Kafam karman çorman

zeyzey32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
54
0
36
Düzce
Kızlar çok ciddi fikirlerinize ihtiyacım var,daha önceki konumu okuyanlar bilir,nişanlı biriyle tanışmıştım,o zaman nişanlı değildi,nişanlandı ve durumunun kızın ailesi yüzünden bozulamadığını,aralarında birşey olmadığını söylemişti,kız yurtdışındaydı.Bu kişi geçen hafta beni aradı,3 gün boyunca yalvardı ve nişanlısıylada konuştugunu,anşaltıgını ve çok kısa bir zaman sonra bu işin biteceğini söyledi,aralarındaki durumun ailelerin bir anlaşması olduğunu söyledi,ben de kendisine dedimki bu süre içinde seninle görüşmek istemiyorum,eğer ayrılacaksan da benim yüzümden olmasın,sen düşün,en sağlıklı kararı ver,beni arayarak onada haksızlık ediyorsun bana da,aranızda duygusal bir durum olsun olmasın o senin nişanlın dedim,adam aramaya devam etti,benimle evlenmek ıstedıgını söyledi bi sürü şey sıraladı ben konuşmak istemiyorum deyip kapadım ama mesajlarla devam etti,bir yandan içimden seviyorum diyordum hala ama bana etik gelmediği için bu durum,kendime yakıştıramadığım için bocalıyordum içimde,ama ona sürekli senden beklentim yok,beni arama lütfen dedim,belli etmedim,içimde yaşadım.En sonunda beyefendi bu sabah mesaj attı tekrar tekrar önemliymiş konu,onu beklememi istiyormuş,ben demiştim ya bence görüşmeyelim,hayırlısı neyse o olsun ama ama nişanlınla ayrılırsan benim yüzümden olmasın ,şartlar eşitlenirse bu konuşmayı yaparız belki birgün ama samimiyetine inanmıyorum demiştim,neyse beni aradı beni bekle dedi,senin kapını çaılıcam bir gün,o güne kadar aramıcam falan dedi,evlenmicem de dedi,onunla konuştuk ,anlaştık ikimizde anlaşmalı olarak devam ediyoruz,zamanı gelince aılelerde bilecek dedi,ne kadar bir zamandan bahsediyorsun ve böyle sacma birşey niye yapıyorsunuz dedim,bana dediki,düğünü seneye yaza erteleyeceklermiş,önümüzdeki mayısta kız türkiyeye gelecemiş,buraya yerleşecekmiş,yerleştıkten sonra ayrılacaklarmış,yani kız nişanlıyım,evlenicem türkiyede diyerek türkiyeye yerleşecekmış,haziranda anlaşamıyoruz diye ayrılacaklarmıs,tam 1 yıl boyunca beklememi söyluyor bu adam,bu sure ıcınde hıc konusmıcaz ama bendende yanls bir şey yapmamı beklemıyormus,yanı beklıcekmısım,cok mutlu olcamısız,benı herseyden cok seviyrmus,o kadar sınırlendımkı telefonumu kırdım fırlatıp,ben zaten ona bi beklentim yok senden diyordum,bana ck az bı zaman kaldı dıye yalvarınca bende ona dedimki madem az kaldı o surede görusmeyelım,sende saglıklı bır karar al dedım,ama kastettıgı surenın 1 yıl oldugunu bilmiyordum,basım catlıcak sınırden,adam gibi dese ben nısanlıyım,ya bı de arayan ben degılımkı onu,bir daha elbette ırtıbatta bulunmıcam ama ıste cok onemlı deyınce sevgıme yenıldım,benımle oyunmu oynuyor bu?

kısa ve öz....SAKKIINNNN görüşme bir daha uzak dur...istiyorsa tüm herşeyi halledip tertemiz gelsin...sen hayatına devam et lütfen bulaşma canım....

Hayır yani,ne istiyor benden,geçen konumdan sonra yazdıklarınızıla rahatlamıştım,tamamen kafamdan çıkarmıştım,yine buldu beni,yine saçma sapan şeyler,ben öyle şuh giyinen açık saçık bi tipde değilimki adam benlen dalga geçiyor kullanmak için diyeyim,benimlemi terapi ediyor kendini,hiç sevmiyorum o da beni umursamıyor dedği kişi için 1 yıl daha nişanlı kalmayı göze alıyor,ölürüm dediği ben içinde 1 yıl bekle diyor,beni salak mı sanıyor,niye hayallerimle oynuyor,niye bunu yapıyor?

bence de görüşme canım yaaa...

ben hatırlıyorum senin konunu... o zaman da aynı şeyi söylemiştim.

beni salak mı sanıyor? demişsin ya
evet
bu kadar kesin. sende şu yazdıklarınla bunu onaylıyorsun. yazık bence düşürmeyin bu konuma kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…