kafama takılıyor neden diyeee.. sezeryan ve normal doğumla ilgili bir yazı....

sonradan aklıma geldi,benden 2 ay önce kuzenim doğum yaptı,normal.sütü 5 gün sonra geldi kimse bir laf etmedi.benim sütüm 4. gün geldi,herkes sezeryanın sonucu dedi,e onunki niye öyle desem de kimse dinlemedi beni.kızım beni emmiyor,bunun sebebi de sezeryan.doğumdan sonra bazı sağlık sorunlarım oldu,onun sebebi de sezeryan.ayy daha neler

Kesinlikle elestirmiyorum canim, bende normal dogumdan cok korkan biriydim hemde asiri dercede. Hastane kokusunu, igneleri hic dayanamam hala...hastanede icim cok huzursuz olur... ama gercegi soylemek gerekirse sezeryandan daha cok korkarim. uyuyup uyanamamaktan...dolasiyla bebegimi gorememkten...oyuzden ciddi bir sikinti olmadigi surece kesinlikle normal istedim. Ayrica normal dogum yapmis olmama ragmen elestirmek isteyen cahil insanlar yine elestirir ve elestirirlerde. Kisacasi bukadar kulak asmayin kimseye. Demekki insanlari kirmaktan zevk aliyorlar.Allah onlardan korusun

haklısın arkadaşım.. ama cahillerle aynı kefeye konmak istemiyorum. Tartışmaya bile lüzum yok. bende sezeryanlıyım 41. haftamda doğurdum hemde ne doğum en son ana kadar normal doğum dediler hiç açılmam olmadı acil aldılar sezeryana. Napiyim şimdi çatır çatır normal doğuracağım diye ölse miydim ?? Ve ameliyathanede doktorlara sezeryanla doğum yaptığımı kabul etmiyorum dedim.. çünkü son anaa kadar bütün sancımı çektim. normal sancım sonra suni sancı.. Sancım yüzünden iğne vuramadılar o kadar kötüydüm ki.. bir ıkınıp çıkarmadığım kalmıştı.. Sonuçta keyfimizden sezeryan olmadık

10 tane doğursam yine sezercik yine sezercik
banada normal doğum çok saçma geliyor sezeryan varken konforlu doğum hele ki doktorunda iyise yemişim sağlığını
benim doğumum normal olabilecek gibiydi bebek kanala girmişti ama doktorum ısrarlarıma dayanamayarak beni 36+2 sezeryana aldı allah razı olsun bin kere sezeryan oldum 4 saat sonra kalktım devamlı ayaktaydım çok rahat geçti sonrasıda zorla yatırıyorlardı
normal doğum yapanlarsa onca sancıdan acıdan sonra kesik dikiş wc zor gidiyolardı ayyy çok korkuyorum normal doğumdan
sen boşver milleti bak keyfine

bu tepkiler keyfi sezaryen isteyenleredir herhalde.mecbur kalınca ne yapacaksın?dediğiniz gibi o kişden kişiye değişir

Bende cok kararsızım şimdilik 20. haftamızdayım ama bakalım zaman neler göstericek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…