Kafamdan bu konuyu silmeme yardim eder misiniz :(

Esraaatoker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
21
10
3
32
Merhaba.Bu konu beni artık o kadar bunaltıyor ki birine anlatmam gerekiyordu kimsem yok bunu anlatabileceğim o yüzden bana yardım edin lütfen :( Eşim biz tanışmadan önce nişanlıyken ayrılmış ama düğüne 4 gün kala yani her şey hazırmış.Sonra biz tanıştık çok güzel giden bir evliligim var önceleri bu konuyu hiç sorun etmedim ta ki kv akrabalar konuyu açıp bana laf sokmaya başlayıncaya kadar. Kv onu çok sevdiğini kızın aklına başkaları girdi bize karşı doldurdu diye anlattı ve ben daha 20 günlük evliydim oralı olmamaya çalıştım geçtim. Akrabası sen ondan zayıfsın o daha iyiydi dedi oralı olmadım. Kv onun ismiyle hitap etti ben nişanlıyken belki yanlışlık olmuştur dedim. Yıllar geçti 3 buçuk yıllık evliyim ve beni sonradan çok sevdiler herkes şuan her şey yolunda. Fakat bir problem var eşim ve ailesi teyzesiyle görüşmüyor beni sosyal medyadan eklediler ve isteği sildiler bende hesaplarına baktım eşimin eski nişanlısıyla canımın içi vs. konuştuklarını gördüm zaten eşimin çevresinde hala görüşen komşuları var onunla yani sürekli karşıma çıkıyor. Ben hamileyim ve bu olaya çok takılıyorum o benden güzelmiş diyorum herkesle iyiymiş arası diyorum takıntı oldu anlayacağınız. Eşim bunun için mi kendini üzüyosun ben senden öncesini hatırlamıyorum bile çok seviyorum seni diyo ama bilmiyorum kızlar. Sizce bu durum nasıl geçer? :(

Merhaba.Bu konu beni artık o kadar bunaltıyor ki birine anlatmam gerekiyordu kimsem yok bunu anlatabileceğim o yüzden bana yardım edin lütfen :KK43: Eşim biz tanışmadan önce nişanlıyken ayrılmış ama düğüne 4 gün kala yani her şey hazırmış.Sonra biz tanıştık çok güzel giden bir evliligim var önceleri bu konuyu hiç sorun etmedim ta ki kv akrabalar konuyu açıp bana laf sokmaya başlayıncaya kadar. Kv onu çok sevdiğini kızın aklına başkaları girdi bize karşı doldurdu diye anlattı ve ben daha 20 günlük evliydim oralı olmamaya çalıştım geçtim. Akrabası sen ondan zayıfsın o daha iyiydi dedi oralı olmadım. Kv onun ismiyle hitap etti ben nişanlıyken belki yanlışlık olmuştur dedim. Yıllar geçti 3 buçuk yıllık evliyim ve beni sonradan çok sevdiler herkes şuan her şey yolunda. Fakat bir problem var eşim ve ailesi teyzesiyle görüşmüyor beni sosyal medyadan eklediler ve isteği sildiler bende hesaplarına baktım eşimin eski nişanlısıyla canımın içi vs. konuştuklarını gördüm zaten eşimin çevresinde hala görüşen komşuları var onunla yani sürekli karşıma çıkıyor. Ben hamileyim ve bu olaya çok takılıyorum o benden güzelmiş diyorum herkesle iyiymiş arası diyorum takıntı oldu anlayacağınız. Eşim bunun için mi kendini üzüyosun ben senden öncesini hatırlamıyorum bile çok seviyorum seni diyo ama bilmiyorum kızlar. Sizce bu durum nasıl geçer? :KK43:

Eşiniz öyle diyorsa öyledir,neden takıldınız ki o kadar.

Önemli olan eşinizin sizi nasıl gördüğü ve size karşı ne hissettiği, onunla evlisiniz teyzesiyle veya bir başkasıyla değil o yüzden aranızdaki ilişkinin yok yere yıpranmasına izin vermeyin. Canınıza, bebeğinize yazık. Unutmayın, sizi seven bir eşiniz var ve güzel bir aile olacak, güzel bir çocuk yetiştireceksiniz. Biraz da algıda seçiciliktir birisini sürekli görmek, odağınızı değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Eşiniz öyle diyorsa öyledir,neden takıldınız ki o kadar.
Sanırım hamilelikten dolayı da biraz alıngan oldum ama inanın zor günler yaşadım. Bana onun gelinliğini giymemi söylediler sonra yok o sana güzel olmaz dediler. Kayinvalidem o benim için çok başkaydı keşke böyleolmasaydı dedi beni ilk zamanlar pek istemediler o yüzden bunları düşünüp üzülüyorum

eşinizin tavırlarında sizi rahatsız eden birşey yoksa, sevgisini ve ilgisini hissediyorsanız bence takılmayın. bazı insanlar böyle konularda ara bozmaya bayılır. siz de seviyorsunuz belli ki bebek bekliyorsunuz, ailenizi büyütüyorsunuz. kendinizi üzüp hem kendinizi hem bebeğinizi strese sokmayın.
o tip insanları da silin gitsin. baksanıza eşiniz de teyzesiyle konuşmuyormuş zaten.

Önemli olan eşinizin sizi nasıl gördüğü ve size karşı ne hissettiği, onunla evlisiniz teyzesiyle veya bir başkasıyla değil o yüzden aranızdaki ilişkinin yok yere yıpranmasına izin vermeyin. Canınıza, bebeğinize yazık. Unutmayın, sizi seven bir eşiniz var ve güzel bir aile olacak, güzel bir çocuk yetiştireceksiniz. Biraz da algıda seçiciliktir birisini sürekli görmek, odağınızı değiştirmeniz yeterli olacaktır.
Teşekkür ederim evet biraz da özellikle görüyorum gibi..

Sanırım hamilelikten dolayı da biraz alıngan oldum ama inanın zor günler yaşadım. Bana onun gelinliğini giymemi söylediler sonra yok o sana güzel olmaz dediler. Kayinvalidem o benim için çok başkaydı keşke böyleolmasaydı dedi beni ilk zamanlar pek istemediler o yüzden bunları düşünüp üzülüyorum

ayıp etmişler ama gelinlik nasıl onlarda kalmış onu da anlamadım. neyse, şu an kv size karşı iyiyse, birşeyleri telafi edebiliyorsa umursamayın derim geçmişi.

Kvyle araniza mesafe koyun bence nisanlilik bitmis gitmis adam evlenmis ustune torunu olacak hala eskinin davasini yapiyor hic hos degil teyzenin sizi eklemesi de iyi niyetli degil esiniz haric hepsine tavir alin ailenin gelini sizsiniz karsilastirma yapmalari ayip cidden

eski nisanliyla araya fitne sokan baskalari degilde kesin kaynanaymis hala bir yerlere fitne sokmaya calistigina göre.
insanlar istedigi herkesle gorusebilir birakin gorussunler.
benim esim bir ara odtuyu kazaniyor gidiyorda uniye.
bu arada esimin annesigilin bir komsusu suan ogretim gorevlisi olan torunuyla esimi tanistirmak istiyor.
kaynanam oglu odtülu ya begenmiyor kizi 🤣🤣
neyse biz evlendik ben lise mezunuyum bu arada evlendikten 1 sene sonra bu kizla tesadufen asansorde karsilastik asansorden inerken gorumcem kaynanama anne odtulu ogluna begenmedigin ö.uyesi kiz degilmi bu diyince imali imali güya bana laf sokarak bende allahtan begenmemissinizde kizin basi yanmamiş ya o kültürle size gelin gelseydi kizla konusacak bir sey bile bulamazdiniz dedim.
surattaki renkleri tahmin edersiniz
yani demek istiyorum ki araya biri fitne sokuyorsa haddini bildir yapistir cevabi bidaha yapamaz susup seni yiyecegine konus onlari yesin.
hamile hamile bunlari dert etme verecegin cevaplari dusun ☺

Bence böyle davranmayı bir an önce bırakmalısınız. Eşinize hele hiç yansıtmamanız lazım. Unutmasanız bile kendi icinizde halledin. Eşinizin aklına sokmayın zararlı maddeleri..❌

eski nisanliyla araya fitne sokan baskalari degilde kesin kaynanaymis hala bir yerlere fitne sokmaya calistigina göre.
insanlar istedigi herkesle gorusebilir birakin gorussunler.
benim esim bir ara odtuyu kazaniyor gidiyorda uniye.
bu arada esimin annesigilin bir komsusu suan ogretim gorevlisi olan torunuyla esimi tanistirmak istiyor.
kaynanam oglu odtülu ya begenmiyor kizi 🤣🤣
neyse biz evlendik ben lise mezunuyum bu arada evlendikten 1 sene sonra bu kizla tesadufen asansorde karsilastik asansorden inerken gorumcem kaynanama anne odtulu ogluna begenmedigin ö.uyesi kiz degilmi bu diyince imali imali güya bana laf sokarak bende allahtan begenmemissinizde kizin basi yanmamiş ya o kültürle size gelin gelseydi kizla konusacak bir sey bile bulamazdiniz dedim.
surattaki renkleri tahmin edersiniz
yani demek istiyorum ki araya biri fitne sokuyorsa haddini bildir yapistir cevabi bidaha yapamaz susup seni yiyecegine konus onlari yesin.
hamile hamile bunlari dert etme verecegin cevaplari dusun ☺
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim de konuştuğum zamanlar oldu her zaman duymamazlıktan gelmedim kötü günlerdi..

Bence böyle davranmayı bir an önce bırakmalısınız. Eşinize hele hiç yansıtmamanız lazım. Unutmasanız bile kendi icinizde halledin. Eşinizin aklına sokmayın zararlı maddeleri..❌
Bu adamin akli yokmu bi kisiden bahsedilince hemen aklina sokulmus oluyor olani anlatti diye kadin mi suclu simdi

Merhaba.Bu konu beni artık o kadar bunaltıyor ki birine anlatmam gerekiyordu kimsem yok bunu anlatabileceğim o yüzden bana yardım edin lütfen :KK43: Eşim biz tanışmadan önce nişanlıyken ayrılmış ama düğüne 4 gün kala yani her şey hazırmış.Sonra biz tanıştık çok güzel giden bir evliligim var önceleri bu konuyu hiç sorun etmedim ta ki kv akrabalar konuyu açıp bana laf sokmaya başlayıncaya kadar. Kv onu çok sevdiğini kızın aklına başkaları girdi bize karşı doldurdu diye anlattı ve ben daha 20 günlük evliydim oralı olmamaya çalıştım geçtim. Akrabası sen ondan zayıfsın o daha iyiydi dedi oralı olmadım. Kv onun ismiyle hitap etti ben nişanlıyken belki yanlışlık olmuştur dedim. Yıllar geçti 3 buçuk yıllık evliyim ve beni sonradan çok sevdiler herkes şuan her şey yolunda. Fakat bir problem var eşim ve ailesi teyzesiyle görüşmüyor beni sosyal medyadan eklediler ve isteği sildiler bende hesaplarına baktım eşimin eski nişanlısıyla canımın içi vs. konuştuklarını gördüm zaten eşimin çevresinde hala görüşen komşuları var onunla yani sürekli karşıma çıkıyor. Ben hamileyim ve bu olaya çok takılıyorum o benden güzelmiş diyorum herkesle iyiymiş arası diyorum takıntı oldu anlayacağınız. Eşim bunun için mi kendini üzüyosun ben senden öncesini hatırlamıyorum bile çok seviyorum seni diyo ama bilmiyorum kızlar. Sizce bu durum nasıl geçer? :KK43:
Esinjz ilk sevgiliniz mi? Hayatınızda ki ilk kişi mi

Back
X