- 1 Nisan 2020
- 21
- 10
- 3
- 32
- Konu Sahibi Esraaatoker
Merhaba.Bu konu beni artık o kadar bunaltıyor ki birine anlatmam gerekiyordu kimsem yok bunu anlatabileceğim o yüzden bana yardım edin lütfen
Eşim biz tanışmadan önce nişanlıyken ayrılmış ama düğüne 4 gün kala yani her şey hazırmış.Sonra biz tanıştık çok güzel giden bir evliligim var önceleri bu konuyu hiç sorun etmedim ta ki kv akrabalar konuyu açıp bana laf sokmaya başlayıncaya kadar. Kv onu çok sevdiğini kızın aklına başkaları girdi bize karşı doldurdu diye anlattı ve ben daha 20 günlük evliydim oralı olmamaya çalıştım geçtim. Akrabası sen ondan zayıfsın o daha iyiydi dedi oralı olmadım. Kv onun ismiyle hitap etti ben nişanlıyken belki yanlışlık olmuştur dedim. Yıllar geçti 3 buçuk yıllık evliyim ve beni sonradan çok sevdiler herkes şuan her şey yolunda. Fakat bir problem var eşim ve ailesi teyzesiyle görüşmüyor beni sosyal medyadan eklediler ve isteği sildiler bende hesaplarına baktım eşimin eski nişanlısıyla canımın içi vs. konuştuklarını gördüm zaten eşimin çevresinde hala görüşen komşuları var onunla yani sürekli karşıma çıkıyor. Ben hamileyim ve bu olaya çok takılıyorum o benden güzelmiş diyorum herkesle iyiymiş arası diyorum takıntı oldu anlayacağınız. Eşim bunun için mi kendini üzüyosun ben senden öncesini hatırlamıyorum bile çok seviyorum seni diyo ama bilmiyorum kızlar. Sizce bu durum nasıl geçer?