Kırmızı benim ilk seçimim.Ama sen kırmızı istemediğini belirtmişsin.ıkinci olarak ben olsam yaprak dökümünü seçerdim,eğer sen de canlı renkleri seviyorsan.Morlarla müthiş bir kombinasyon olabilir.
kesinlikle şehrazat köşe takımı..
birincisi tasarımı çok hoş..
kırmızı çok hantal bir takım
ikincisi de rengi çok hoş..
turuncuyu her şeyle kombine edemezsin ve modeli de güzel değil zaten
mora çalan pembe köşe koltuğun rengi ise hiç güzel değil maalesef.. daha pastel bir ton olsaydı keşke..
ama şehrazat aralarındaki en güzeli
üstelik griyi pembe, yeşil gibi renklerle de kombinleyebilirsin..
mesela yastıkların ikisini açık pembe, toz pembe renginde yeni kılıflarla kaplatabilir odana renk de katabilirsin..
ıçlerinde en iyisi şehrazat bence, fakat yastıkları daha gözalıcı şekilde kombinleyebilirsin, koyu kahve yada siyahla çizgili ve diğeride aynı renkte ama desenli şekilde, bilmem anlatabildimmi? ıstikbalin katologlarına bir bak istersen demek istediğim yastık desenlerini ve daha farklı modelleri de görür daha iyi karar verirsin.
futon marka aldık biz oturma odasına hem çok ucuz hem çok güzel hem istediğin rengi sen seçiyosun hem yedek kılıf alabiliyosun her renk oluyor. siteside var bakın isterseniz.