Ne yazmış diye sordum ama tamamen merak yani. Herif ilk fırsatta yine yapacak. Hiç güven vermiyor.İlk vakası olduğuna emin misiniz? Bu erkeklerin Bir daha yapmayacağım demeleri çok saçma değil mi yakalanmasa bal gibi de yapacaklardı. Pişman değiller yakalandıklarına üzülüyorlar bence
İlk değil yakalanisi ilk.Merhaba arkadaşlar burda yeniyim
Üç yıldır evliyim ve bir çocuğum var eşimle aramız iyi arada ufak tartışmaların oluyor onlarda her evlilikte olan şeyler eşim beni seviyor yada ben öyle zannediyorum taki geçen gün sosyal medyada bir kadına mesaj attığını gördüm o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki sordum ona sadece öylesine dalgasına attığını söyledi sonra bana yalvardı özür diledi yemin etti ben Bi daha böyle saçma şeyler yapmayacam VS. Ama ben atlatamıyorum eşime soğuk davranıyorum ne yapacm bilemedim belki sizinle dertleşmek iyi gelir
Ne zaman görüşelim diye atmış ama mesajın öncesi yoktu mesaj attığı kadın çok takipçisi olan biri ve sadece 5 kişii takip ediyorduNe yazmış diye sordum ama tamamen merak yani. Herif ilk fırsatta yine yapacak. Hiç güven vermiyor.
takip edin, ne zaman görüşelim mesajının öncesi illaki vardır.Ne zaman görüşelim diye atmış ama mesajın öncesi yoktu mesaj attığı kadın çok takipçisi olan biri ve sadece 5 kişii takip ediyordu
Yuuuuh.Ne zaman görüşelim diye atmış ama mesajın öncesi yoktu mesaj attığı kadın çok takipçisi olan biri ve sadece 5 kişii takip ediyordu
çok takipçili o hesap bot takipçi olabilir. Takipçi satın alıyorlar 5 dakikada.Ne zaman görüşelim diye atmış ama mesajın öncesi yoktu mesaj attığı kadın çok takipçisi olan biri ve sadece 5 kişii takip ediyordu
takip edin, ne zaman görüşelim mesajının
Kadın bide mesajı gördükten sonra engelleditakip edin, ne zaman görüşelim mesajının öncesi illaki
Böyle bir sey affedilmez... Nasıl sindirebileceksiniz ? O adamla yaşamak artık size eziyet olur.Ne zaman görüşelim diye atmış ama mesajın öncesi yoktu mesaj attığı kadın çok takipçisi olan biri ve sadece 5 kişii takip ediyordu
Sapık gibi görünmüş eşiniz.Kadın bide mesajı gördükten sonra engelledi