Kafam Karışık

Konunuzun başlığı "Ayağında Aksaklık Var N'apmalıyım :KK43:". Benim bundan anladığım adamın ortopedik sorununa kafayı taktığınız. Sizi tanıştıran arkadaşınız sağlık sorunlarından bahsetmemiş olabilir, çünkü sizin bunu bu kadar önemseyeceğinizi düşünmemiştir. Benim de dışarıdan kolayca belli olmayan ortopedik bir sorunum var ve bunu tanıştığım veya tanıştırıldığım erkeklere söyleme ihtiyacı hissetmedim. Beni görüntüm için yanında tutmak isteyenlerden bu niyetlerini anladıktan sonra (yine sağlık sorunumu onlara anlatma ihtiyacı duymadan) uzaklaştım. Çünkü ilişkide önem verdiklerimiz farklıydı. Sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim iki adam oldu hayatımda; ikisi de sorunumu ilişkinin ilk zamanlarında fark ettiler ve aramızda hiçbir şey değişmedi. Bir insan diğerini sevince olduğu gibi sever. Siz yeni tanıştırıldığınız için aranızda aşk yoktur şimdilik. Ama sağlık sorunları, hasta olduğunda ona bakmak, vb. size zor geliyorsa bu ilişkiye başlamayın derim. Merhametle sevgiyi karıştırıyor olabilirsiniz. Önce duygularınızdan emin olup kararınızı verin. İstemiyorsanız olayı uzatıp da karşınızdaki insanı üzmeyin lütfen...

Öncelikle Merhaba bayanlar. Bir derdim var konusuna uycak bi derdim var. Ortak arkadas aracılıgıyla biriyle tanıştım. 3 gündür aralıksız konusuyoruz. Çok iyi anlasıyorduk. Görüştük.İlk gördüğümde çok şaşırdım çünkü bana ne kendisi ne de ortak arkadasımız ayagından bahsetmemişti. Evet kırmamak için oturdum ama geçirdiğim zamandan çok keyif aldım. Okadar iyi bi insan ki hayata okadar bağlı ki...Ayagında ki soruna gelince böbrek yetmezliğinden dolayı organ nakli ameliyatı olmuş. Ameliyat çok iyi geçmiş. O konuda hiç bi sorunu yokmus. Fakat geçen haftalarda bacagında ki damarda kan pıhtılasması olmus. Doktora gitmiş. Bununla ilgili tedavi görüyormus. Bacagı tekrar düzele bilirmiş ama düzelmeyede bilirmiş. Fakat geçirdiği zor ameliyatı düşününce bu halinede şükür ediyor. Ama sorun ben napıcam ? Sırf bu yüzden görüşmeyi kessem kendimi çok kötü hissederim. İlk görüşüm gerçekten çok iyi bi insan olması. Ama eger bi adım atarsam ileride ona bakışım nasıl olur ya da böbrek nakli sonrası ilerde neler yaşana bilir kafam çok karısık lütfen bi akıl verin :KK43: :KK43: :KK43:
bu da bir imtihan, hangimize ne olacak garantisi varmı?
sapasağlam biri 1 dk sonra neler yaşayabilir hiç birimiz bilemeyiz. bence anlaşabildiğinize inanıyorsanız şans verebilirsiniz yani söylediğiniz şeyleri düşünmeden haraket etmelisiniz. bu şekilde bir çok örnek verebilirim ama bir tane özet geçeyim; damat önceden bir rahatsızlık geçirdi ve kp sağlık raporu istedi , ama düğünden kısa bir süre sonra benzer bir sorunla gelin karşılaştı, o yüzden iyi bir muhakeme yapmak lazım.
bunu kendisi söyleyemeyebilir , sizin görmenizi ve ona göre karar vermenizi istemiş olabilir yada kendisini hasta olarak değerlendirmiyor olabilir, yani görseldeki zaten görünüyor görselde olmayanı söylemiş görüşünce, ama aracı biliyorsada söylemediyse o ayıp etmiş

Benimde ablamın eşinin ayağı aksıyo ama ablam bunu hiç sorun etmedi. Annem sormuştu bu konuyu hani nasıl olcak senin için problem mi falan diye ablam tabiki de değil ben seviyorum Allah'tan gelen bişey bu yarın öbürgün sana bana olmayacağı ne malum dedi. Onun kalıcı hemde. Ve şu var hayatımda tanıdığım en iyi en ahlaklı en efendi insanlardan birisi. Bide bebekleri oldu çok mutlular. Yani buna karar verecek olan da yine sensin tabi. Allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Benimde ablamın eşinin ayağı aksıyo ama ablam bunu hiç sorun etmedi. Annem sormuştu bu konuyu hani nasıl olcak senin için problem mi falan diye ablam tabiki de değil ben seviyorum Allah'tan gelen bişey bu yarın öbürgün sana bana olmayacağı ne malum dedi. Onun kalıcı hemde. Ve şu var hayatımda tanıdığım en iyi en ahlaklı en efendi insanlardan birisi. Bide bebekleri oldu çok mutlular. Yani buna karar verecek olan da yine sensin tabi. Allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı neyse o olsun..
Bizim tabiki ilk görüşmemiz kafamda çok soru olustu ama yorumlarınızdan sonra bi şeylerin farkına vardım. Sonuçta 21 yasımdayız henüz böyle kafa karısıklıkları yasamam normal değilmi ? Ayrıca konustukca kalbim ısınmaya baslıyor. Daha çok yanında olup ona bu zor zamanlarında destek olmaya çalısıcam. İnternetten çok arastırdım nelere dikkat edilmeli diye. Okudugum şeyler beni çok etkiledi. Bi şeyleri çözmeye basladım. Onunla hastahaneyede giderim cafeyede giderim. Yanında olmak istiyorum.Zaman ne gösterir bilemem belki anlasamıcaz belki o beni istemicek belki de çok aşık olcaz. Allah anlımıza ne yazmıssa onu yaşarız.

Yorum yapan makul yaklaşan kızan azarlayan herkese teşekkür ederim.

tabi ilk görüşmeleriniz olduğundan dolayı bunları düşünmenizde normal...ama öyle kestirip atmamışsınız kafanızdan onu...çünkü iyi vakit geçirdiğinizi söylediniz...ki bu ne güzel bir şey.iyice bir kendinizi dinleyin,ne isteyip ne istemediğinize karar verin.ne onu üzün ilerde ne de kendinizi...ama inanın sevdiğiniz zaman hiçbir şey engel değil,engeller hep kafalarda.

Zavallı adam şu konuyu görse ne kadar incinir. her insan bir engelli adayıdır sakın unutma

Öncelikle Merhaba bayanlar. Bir derdim var konusuna uycak bi derdim var. Ortak arkadas aracılıgıyla biriyle tanıştım. 3 gündür aralıksız konusuyoruz. Çok iyi anlasıyorduk. Görüştük.İlk gördüğümde çok şaşırdım çünkü bana ne kendisi ne de ortak arkadasımız ayagından bahsetmemişti. Evet kırmamak için oturdum ama geçirdiğim zamandan çok keyif aldım. Okadar iyi bi insan ki hayata okadar bağlı ki...Ayagında ki soruna gelince böbrek yetmezliğinden dolayı organ nakli ameliyatı olmuş. Ameliyat çok iyi geçmiş. O konuda hiç bi sorunu yokmus. Fakat geçen haftalarda bacagında ki damarda kan pıhtılasması olmus. Doktora gitmiş. Bununla ilgili tedavi görüyormus. Bacagı tekrar düzele bilirmiş ama düzelmeyede bilirmiş. Fakat geçirdiği zor ameliyatı düşününce bu halinede şükür ediyor. Ama sorun ben napıcam ? Sırf bu yüzden görüşmeyi kessem kendimi çok kötü hissederim. İlk görüşüm gerçekten çok iyi bi insan olması. Ama eger bi adım atarsam ileride ona bakışım nasıl olur ya da böbrek nakli sonrası ilerde neler yaşana bilir kafam çok karısık lütfen bi akıl verin :KK43: :KK43: :KK43:

Siz o adamdan uzaklaşın bence. Güzel bir iyilik yapmuş olursunuz.
Ne kadar gereksiz ve boş takuntılarınuz varrr. Yarın belki bir kaza geçirecek . Engelli biri olcaksınız. Bırakın bu şekilciliği.

Benim düşüncem sizin bu ilişkiyi yürütemeyeceğiniz yönünde. Bu ilişki bir başkasının emri vakisi ile olmaz.
Ben o sizi tanıştıran arkadaşın böyle bir şeyden nasıl sizi haberdar etmediğine takıldım.Acaba neden böyle bir şey yaptı?

yeni tanıstıgınız biri hani hayatnızda olan biri olur kaza gecrir terkedersiniz ozaman tepkiyi hakedersiniz ama su durumda bence size kimsenin birsey demeye hakkı yok aklınızdan gecmiş olan seyleri uygun bir sekilde anlatmıssınız..zaman gecirin herhangi biriyle tanısınca uyusmadıgınızda nasıl ayrılıyorsanız onlada yollarınızı ayırabilirsiniz bu cok normal

Bu sizin tercihiniz. Herkesin bakış açısı çok farklıdır. Gözünüz nereyi görüyor, bu önemli.
Eğer onu farklı görmeyip gerçekten sevip saygı gösterecekseniz evet diyin. Yoksa onu yaralamayın.
Bu söylediğiniz engel ne hayatını idare etmesi için bir set ne de kalbinin guzel olması için.
Şahsen böyle bir konu açmanızdan rahatsız oldum.
Varsa kafanızda bir sorun ret edin olsun bitsin; ne acıyın, lutfen oturun ne de sorgulayın.

evlendikten sonra böbrekleri rahatsızlansaydı yada ayağında sorun olsaydı boşanacakmıydın?yarın ne olacağımız belli mi?bunun cevabını kendine ver canım

Kimse.yarin ne olacagini bilemez..

Ama sen bu yuzden sorun yasarsin gibime geldi ilerde..
Simdiden hic baslama bence..

Size soylenmesi gerekirdi once aksakligin diyecektim ki aksaklik yeni olusmus diyorsun.Mesele sadece aksakliksa hic sorun olmamali bence ama sorun buyukse eger bile bile lades demeye gerek yok.

Tatlim bence aslinda sen cevrendekilerin beğenmeyeceğinden korkuyorsun. Bunlari düşünüyorsun. Gerçekten beğendiysen, hoşlandiysan devam et. Amaa cevrendeki birinin arkadasinin hastaliği hakkinda yorum yapmasiyla soğuyacaksan iki tarafta uzulmeden hersey bitmeli. Hakkinda hayirlisi canim. Kendi kalbinin sesini dinle. Baskasinin yorumu umrunda olmasin.

X