- 29 Nisan 2017
- 138
- 74
- 31
- Konu Sahibi Uzaklardayorgunargin
Bugun aksam ustu esimle kayinbabaya ucak bileti almak istedik. Sevinsin dedik ama Bir saat gecmeden kaynana kayinbaba bizim eve geldi bir sinirle, niye su tarihte almadiniz diye firca yedik istedigi tarih ile esimin koydugu tarih arasinda bir hafta var yok. Neyse esim anne arada fark yok o tarih olsun dedik yookk bilmem ne birseyler konustu durdu. Halbuki esim aradi babasina sordu hangi tarih istedigini . Kaynana diyorki yookk bana sorcaktiniz tarihii.. Sonra basladi eltiye saydirmaya yok arabayla gidiceklerde bizi goturmuyorlarda,( bizde goturmemistik) Yok ben kotu ornek olmusumda , Annesinin babasinin yanina varacak sanki bizim yanimizami diyor eltiden icin, Bende dayanamadim. Dedim, Annesi, babasi mecbur varicak yanlarinda kalicak bakin kac senedir gormuyor.Sonra bana kizmaya basladi yok sen onla konusuyorsun bu konularida falanda, hicte konusmadik gunahimi aliyor. Sadece soyledikleri sozler banada dokunuyor. Kizim sana diyorum hesabidir, kendisi hep. Bende biz size ne yapiyoruz memnun degilmisiniz bizden dedim, kayin baba demesinmi hic memnun degilim diye, Bende cok sinirlendim. Madem memnun degilsiniz, alin oglunuzu sizde kurtulun bende dedim. Alirim dedi kaynana, benim oglum bekarmi kalcak saniyon, Sende kalmassin oda kalmaz dedi.Esimde bana seslendi ismimle ikaz etti sesizce.Ama bunlari soylerken, gozyaslarimi tutamadim. Esim aglamamam icin sozler soyledi. Kaynana sonra basladi beni ovmeye ben sana birsey demedimdelere. Daha sonra esim evlerine birakacakti onlari, gel sende yanliz kalma, beraber birakalim dedi esim. Hayir dedim bikackez israr etti gelmem icin yok dedim. Kaynanada dedi iki kez gelin birakin bizi diye yok dedim.Sonra gorumce varmis evin asagisinda o goturmus esimde geldi eve hemen. Sonra bana sarildi, kendimi bosuna uzdugumu soyledi. Bende bu boyle olmuycak dayanamiyorum artik yarin gidecegim bitti hersey dedim. Israrla sarildi ben seni birakamam dedi. Ve birdaha alin goturun gibi cumle kullanma onlarin yaninda dedi. Bilmiyorum tastim artik. Hep laflari bize soktu, bende cvp verince beni sucladi. Ne yapmaliyim bilmiyorum artik biktim biktimm...
Merhaba arkadaslar gecenki konumun altina en sonki olayi yazmistim , tekrar yazmamak icin yapistirdim buraya olayi.Ve daha sonrasi ,olanlari anlatacagim simdide.. O gunun aksami olanlar yuzunden uyuyamadim .Ve hala uyuyamiyorum oda ayri tabi.. Estesi gunu esimle buyuk tastisma cikardim , ogunki duydugum sozlerin yarisi yazili sadece burada, gerisini siz dusunun. Bana benim oglum bekarmi kalacakkk kizz, korkmaa kalmazzz demesi hic aklimdan cikmiyor. Demekki diyorum oglu beni istemese hemen ayirmaya calisacak. Zaten nisanliyken ufak bir tartismamizda anlasamiyorsaniz, ayrilin demisti.. Esimle annesinin bu lafina -Ben esimle cocugumla mutluyum, boyle sozler nasil soyluyorsun falan demesini bekliyordum. Esimse sadece sustu onlari dinledi. Ben o laflar karsisinda aglayarak cevap verirkende , sadece aglama diye ikaz etti kac kere. Ve onlarin yaninda hadi gel beraber birakalim evde yanliz kalma desi 4- 5 kez bunuda neden dedi onlarin yaninda bilmiyorum. Esim bensiz goturmek istemeyince kaynnada sende gel dedi bikackez, okadar lafi saydida. Ben ertesi gunki tartismamizda ,ablami aradim gelin alin beni biktim bunlardan hersey bitti diye. Ablamda esime mesaj atmis derdiniz ne kardesimi sakinlestir, biz geliyoruz yazmis. Esimde aramis abla bu bizim aile sorunumuz siz karismayin, biz aramizda cozeriz sorunlari diye Aglayor gibiydi sesi ,telefonda diyor ablam. neyse ablamlar gelmediler sonra oturup konustuk baristik. Ama ben hala unutamiyorum olanlari. Ailesini sevmiyorum artik. Birde ev yaptiriyoz ve babasi yapiyor, evimizi bu arada . Yani usta almadik onlar yapariz dedigi icin. Size sorum su
Sizce esimin tavrina kizmakta haklimiyim?
Yoksa esim davranisiyla yanimda oldugunu ,gostermekmi istedi beni destekledigi icin mi benimle birakmak istedi onlari evlerine?
Kayinvalide Esim bensiz birakmak istemeyine neden sende gel dedi okadar laftan sonra?
Esime kizginim karsilik vermedigi icin haksizmiyim?
Ne yapmaliyim bundan sonra nasil tavir gorstermeliyim kaynanaya?
Esime nasil davranmaliyim, benmi abartiyorum?
Kafamda deli sorularrrrrr.....
Merhaba arkadaslar gecenki konumun altina en sonki olayi yazmistim , tekrar yazmamak icin yapistirdim buraya olayi.Ve daha sonrasi ,olanlari anlatacagim simdide.. O gunun aksami olanlar yuzunden uyuyamadim .Ve hala uyuyamiyorum oda ayri tabi.. Estesi gunu esimle buyuk tastisma cikardim , ogunki duydugum sozlerin yarisi yazili sadece burada, gerisini siz dusunun. Bana benim oglum bekarmi kalacakkk kizz, korkmaa kalmazzz demesi hic aklimdan cikmiyor. Demekki diyorum oglu beni istemese hemen ayirmaya calisacak. Zaten nisanliyken ufak bir tartismamizda anlasamiyorsaniz, ayrilin demisti.. Esimle annesinin bu lafina -Ben esimle cocugumla mutluyum, boyle sozler nasil soyluyorsun falan demesini bekliyordum. Esimse sadece sustu onlari dinledi. Ben o laflar karsisinda aglayarak cevap verirkende , sadece aglama diye ikaz etti kac kere. Ve onlarin yaninda hadi gel beraber birakalim evde yanliz kalma desi 4- 5 kez bunuda neden dedi onlarin yaninda bilmiyorum. Esim bensiz goturmek istemeyince kaynnada sende gel dedi bikackez, okadar lafi saydida. Ben ertesi gunki tartismamizda ,ablami aradim gelin alin beni biktim bunlardan hersey bitti diye. Ablamda esime mesaj atmis derdiniz ne kardesimi sakinlestir, biz geliyoruz yazmis. Esimde aramis abla bu bizim aile sorunumuz siz karismayin, biz aramizda cozeriz sorunlari diye Aglayor gibiydi sesi ,telefonda diyor ablam. neyse ablamlar gelmediler sonra oturup konustuk baristik. Ama ben hala unutamiyorum olanlari. Ailesini sevmiyorum artik. Birde ev yaptiriyoz ve babasi yapiyor, evimizi bu arada . Yani usta almadik onlar yapariz dedigi icin. Size sorum su
Sizce esimin tavrina kizmakta haklimiyim?
Yoksa esim davranisiyla yanimda oldugunu ,gostermekmi istedi beni destekledigi icin mi benimle birakmak istedi onlari evlerine?
Kayinvalide Esim bensiz birakmak istemeyine neden sende gel dedi okadar laftan sonra?
Esime kizginim karsilik vermedigi icin haksizmiyim?
Ne yapmaliyim bundan sonra nasil tavir gorstermeliyim kaynanaya?
Esime nasil davranmaliyim, benmi abartiyorum?
Kafamda deli sorularrrrrr.....