• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamizda sürekli evham yapmak, kafada kurmak 😔 var mı benim gibi olan

kubrakroglu38

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
37
26
3
31
Arkadaşlar merhaba kafamda sürekli birşeyler kuruyorum, örneğin çocukları havuza yazdırdım kafamda ya mikrop enfeksiyon kaparsa ben naparim ya birşey olursa diye düşünüp duruyorum, her konu da hemen hemen böyle bir yerim agrisa birşey mi olacak ölecek miyim 😔 akışına bırakamıyorum çok yoruldum. Benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz ?

Arkadaşlar merhaba kafamda sürekli birşeyler kuruyorum, örneğin çocukları havuza yazdırdım kafamda ya mikrop enfeksiyon kaparsa ben naparim ya birşey olursa diye düşünüp duruyorum, her konu da hemen hemen böyle bir yerim agrisa birşey mi olacak ölecek miyim 😔 akışına bırakamıyorum çok yoruldum. Benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz ?
Merhaba bu söyledikleriniz anksiyete belirtileri bence doktora gidin. Yani bi ara bende de fazla oluyordu ben öyle zamanlarda kendimi farklı şeylere yönlendirip düşünmemeye çalıştım işe yaradı ama herkes yapamayabiliyor destek almak en güzeli

İlaca başladım bazen iyi olsamda düşüncelerim geçmiyor ama eskiye nazaran daha iyi kesinlikle

Back