- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 35
- Konu Sahibi birderdindelisi
-
merhaba;
içinde diğerine karşı olan his kalmamışsa,eskiyi özlemiyor ve istemiyorsan...bu kişiye şans ver...
Ve de çok dua ederek Allah'tan hayırlısını iste,dua et Allah çıkış yolu gösterir...
Ama gerçekten şans ver eğer mantık olarak his olarak seni etkilediyse,güven meselesine gelince herkes eski sevgiliniz gibi değil,çok dürüst insanlar var,bunu hissedersiniz zaten...
siz dua ederek yola çıkın gerisi gelir insallah
Çok teşekkürlerklasik olacak ama kalbinin sesini dinle, hoşlanmak beğenmek kıpırtılar heyecanlar zamanla olmuyor, bunlar var mı içinde ona bak önce. var diyorsan hiç düşünme şans ver. geçmişin izleri de anıları da zamanla silinir zaten.
Duygular önemli ama sen daha yeni iki ay beş ay dedikçe geçmişe takılıp kalıyorsun.Yeni adimlar atmaya calisman daha dogru diye dusunuyorum.
İnşallah öyledir Defne çok saolBu insanin karsina cikmasinda da var bir hayir...birde bu kadar ısrarli.olmasi cok dua et kalbini dinle
Malesef zorladım kendimi ama olmuyor, söyledim hazır olmadığımı çok üzüldü beklerim arkadaş olalım diyor, enteresan biçimde onu da istemiyorumGelişme var mı. Nasıl hissediyorsun.
Evet öyle oldu malesef..hayırlısı olsun. bazen karşı taraf çabaladıkça gözünde itici olur iyice istemezsin, çok iyi anlıyorum. denedin en azından kısmet değilmiş diyelim.
eğer seni gerçekten tanıdıysa denediğini, şans verdiğini ama olmadığını biliyorsa zaten ah etmez. umut vermek değil şans vermek senin yaptığın. ama tabi helallık alırsan için daha rahat eder diye düşünüyorum. malum arkadaş da kalmak istemiyorsun. helallık alıp bitirmek güzel olur. attığı mesajlar için ise yapabilecek bir şey yok üzülmüştür tabi ki ama bu ikili ilişkilerin kanunu malesef illa bir taraf üzülecek.
Merhaba arkadaşlar
Daha önce de bir kaç konu açıp yaşadığım ayrılık acısını paylaşmış ne kadar zor günler geçirdiğimi anlatmıştım. Sağolsun bir çok kişi destek oldu yol gösterdi, inanın yalnızlığıma ilaç oldu..
Belki klasik ayrılık sonrası bunalım yada güvensizlik sendromu benim ki bilmiyorum ama erkeklere karşı inanılmaz bir tutum içindeyim.. Karşıma biri çıktı üç dört gün önce çok etkilendiğini söylüyor, ciddi düşündüğünü artık kafasında evlilik fikri ile yola çıktığını vurguluyor, ama ben ya üzülürsem ya yine sonu hüsran olursa diye şans veremiyorum, çok düzgün birine benziyor iyi tanımıyorum, arkadaş olalım tanıyalım birbirimizi dedim ona da tamam dedi sabırlı olduğunu hazır olana kadar bekleyeceğini ama sadece bir umut var mı onu bilmek istediğini söylüyor. Ben bu umudu taşıyor muyum ondan hoşlandım mı kendime bile ifade edemiyorum,ayrılık sonrası iki ay kısa bir süre galiba, biraz daha mı zamana ihtiyacım var; ama sonra da pişman olursam keşke şans verseydim dersem diye de endişe ediyorum..Off yani kafam çook karışık arkadaşlar, karşımda benden yanıt bekleyen biri bense ne istediği belirsiz karışık hallerde...Belki yönlendirir fikirlerinizi paylaşırsınız diye yazmak istedim..Teşekkürler şimdiden
Evet kesinlikle öyle.siz bu kişiden hoşlanmamışsınız. Hoşlansanız düşünmezdiniz bu kadar sorguluyorsanız bence onuda üzmeyin.
bence karşı tarafın yanlış bir tutumu var oda şu: bir umut var mı ben ciddi düşünüyorum vs demiş ya hani. bunlar güzel şeyler ama bir umut olup olmadığı ve biz kesinlikle evlenmeliyiz düşüncesi zamanla olur ya da olmaz biter. bu öyle lap diye karar verilmezki. önceki ilişkiniz eğer uzun süreli ve yıpratıcı ise 2 ay işinde aşamama olma ihtimaliniz çok normal. kişiden kişiye bu durum uzar ya da kısalır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?