- 2 Aralık 2024
- 67
- 16
- 26
-
- Konu Sahibi Ceyda mine
Sevineyim bari azÇok negatif düşünüyorsun. Allah korusun bir şey olmayacağı varsa da olacak. Hamilesin kizzzz sevinsene :)
Hahahahha yok artık yahuuÇocukta sorguluyordur oldum mu olmadım mı diye
İnan bana yarın 11 de buradayım ceydaHahahahha yok artık yahuu
Olmuş olmuş keyfine baksın.Allah'in izniyle sıkıntı yok.Çocukta sorguluyordur oldum mu olmadım mı diye
İnşallah çok güzel haberler alacaksınız.Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYarına kadın doğumdan randevu aldım sabah 11 buçukta gıdıcez orda ne olup ne olcağını görmek için sabırsızlanıyorum çok istiyorum
İnan bana yarın 11 de buradayım ceyda
Amin inşallahİnşallah çok güzel haberler alacaksınız.Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
1 hafta önce acilden yaptırdığmda kan testim negatif çıkmıştı ama dün akşam erken gebelik testi yaptım iki çizgiden biri silik yarın için kadın doğumdan randevu aldımBen de çok merak ettim keşke acilden gidip hemen kan verseydinizçok heyecanlı inşallah olumlu yanıtlar alırsınız
İnşallah sonucunuz da pozitif gelir1 hafta önce acilden yaptırdığmda kan testim negatif çıkmıştı ama dün akşam erken gebelik testi yaptım iki çizgiden biri silik yarın için kadın doğumdan randevu aldım
Keşke çok ıstiyorumİnşallah sonucunuz da pozitif gelir
Ceyda sen hala burada mısın meyve ye meyve kefir iç ağırlık kaldırma sağlıklı beslenKeşke çok ıstiyorum
Yaaaaa ☺☺Ceyda sen hala burada mısın meyve ye meyve kefir iç ağırlık kaldırma sağlıklı beslen
HamilesinizKızlar ben dün akşam 6 gün önceyi gösteren testi aldım yüzde 99 doğru gösteriyormuş yaptım testi ve bir çizgi köyü renkte diğeri silik ama belirgin çıktı reglim 3 gün gecikti karnımda şişlik var kasık ağrısı yapıyo sizce bu nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Herkes aynı şeyi söylüyor hayırlısı olsunHamilesiniz
Ceydaaaa insallahhhh test gibi bugün doktorda pozitif tebrikler hamilesin desinHerkes aynı şeyi söylüyor hayırlısı olsun
Doktordan çıktık şimdi ultrasonda baktı bişey göremedim dedi, kan testi istedi yarın çıkarmış sonuçNasıl tak diye buradayım ama bekliyore Ceyda