Kafam kaşınıyor

Ya böyle bir konu açılmışken benim de son zamanlarda kasinmaya başladı ve cok kepeklenmeye başladı.. kasidikca dipleri yara sivilce gibi oluyo... kepek dışında birsey yok ne olabilirki

Bende hep olan bisey doktora gittim seboreik dermatit dedi. Dipler yara oluyo kasiniyo sonra kabuk bagliyo. Bence once doktora gidin gorunun bi. Yada elma sirkesi uygulayin banyodan 10 15 dk once diplere uygulayin sonra dusta yikayin. Deriyi rahatlatiyo be kepege kesin cozum

Annelerı yok ama ortada.1 ay önce 1 kez yakaladım elımle sadece :rapci::rapci::rapci:
Bu bir ayda ne yaptınız merak ediyorum? Bir tane yakaladınız, ee sonra? Bitin kendi kendine geçen bir şey olduğunu mu düşündünüz? Valla dalga geçmek için sormuyorum, o kadar rahatsınız ki, bir de bir ay deyince, belki de siz bizimle dalga geçiyorsunuz bilemedim. :KK53:

Ne kadar eğlenceli bir dert anlatımı. 1 aydır bit var ve umurunuzda değil neredeyse. Kusura bakmayın da saçınız bu sürede bitten dolmuştur. Saçınızı boyatın.
Hayır dolmadı.Ama aralarda sirkeler var.Enselerde falan diplerde 2 3 tane falan

Duş aldığın su mu değişti mevsimsel veya deri hastalığı olabilir.doktora gidin.
Eşim de var aynı sıkıntı tanistigimdan beri ama 3 senede bulasmadi Hanı bulaşıcı birsey olsa diye soruyom kendime.. şimdi bende de aynısı çıktı bir haftadan fazla böyle .. geçer dedim daha cogaldi

İyyy niye elinle yakalamaya çalışıyorsun anlamadım ki :kusmuk:

1 ay diyosun 1 ayyyy :KK57:

Eğer saçında onlarca bit yoksa ben de bişey bilmiyorum :skandal:

Bit şampuanı al ve onun tarağıyla tara. Dökülen bit ve sirkeleri görünce şok olacaksın :skandal:
Eger olsaydı yakalardım mutlaka.Enselerde az bi sirke var.Onu da alıyorum elımle

Bende hep olan bisey doktora gittim seboreik dermatit dedi. Dipler yara oluyo kasiniyo sonra kabuk bagliyo. Bence once doktora gidin gorunun bi. Yada elma sirkesi uygulayin banyodan 10 15 dk once diplere uygulayin sonra dusta yikayin. Deriyi rahatlatiyo be kepege kesin cozum
Evet aynı dediğiniz gibi oluyo randevu aldım bakam gitcem geçer sandım bekledim ama yok daha kötü oluyo

Bu bir ayda ne yaptınız merak ediyorum? Bir tane yakaladınız, ee sonra? Bitin kendi kendine geçen bir şey olduğunu mu düşündünüz? Valla dalga geçmek için sormuyorum, o kadar rahatsınız ki, bir de bir ay deyince, belki de siz bizimle dalga geçiyorsunuz bilemedim. :KK53:
Valaa dalga gecmıyorum.Netten düzgün t sampuanı almayı dusunuyorum.Kardesımde de aralarda sirkeler var.

Bekleyerek geçebilecek birşey değil
Bit ilacı ve tarağı alın
Banyoda tarayın şampuanlayın bir kaç kez
Ve sonra çıkınca duştan ıslak saçınızı önünüze eğin, ve önününüze beyaz havlu serip tarayın
Bitleri görürsünüz ozaman
Bunca zaman nasıl dayandınız
Yaşınız k bu arada

Bekleyerek geçebilecek birşey değil
Bit ilacı ve tarağı alın
Banyoda tarayın şampuanlayın bir kaç kez
Ve sonra çıkınca duştan ıslak saçınızı önünüze eğin, ve önününüze beyaz havlu serip tarayın
Bitleri görürsünüz ozaman
Bunca zaman nasıl dayandınız
Yaşınız k bu arada
26.Kesin alıcam sampuan.Bu kasıntı mahvetti beni:hasta::hasta::hasta:r

Back
X