- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Aile baskısı, çevre baskısı altında kaldınız. İkinize de herkes birşey diyor. Allah aşkına boş şeyleri büyütmeyin. Almasın kimse birşey muhtaç mısınız? Siz çalışıyorsunuz eşiniz de. Alırsınız herşeyi sonra. Hee deyin onlarla muhatap olmayın. Nişanlınız ile çözün herşeyi.Ya böyle değildi bana kaç kere para gönderdi paranın lafını yapacak birisi değil noldu hiç anlamadım
Ya alınmıcaktı zaten annecim işteolayın bu noktaya sadece anlattıkların yüzünden geldiğine inanmadım:))
bohçaya nevresim tk mı da mı koyuluyor?
yok mu çeyizinde?
daha neler dedi ailen umrumda değil bilmem nePrenses çok haklısın hem de %100
Bu cimri bir ömür çekilmez
Annenden yarım ağız özür dilerse bile de yarın yine burnundan getirir ve hiç unutturmax bunları sana
Ah be kuzum
Belki ayrılmayacaksın ama inan gidiyo hayatın ellerinden..
Ayrıl diyorum ben
Ne kadar terbiyesiz biriymiş o ya
Ona takıldım ben de:)olayın bu noktaya sadece anlattıkların yüzünden geldiğine inanmadım:))
bohçaya nevresim tk mı da mı koyuluyor?
yok mu çeyizinde?
bohça yapmanın kırsalda yaşamakla ne alakası vargeleneklere bağlı aileler yapıyor. düğün alışverişidir nişan alışverişidir bunları abartmadıktan sonra gayet sürdürülebilir gelenekler
Adam adına sevindim ben. Umarım ayrılıp kurtarır kendini.Tamam nişanlınızın davranışı doğru değil ama geçmiş konularınızı bildiğimden bu adamı bu hale siz getirdiniz bence.
Yavaş yavaş çileden çıkardınız. Kaprisler, kıskançlıklar sonuç bu. Şimdi niye diye sormayın.
Bu kadar dayanması bile mucizeydi.
Bence ayrılmazsınız siz ama davranışlar değişmediği sürece evliliğiniz de zor olur.
diğer alınacakları almadım bile
Ya alınmıcaktı zaten annecim işte
Gelmesin kimse dedim o kadar alışverişe tek çıktık tek kavga çıkmadı beyefendi çağırmışdiğer alınacaklar ne?
birde niye cümbür cemaat gittiniz?
Şu cümle, nişanlınızın terbiyesizliğinin ve saygısızlığının çok net bir özeti.sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş
E ne güzel. Sende onun ailesi için bir konu olursa bu sözü hatırlatırsın...daha neler dedi ailen umrumda değil bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?