanesi sağlıkla geldi yanıma çok şükür. Şimdi 2. İçin uğraştım kürtajdan sonra ibcir kürü çörekotu kürü yaptım her ay kaç tane test falan .. hepsi boşa .. eşim izne çıkıcak diye hepsini bıraktım reglden sonra amann tatil falan ordan oraya derken zaten unuttum tarihleri .. dakik olan reglim bugün gelmedi vegebelik belirtileri yaşıyorum hayırlısı olsun şimdiden bakalım .. bi kaç gün sonra yada yarın yapabilirsem test yapıcam ama eminim, hem lekelenme oldu hemde ağrılar batmalardan dolayı .. hamile kalmak için rahat boş kafa lazım, aklın orda olmaması lazım, ilişki esnansında da kesinlkle çocuğu düşünmemek lazım. Ben buna inanıyorum kesinlkle .. bazısı da benim bizim gibi kolay hamile kalıyor 3 5 ay da da .. sonu güzel bitsin yeter ki .. hamile kalıp kayıp yaşamak da berbat .. inşallah benim de bu son okur da sağlıkla gelir .. olursa 5.gebelik olacak ..

Size kesinlikle katılıyorum.. Düşündün takıldın çok istedin diye hamile kalınamasaydı bence bilim insanları bunu doğum kontrol yöntemi olarak kullanırlardı.. Bir sürü çileye, kimyasala ve bunlara verilen paralara gerek kalmazdı.. :) Çok istiyoruz napalım? En ufak bir belirtide heyecanlanıyoruz.. Suç mu? :)

O zaman size yasadıgım bi tecrubeyi aktarmak istiyorum uzun hatta epey uzun bi sure bebek sahibi olmak istedim cok dusundum neden olmuyor vs diye aşılama yaptırdım tutmadı surekli uzuldum agldımve yine dusundum bi sorun vardı en son bıraktım dusunmeyi nasılsa olmuyo diye rahat davrandım hic aklımda yoktu ve su an 6haftalık hamileyim ve soktayım benim için imkansızdı olmuyodu biliyodum yani gercekten beyinde de cok iş bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…