Kafamdan bu konuyu silmeme yardim eder misiniz :(

Demin ki deyime katiliyorum hic belli olmaz konu cok acilinca erkegin aklida o tarafa kayabilir siz guzelsiniz ki sizi secmis gecmisi unutup gelecege bakin bence aslinda tam tersi kaynana tarafinin inadina kendi esinize sahip cikin ki gorsunler sizin onlari takmadiginizi

Benimde eşimin daha önce görüştüğü birini eşimin annesi isteme zamanlarında anneme demiş sonra başka bir komşusu bir başkasından bahsetti...O zaman bozulsamda sonradan hiç takmadım zaten mevzuda olmadı ben sınır çizdiğim için...Tabi sizin durum daha ciddiymiş düğüne dört gün kala ayrılmak az buz mesele değildir ki sebep çok büyük demek ki...Bence hiç eşinizin aklına bu durumu sokmayın unutun gitsin.O kız daha güzel olabilir ama eşinize nasıl davrandığını bilemezsiniz ve şuan sizde daha iyi bilirsiniz ki tipten çok davranış önemlidir... Takılmayın mutluluğunuza bakın çocuğunuzu beklediğiniz bugünleri en güzel ve heyecanlı olduğunuz şekilde geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…