yorum için teşekkür ederim. leke için çocuk doktoru ve doğum doktoru bebek içerde morarmaya başladığından olmuş dedi canım. normal doğumda olmadı zaten..ne ilgisi var canım yok sezeryan olanlar kısa yaşıyormuş filan..
sezeryan bir doğum şekli değildir, doğuma bir müdahaledir komplikasyon geliştiğinde filan, tamam..
ama sonuçta her anne bebeği için en iyisini ister
sonuçta sağlıkla bebeğinizi dünyaya getirmişsiniz daha ötesi var mı yaa
bu insanların birbirine çamur atma çabalarını hiç anlamıyorum anlayamıcam da.
siz de annesiniz normal doğum yapanlar da anne ne fark var
her anne için her bebek için ayrıdır sonuçta doğum olayı..
takmayın kafanıza bebeğinize odaklanın
hee bir de görümcenizin bebeğinin poposundaki lekenin normal doğumla bir alakası olduğunu sanmıyorum
bende çok duydum böyle şeyleri
cahildirler dedim geçtim umursamadım
hata eşimin ailesinde okadar yatkınki bu görüş
eşimin kuzenin eşi 1. çocuğu sezeryan olmuş denilenlerden dolayı 2. için 10 sene bekliyecekmiş normal doğurmak için
5 senedir beklio bir 5 daha beklicek düşün yani onunki çok daha saçma bir durum tabiki
bende sezeryan oldum erken doğum olunca mecbur kaldım normal istemiştim denilen gibi dua da etmiştim ama lanetliyiz demekki:d
şaka bi tarafa iiki sezeryan olmuşum
bazıları hani dioya ben 20 günlükken işlerimi yapıordum falan die onlara bile şaşırıorum ben koskaca 20 gün
ben doğumun ertesi günü işlerimi yaptım:) yani hastanedeydim zaten oradaki işlerimi
oğlum küvözdeydi süt sağma ecz gidip biberon alma gibi hiç yatmadım yürüyüştü wc di kimseden yardım almadım
normal yapsaydım 40 gün totomun üstüne oturaramazdım
okadar dikişten bahsetmiorum bile
bence bunu söyleyen insanlar sezeryanın rahatlığını görüpte pişmalıktan ne diyeceğini sapıtan insanlar
en azından benim çevremdekiler öyle
bende eve gelince hemen mutfağa girdim.. çorba yaptım kendime yaaa... annem zavallım yorlmuştu hastane havasından eve gelince uyuya kaldı ben yaptım :). hastanedede kızımla ben ilgilendim. kaynanam 7. gün sen toparladın zaten ben gideyim demeye başladı 10. gün gitti ablam geldi yardıma güya ama çocuğu hasta olunca ben ona yardım ettiimmm :))bende çok duydum böyle şeyleri
eşimin kuzenin eşi 1. çocuğu sezeryan olmuş denilenlerden dolayı 2. için 10 sene bekliyecekmiş normal doğurmak için
5 senedir beklio bir 5 daha beklicek düşün yani onunki çok daha saçma bir durum tabiki
bende sezeryan oldum erken doğum olunca mecbur kaldım normal istemiştim denilen gibi dua da etmiştim ama lanetliyiz demekki:d
bazıları hani dioya ben 20 günlükken işlerimi yapıordum falan die onlara bile şaşırıorum ben koskaca 20 gün
ben doğumun ertesi günü işlerimi yaptım:) yani hastanedeydim zaten oradaki işlerimi
oğlum küvözdeydi süt sağma ecz gidip biberon alma gibi hiç yatmadım yürüyüştü wc di kimseden yardım almadım
bence bunu söyleyen insanlar sezeryanın rahatlığını görüpte pişmalıktan ne diyeceğini sapıtan insanlar
en azından benim çevremdekiler öyle
ah canım bizim halkımız çok yaratıcı düşünceye sahiptir. bilemezsinn :)))normal doğum yaptım.
ama bu saçmalıkları ilk defa duyuyorum..
ne kadar cahilce.
işte belli olmuyo bünyeden bünyeye değişiyor canım..rahatlık konusunda sizin gibi düşünmüyorum.
ben eve geldiğimde yatağıma yatmak ıstemedım.iyi hissediyordum..eşimin zoruyla yattım.
sezeryan yapan arkadaşlarım en az 20 gun yattılar emzırmeyı bıle yardımsız yapamadılar.
ama diğer saçmalıklarda haklısınız:)
bende çok duydum böyle şeyleri
bence bunu söyleyen insanlar sezeryanın rahatlığını görüpte pişmalıktan ne diyeceğini sapıtan insanlaren azından benim çevremdekiler öyle
Sezaryen bu kadar rahat mı gerçekten; yani yaşamamış olsam öyle zannedeceğim gerçekten.
Bence sizde bir olağanüstülük var.
durumun olağanüstülükle ne alakası var anlayamadım. tabiki normal doğumu destekliyoruz hepimiz ama bazen bu annenin tercihine kalmıyor maalesef. ha ben onlardanmıyım hayır değilim korktuğum için sezeryanla doğum yaptım. bir kez daha doğum yapsam yine sezeryanla doğururum. çünkü ameliyattan iki saat sonra ayaktaydım ve hastaneden çıkarken bebeğimi kucağıma alıp kendim çıktım.. bende bu doğum şeklini meht etmek için yazmıyorum durumun sadece olağanüstülükle alakası olmadığını anlatmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?