- Konu Sahibi Morella_Pink
Konunuzun başlığı "Ayağında Aksaklık Var N'apmalıyım ". Benim bundan anladığım adamın ortopedik sorununa kafayı taktığınız. Sizi tanıştıran arkadaşınız sağlık sorunlarından bahsetmemiş olabilir, çünkü sizin bunu bu kadar önemseyeceğinizi düşünmemiştir. Benim de dışarıdan kolayca belli olmayan ortopedik bir sorunum var ve bunu tanıştığım veya tanıştırıldığım erkeklere söyleme ihtiyacı hissetmedim. Beni görüntüm için yanında tutmak isteyenlerden bu niyetlerini anladıktan sonra (yine sağlık sorunumu onlara anlatma ihtiyacı duymadan) uzaklaştım. Çünkü ilişkide önem verdiklerimiz farklıydı. Sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim iki adam oldu hayatımda; ikisi de sorunumu ilişkinin ilk zamanlarında fark ettiler ve aramızda hiçbir şey değişmedi. Bir insan diğerini sevince olduğu gibi sever. Siz yeni tanıştırıldığınız için aranızda aşk yoktur şimdilik. Ama sağlık sorunları, hasta olduğunda ona bakmak, vb. size zor geliyorsa bu ilişkiye başlamayın derim. Merhametle sevgiyi karıştırıyor olabilirsiniz. Önce duygularınızdan emin olup kararınızı verin. İstemiyorsanız olayı uzatıp da karşınızdaki insanı üzmeyin lütfen...