• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda o kadar büyüdü ki bu sorun rica ediyorum çocuğunda büyük DOĞUMSAL BEN olan var mı ?

Pardonbakarmisiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
126
22
13
Psikolojik olarak inanılmaz kötü durumdayım. Kafamda çok büyüdü bu sorun internette araştırmalar yapmaktan yoruldum. Oğlumun alt bacağında büyük dağınık bir ben var. Ve bunun ilerisi için sorun olabileceği güneşten korumak gerektiği yazıyor. Çocuk doktorumuz daha çok küçük olduğu için başka domtors götürsem dahi müdahale edilmeyeceğini söyledi.. benzer durumu yaşayan arkadaşlar lütfen rica ediyorum bana yardımcı olun

Psikolojik olarak inanılmaz kötü durumdayım. Kafamda çok büyüdü bu sorun internette araştırmalar yapmaktan yoruldum. Oğlumun alt bacağında büyük dağınık bir ben var. Ve bunun ilerisi için sorun olabileceği güneşten korumak gerektiği yazıyor. Çocuk doktorumuz daha çok küçük olduğu için başka domtors götürsem dahi müdahale edilmeyeceğini söyledi.. benzer durumu yaşayan arkadaşlar lütfen rica ediyorum bana yardımcı olun
Geçtik canım bu yollardan da geçtik. Nf1 mi demediler neler neler dediler 🤷‍♀️ Tek çare genetik test. Yaptırın rahatlayın hiiiç kafanız ağırmasın

Sizin neydi sorununuz tam olarak?
Bacağında bir kahverengi leke ve yüzünde lekeler vardı. Omurgasında kitle de tespit edilince genetik bir hastalık sandık fakat değilmiş. Demir eksikliğinden yüzde leke oluşmuş. Bacağındaki de doğjm lekesiymiş. Neyse kitle alındı sorun çözüldü. Siz de genetik test yaptırın. O kahverengi leke dediğin şey NF1 hastalığıdan şüphelenilir. Sadece genetik test ile tanı konulur

Back