Kafamı nereye vursamm ?

Prenses çok haklısın hem de %100
Bu cimri bir ömür çekilmez
Annenden yarım ağız özür dilerse bile de yarın yine burnundan getirir ve hiç unutturmax bunları sana
Ah be kuzum
Belki ayrılmayacaksın ama inan gidiyo hayatın ellerinden..
Ayrıl diyorum ben
Ne kadar terbiyesiz biriymiş o ya

Ya böyle değildi bana kaç kere para gönderdi paranın lafını yapacak birisi değil noldu hiç anlamadım
Aile baskısı, çevre baskısı altında kaldınız. İkinize de herkes birşey diyor. Allah aşkına boş şeyleri büyütmeyin. Almasın kimse birşey muhtaç mısınız? Siz çalışıyorsunuz eşiniz de. Alırsınız herşeyi sonra. Hee deyin onlarla muhatap olmayın. Nişanlınız ile çözün herşeyi.

daha neler dedi ailen umrumda değil bilmem ne

olayın bu noktaya sadece anlattıkların yüzünden geldiğine inanmadım:))
bohçaya nevresim tk mı da mı koyuluyor?
yok mu çeyizinde?
Ona takıldım ben de:)
Bohça için aileler zorlamış olabilir anlarım da sembolik yapmak yerine abartarak iki valiz üç hurç dolduranları anlamayacağım :) Prenses genel yazdım birşey alamadım ki deme.

İyi, insanlara faydası olan gelenekler sürdürülmeli, bayram ziyareti gibi. Bu bohça olayının sorun olmadığı evlilik görmedim ben. Eskiden bir anlamı varmış. İnsanların birer ikişer takım kıyafeti olurmuş bu yüzden yeni evlenecek gençler, el öpmelere ya da ziyaretlere gittiğnde yeni ve temiz giyinsinler diye kıyafetler alınır koyulurmuş bohçaya. Şimdi o bohçaların içindekilere kimin ihtiyacı var? Kim kendi alamıyor o bohçaya konulanları? Sürdürülebilir gelenekler değil bunlar. Soruna sebep olan, sürdürülmemesi gereken gelenekler.

Tamam nişanlınızın davranışı doğru değil ama geçmiş konularınızı bildiğimden bu adamı bu hale siz getirdiniz bence.
Yavaş yavaş çileden çıkardınız. Kaprisler, kıskançlıklar sonuç bu. Şimdi niye diye sormayın.
Bu kadar dayanması bile mucizeydi.
Bence ayrılmazsınız siz ama davranışlar değişmediği sürece evliliğiniz de zor olur.

Bundan 30 sene önce şu anlattıklarını dinlesem vah vah derdim, fakat şu an 21. yüzyıldayız. Herkesin bir ruju bir rimeli bir allığı olduğu çağdayız. Makyaj seti aldırmak artık çok demode değil mi yahu?
İç çamaşırına ve geceliğe gelince benim eşimin yanında giyeceğim özelimi neden kayınvalidem ya da annem görsün?
Hem ayrıca benim aklım fikrim yok mu onlarla beraber alışverişe çıkalım bu tarz şeyler için?
Nişanlının yaptığı hareketler ve konuşma tarzı saçma ama senin tavırların da abes.
Al birini vur ötekine atasözü cuk oturuyor şu anki durumunuza.

Adam adına sevindim ben. Umarım ayrılıp kurtarır kendini.

Sana bisey soyliyim mi evlenmeden git kurtar kendini hayatinicook kotu bisey bu evkenince daha beter olacak mesela elbiseye ihtiyacin olacakk ama surati bes karis ayni seykeri sana yasatacak almicaksin kavga cikaricak en iyisi kendini kullandirmamaman valla isterse 20 gun kalsin digune kac kurtar kendini onun olsun butun hazirliklar ver kargoya karsi odemeli yap alsin butun esyalarini

Ya var ya yılların geleneğini acayip karsılayıp kıza yüklenmişsiniz...Bohca mı kaldı vs diye...Allah aşkına kız alan kişiye 1 tane makyaj setiyle gecelik batıyorsa 600tl die laf ediliyorsa daha ne diyim...Erkekler de sanki kendileri kız gibi batıyor para harcamak kendi eşin için alıyorsun ya...Senin için makyaj yağıp sana giyecek o geceliği öküz yemin ederim...Neyse ya sende bosuna konu açıyosun buraya ayrılmayıp evleneceksin işte

daha neler dedi ailen umrumda değil bilmem ne
E ne güzel. Sende onun ailesi için bir konu olursa bu sözü hatırlatırsın...
Karıştırmayın kimseyi. Annen sana söylesin bir isteği varsa. Onun annesi nişanlına. Nişanlın sinirle konuşmuş. Aileler hakkında konuşmalarına ayar çek. Özür dilesin.

Canım senin önceki konularını da hatırlıyorum. Sanki bu adam evlenene kadar kendini tutuyor da evlendikten sonra sana ızdırap olacakmış gibi bir hali var.Bak şimdiden sinyalleri vermeye başlamış bile. Çok akıllı davran sen daha iyi gözlemlersin sonuçta. Emin ol nişan atmak evlenip ayrılmaktan daha zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…