- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
İşte görünürde bit yok.Kaşıntı var gercı.Sampuan alıcam dırekHayır oluşmaz
Bit var sizde
Hemen halledin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte görünürde bit yok.Kaşıntı var gercı.Sampuan alıcam dırekHayır oluşmaz
Bit var sizde
Hemen halledin
Biti öyle kolay göremezsiniz zatenİşte görünürde bit yok.Kaşıntı var gercı.Sampuan alıcam dırek
Taragı da alıcam tabıkıBiti öyle kolay göremezsiniz zaten
Bit olmazsa sirke nerden gelecek?
Kaşıntı sebebiniz zaten bitten kaynaklanıyor
Şampuanı ve tarağını akacaksınız
Tarak olmazsa nasıl temizleyeceksiniz o sirkeleri ve biti?
Bakın şimdi bile yapın.dayanılabilecek sıcaklıkta saçınızı yıkayıp,normal tarağın ince olan kısmıyla tarayın beyaz havluyu önünüze serinTaragı da alıcam tabıkı
Eşim de var aynı sıkıntı tanistigimdan beri ama 3 senede bulasmadi Hanı bulaşıcı birsey olsa diye soruyom kendime.. şimdi bende de aynısı çıktı bir haftadan fazla böyle .. geçer dedim daha cogaldi
Cok sagolunBakın şimdi bile yapın.dayanılabilecek sıcaklıkta saçınızı yıkayıp,normal tarağın ince olan kısmıyla tarayın beyaz havluyu önünüze serin
Bitler sersemlemiş şekilde düşerler tarağa takılıp
Ama bunu günde iki defa yapacaksınız bit şampuanıyla
Öyle bir günde kurtulacağınız birşey değil
Geçmiş olsun
Git canım tabikide hoş bir görüntü değil sürekli kaşınmasıda rahatsızlık verici geçmiş olsun.Yok stres yok da bilmiyom esime söylüyorum gülüyor gittikçe herseyin bana benziyo diyo... gidecem randevu aldım cildiye ye iste
Cok sagolunGit canım tabikide hoş bir görüntü değil sürekli kaşınmasıda rahatsızlık verici geçmiş olsun.
Bunu yıllardır yaşıyorum ben en son uyguladığım sirkeyle hafifledi. Bide arada bir zeytinyağı ve yumurta maskesi yapın. İyice duruladıktan sonra sirkeli su dökün ve durulamadan çıkın. Sirke kokusu rahatsız eder ama idare edeceksiniz artık. Doktorun yazdığı şampuan losyon işe yaramadı ve aksine yüzümüzde öyle yaptı .ama sirke kesin çözüm. Hem tüketin hem saçınıza yüzünüze maskelerini yapın. İlk seferde farkı göreceksnzYa böyle bir konu açılmışken benim de son zamanlarda kasinmaya başladı ve cok kepeklenmeye başladı.. kasidikca dipleri yara sivilce gibi oluyo... kepek dışında birsey yok ne olabilirki
Aynı durumdayim yaa kepeklerden kurtulamadim cvp veren oldumu napıcazYa böyle bir konu açılmışken benim de son zamanlarda kasinmaya başladı ve cok kepeklenmeye başladı.. kasidikca dipleri yara sivilce gibi oluyo... kepek dışında birsey yok ne olabilirki
Kullandım bu sampuani saçlarımı sertlestiriyo pek sevmedim yani.
Head n shoulders mentollu şampuan kullan mutlaka.faydasını goreceksin
Sagol canimGit canım tabikide hoş bir görüntü değil sürekli kaşınmasıda rahatsızlık verici geçmiş olsun.
Zeytinyağı arada yapıyorum yumusuyo.. sirkeyi yapmdm hiç deneyeceğim bakalim iyi gelir belki.. Elma sirkesi miBunu yıllardır yaşıyorum ben en son uyguladığım sirkeyle hafifledi. Bide arada bir zeytinyağı ve yumurta maskesi yapın. İyice duruladıktan sonra sirkeli su dökün ve durulamadan çıkın. Sirke kokusu rahatsız eder ama idare edeceksiniz artık. Doktorun yazdığı şampuan losyon işe yaramadı ve aksine yüzümüzde öyle yaptı .ama sirke kesin çözüm. Hem tüketin hem saçınıza yüzünüze maskelerini yapın. İlk seferde farkı göreceksnz
Sirke öneren oldu ama daha denemedim bakam deneyeceğim inşallah iyi gelir doktora gidene kadar kaşıntı azalır belki en azindanAynı durumdayim yaa kepeklerden kurtulamadim cvp veren oldumu napıcaz
Yağlı egzama sanırım araştırınYa böyle bir konu açılmışken benim de son zamanlarda kasinmaya başladı ve cok kepeklenmeye başladı.. kasidikca dipleri yara sivilce gibi oluyo... kepek dışında birsey yok ne olabilirki