Kafamı nereye vursamm ?

Yavaş yavaş gelmeye başladı ama iş işten geçti
Düğüne 1 gün bile kalsa iş işten geçmemiş demektir.
Evlenirseniz bunu daha iyi anlayacaksınız.
Bir gün bile olsa dönseydim keşke diyeceksiniz, çok acı gelecektir o zaman.

Tüm samimiyetimle mutlu olmanızı dilerim. Bu kadar insan yanılsın,bu nişanlılık döneminizle ilgisi olmayan çok güzel bir evlilik yaşayın.Biz daha fazla birşey diyemeyiz. Yaşayacak olan sizsiniz

Valla bu dugun olaylarinda kiz tarafi cok abartiyor.
Nevresim bohca ne alaka? Nevresim kizin ceyizinde olur.
Artik herseyi erkek tarafina yikma derdinde kiz taraflari. Kayinvalidemi yilda iki yalandan goreyim ama kulturumuzun para harcama isinde asla taviz vermeyeyim. Yok boyle dava.

e diyorum boşancaksak niye evleniyoruz evlenmek istemiyorsan ben de evlenmek istemiyorum dedim
şimdi de diyor
seviyorum evlenmek istiyorum
e madem neden öyle dedi
delirtcekk

İyi de tek sorun da bu değil, ki dengesizlik de sağlıksız bir durum zaten. Böyle bariz soru işaretleriyle, kafa karışıklıklarıyla evlenilmez. İmza atılmadı, geri dönüşü var, hiç bir mecburiyetiniz yok ama yaşayacak olan sizsiniz karar sizin, umarım hepimiz yanılırız.

bence böyle bitsin buna benzer sorunları yaşadım evlendik ve boşandık balık baştan kokar emin olun sonra çok pişman olursunuz

bence böyle bitsin buna benzer sorunları yaşadım evlendik ve boşandık balık baştan kokar emin olun sonra çok pişman olursunuz
Şuan belki her şey hazır bi şey kalmadı rezil olurum die düşünüyorsun anlıyorum ama insanlar iki gün konuşur susar gençliğini ziyan etme derim o adamdan bi şey olmaz

Ben istemedim zaten ve kendim çeyizime almıştım annem boş bulundu işte ısrar da edilmedi alınsın diye

Ben istemedim zaten ve kendim çeyizime almıştım annem boş bulundu işte ısrar da edilmedi alınsın diye
Tutturdu dedigine gore yinelemis demekki. Nisanlindan once senin anne ne gerek var zaten nevresim var ceyizimde demen lazimdi.
Gerci 8 bin harcadi diye gururla anlattigina gore senden de bu cumlenin cikmamasi normal.

Hâlâ bohça yapanlar var mi ayol derken ? Siz yapmiycak yada yapmamış olabilirsiniz ama bu küçümseme neden ? Türk örf ve adetlerine göre bir çok aile bohça yapar yapmayanlar da vardır saygı duymak lazım her düşünceye.

Tutturdu dedigine gore yinelemis demekki. Nisanlindan once senin anne ne gerek var zaten nevresim var ceyizimde demen lazimdi.
Gerci 8 bin harcadi diye gururla anlattigina gore senden de bu cumlenin cikmamasi normal.
söylemediğimi nerden biliyorsunuz ramazan ramazan günaha girmeyin

Tuhaf bir ilişki valla ne diyim .

Bazı aileler istiyo malesef biz nisanda da düğünde de istemedik sadece ihtiyaçları alırız dedik ben damada alınması gereken önemli gerkli şeyleri aldim ama kv den ses cikmadi malesef kendi ihtiyaçlarımı da aldim iç çamaşırı gecelik parfüm falan

Konu populer konu olma yolunda. az kaldi.
Hakkinda hayırlısı olsun prenses. İnşaallah mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…