Kafam karmakarışık; bir karar vermem gerek!!!

gönül işte napalım. herşey gönlünce olsun.

Canim ayni durum bendede olmustu 2 yil sevgiliydik cok ama cok seviyodum benden ayrilmisti ve karsima 2-3 ay sonra biri cikti ayni sendeki gibi ciddi oldugunu söylüyodu ve cokta iyi bir insana benziyordu.. ben buna sans verdim ama hatam suydu ki ayni sendeki gibi aklimda "gizlice" yani kendimden bile gizledigim sekilde eski sevgilim vardi.. ona sans verdim ve öbürünü unutamadigimi anlamam cok uzun sürmedi. Iste ozaman kendimi cok kötü hissettim benden sans istiyen kisiylede bu durumu acik acik konustum ve görüsmemizi kesmemiz ikimiz icin daha iyi olmasi gerektigini söyledik aksi takdirde ben onu oyalamis olucaktim onu yara bandi gibi kullanmis olacaktim. Ve görüsmeyi kestikten sonra zaten eski sevgilim geri dönmek istedi.. canim ne kendine nede karsindakine zulüm etmeye gerek yok kimse yara bandi olmayi haketmiyor bence bende bunu anladim ve sanada söylüyorum... bak kendin bile bilmiyorsun unuttun mu seviyomusun diye bu soruyu kendine soruyosan seviyosundur daha.. sogusun icinde iyice sonra önüne bak bence

Denemeden bilemezsin,kenanın da dediği gibi "aşk oyunu buna derler güzelim seçmelisin birini..."Sonuna varmak zorunda değil,güzel geçirdiğiniz vakitler yanınıza kar kalır

Denemeden bilemezsin,kenanın da dediği gibi "aşk oyunu buna derler güzelim seçmelisin birini..."Sonuna varmak zorunda değil,güzel geçirdiğiniz vakitler yanınıza kar kalır
Bu da değişik bir bakış açısı :)
Ama hiç bir kıvılcım yokken de geçirdiğin o vakitten keyif alamazsın diye düşünüyorum. Ufak da olsa bir kıpırtı olmalı.
Belki zamanla olurdu ben de onun için pek sabırlı davranamadım, neyse vardır herşeyde bir hayır diyelim

Canım çok teşekkürler
Hakikaten aynı süreci yaşamışız; ama senin eski sevgilin geri dönmek istemiş.. Benim bu yönde hiç bir gelişme olacağına inancım yok aslında. Ama dönmek istese pişman olduğunu söylese sanki içimin yangını sönecek dinecek gibi de hissediyorum, yıkılan bir şey tekrar çok zor tamir olur bunun farkındayım, senin nasıl oldu? Tekrar eskisi gibi olmayı başabildiniz mi? Umarım mutlu olursunuz, kaybettiğinin değerini anlamak da bazıları geç kalabiliyor malesef...

Valla aynisini bende diyordum canim geri dönmesini asla istemiyordum basarabilecegimize inanmiyordum bazi seyleri yavas yavasta toparliyordum ta ki karsima cikana kadar. Iste ozaman gercekten seviyorsan veya sevdiysen tüm o düsüncelerin ucup gidiyor.. benimki biraz ugrasti yani ugrastirdim ve simdi diyorumki iyiki aramiza o 4 ay girmis ve degerimi anlamis eger girmeseydi anlamicakti cünkü.. Allaha sükür iyi gidiyor olaydan 3 ay gecti ve toparladik Allaha sükür. Tabi bu duruma göre degisir canim aranizda ne gecti veya nasil ayrildiniz seni seviyomuydu ayrilirken bunlar önemli. Ama yani dedigim gibi ben o hatayi yaptim bosu bosuna hayatima baskasini soktum ve haksizlik yaptim bazen utaniyorumda düsündükce ama yapacak birsey yok bence icinde sogusun iyice öyle önüne bak tatlim en iyisi bu oluyor heleki karsindaki cok ciddiyse ve efendi bir adamsa haksizlik oluyor

Ne güzel senin adına çok sevindim. 4 ay bir süre sonra dönmüş olması da değişik tabi, ben aradan 3 ay geçtiği için ve hiç bir şekilde iletişim olmadığından ötürü dönüşü imkansız diye düşünüyorum. Bir de malum o istedi ayrılmayı birden bire terk edip gitti, ve başkası için gittiğine inandım hep..Emin değilim ama öyle hissediyorum. Yani çok sevildiğime inanırken son bir haftada bambaşka hale geldi soğudu sanki benden ve yok oldu gitti ( o yüzden sevdiğine beni düşündüğüne pek inanmıyorum ama kafasının karışık ve birşeylerin onun adına kötü gittiğini de algılayabiliyorum, hüzünlü mutsuz görünüyor uzaktan gördüğüm kadarıyla.. İşte neticede hala bu kadar anlatmam bu kadar detaylandırmam unutamadığımın göstergesi olsa gerek.. kabul etmesi bile içimi acıtıyor keşke bir yolu olsa beynime duygularıma reset atsam sıfırlasam herşeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…