- 2 Aralık 2024
- 67
- 16
- 26
-
- Konu Sahibi Ceyda mine
Ama ne biliyim sonra doktorda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum kafam karışıkHayatım test hamile olduğunu gösteriyor
Yarın ola hayrolaAma ne biliyim sonra doktorda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum kafam karışık
Stresten adet olamaıyorsam falanYarın ola hayrola
Ceyda beni deli etme çift çizgi var çift çizgiStresten adet olamaıyorsam falan
Ayy valla kafayı yicemmm tamam sakın ollCeyda beni deli etme çift çizgi var çift çizgi
Bayağı bayağı hamilesinizKızlar ben dün akşam 6 gün önceyi gösteren testi aldım yüzde 99 doğru gösteriyormuş yaptım testi ve bir çizgi köyü renkte diğeri silik ama belirgin çıktı reglim 3 gün gecikti karnımda şişlik var kasık ağrısı yapıyo sizce bu nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Çocuğu strese sokma beAyy valla kafayı yicemmm tamam sakın oll
YaaaaaaaaÇocuğu strese sokma be
İnşaallah Rabbim nasip ederBayağı bayağı hamilesiniz
Nasip olmuş ceydaİnşaallah Rabbim nasip eder
Yarın olumlu olumsuz haber vercem burdanÇocuğu strese sokma be
Yaa biz şimdi çok sevinmeyelim benceNasip olmuş ceyda
Beni etiketle unutmaYarın olumlu olumsuz haber vercem burdan
Tamam sevinme bende sevinmiyom haber ver çatlatacaksın beni ortadanYaa biz şimdi çok sevinmeyelim bence
Çok negatif düşünüyorsun. Allah korusun bir şey olmayacağı varsa da olacak. Hamilesin kizzzz sevinsene :)Yaa biz şimdi çok sevinmeyelim bence
İnşallah olsun çok istiyoruz ama ne biliyimÇok negatif düşünüyorsun. Allah korusun bir şey olmayacağı varsa da olacak
Tamam vericemTamam sevinme bende sevinmiyom haber ver çatlatacaksın beni ortadan
Test sonucuna göre hamilesiniz,3 gün de geçmiş reglinizin üstünden.Bu da hamileliğinizi doğrulamış.Kafaniz neden karıştı?Kızlar ben dün akşam 6 gün önceyi gösteren testi aldım yüzde 99 doğru gösteriyormuş yaptım testi ve bir çizgi köyü renkte diğeri silik ama belirgin çıktı reglim 3 gün gecikti karnımda şişlik var kasık ağrısı yapıyo sizce bu nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Yarına kadın doğumdan randevu aldım sabah 11 buçukta gıdıcez orda ne olup ne olcağını görmek için sabırsızlanıyorum çok istiyorumTest sonucuna göre hamilesiniz,3 gün de geçmiş reglinizin üstünden.Bu da hamileliğinizi doğrulamış.Kafaniz neden karıştı?
Çocukta sorguluyordur oldum mu olmadım mı diyeTest sonucuna göre hamilesiniz,3 gün de geçmiş reglinizin üstünden.Bu da hamileliğinizi doğrulamış.Kafaniz neden karıştı?