- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.171
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Ben de 1 buçuk yıllık evliyim. İlk aylar beni ve oğullarını da kafes içinde tutmak istediler. Sürekli eşime anlattım, biz artık ayrı bir aileyiz benim için Sen senin için ben birinci sırada olmalıyız. Birbirimizi ezdirmemeliyiz. Eşim ilk zamanlar ailesiyle ilgili söylediğim şeylere özellikle annesiyle ilgili olan (ki zaten en büyük sorun oydu) inanmıyordu, yok o öyle dememiştir, o öyle demek istememiştir. Boşver sen yine iyi ol, alttan al... sonra bu lafları boşver takma duyma, sen de cevap ver lere falan dönüştü. Ben en sonunda eğer tavrını koymazsan ben bu eziyeti çekmeyeceğim dedim ve ben tavrımı koydum. Eşim u dönüşü yaptı, annesinin de bana olan davranışlarına şahit oldu ve haklı olduğumu gördü. Şimdi minimum düzeyde eskisi gibi değil kv. Eşim benle gel benle dön diyor. Ben de özel zamanlarda ve eşimle beraber girip çıkıyorum. Bir laf ettiğinde eşim genelde müdahale ediyor. Şuan huzurum daha iyi. Eşimin anne babası da ailesinden uzak, annesi bir.şey diyince bak anne senin babamdan başka kimin var yanında biz de varız ama evlendik yine bank var demek ki eş her şeyden daha önce. Babam seni nasıl el üstünde tutmaya çalışıyor herkesin eşi öyle değerli gibi laflar ediyor. Tabi bunları hep ben tartışmalarımızda bir-bir anlattım.