- 16 Ağustos 2018
- 1.634
- 1.654
- 53
- Konu Sahibi AustenLover
Bu cümleyi duymak insanın içini yanarken dahada harlamak gibi biliyorum bende hissettim onları ama gerçekten çok doğru. Aylarca bebek denedik forumun altını üstüne getiriyordum hamile olanları görünce üzülüyordum falan. Ne bulsam yapmaya çalıştım hem üzüntü stres bana prolaktin yükselipi olarak geri döndü. Sonra da idrar enfeksiyonu olduğunu öğrendim. Bulunduğum ildeki çoğu ünlü doktora gittim ilgilenmedi bile daha yenisiniz gidin deneyin diye. Neyse prolaktinim için hayıt önerdi doktor onu uyguladım bir kutu antibiyotik içtim ilişkiyide bebek için yapmadım iyice bu aydan ümidim gitmişti çünkü. Birde önümüzdeki ay için rahim filmini kafama koymuştum. İlk defa bu ay nokur olsun diye zırlamıyordum sürekli takip etmiyodum bebek için pozisyon bile itina ile yapan ben kılımı oynatmadım. Üstüne birde diş ağrım eklendi dolgu yapılacaktı öğrendimki hamileyim. Bu sefer diş tedavimde kaldı ağrı çekiyorum. Kısaca kafam dolu olunca bebeğe odaklanmayınca geldi. Birde bayramda çok aşırı yorulmuştum tatile gitmiştik. Olunca hiçbirşey engel olamıyo galiba olmayınca naparsan yap olmuyor. Evren kuralı bu vagzçetiğin sahalar senindir.