- 23 Şubat 2015
- 45
- 20
- Konu Sahibi Morella_Pink
güvenme güzelliğine bir sivilce yeter
güvenme malına bir kıvılcım yeter .
dış görüntüye aldanma . kişilik herşeyden daha önemli .
Sizi tanistiran kisi bunu size soylemeliydi.
Herkesin kabul edecegi bir sey degil.
Gercekci yaklasalim simdi.
Ama bu herkesin basina gelebilir.
Siz sirf ayaginiz aksiyor diye reddedilmek ister miydiniz?
Bu dunyada iyi insan zor bulunuyor...
Iyice degerlendirmenizi oneririm..
bana ileride sorun yaparsınız gibi geldi..hani ilk gördüğünüzde kırmak istemeyip oturmanız bile sanki bir lutufmus gibi yazmıssınız.. bilemiyorum yine de tabi
ama gercekten sürekli konusup ileride bu yüzden vazgececekseniz çeşitli nedenlerle şimdiden ilişkiyi kesmek karsı taraf için en iyisi olacaktır
O bacağın aksaklığı sizdede olabilirdi.. Bundan snrası içinde olmayacağının bi garantisi var mı? Ne sağlığa ne de varlığa güvenmemek lazım bu hayatta.. Yüreğinizin sesini dinleyin.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsn inşallah..
sen garanti mi yaptin herdaim saglikli engelsiz olacagina dair ??
herkez engelli adayidir,
bence genc den uzak durun ,
biz insanlar ne kadar aciziz insanları kusurları ( eğer ki buna kusur denebilirse! ) ile kabul etmek yerine sanki hiç bizim başımıza gelmeyecekmiş gibi davranırız.
Keşke size en başından söyleseymiş bunu orda biraz hatalı davranmış
Oda kendine göre korkmuştur belki sizin onunla hiç konuşmayacağınızı düşünmüş olabilir büyük ihtimal
Bu nedenle yaptı
Bu devirde artık iyi birini bulmak anlaşmak o kadar zor ki.
Eğer içiniz attıysa ona karşı azda olsa birşeyler hissedebildiyseniz
Birlikteliğinize devam edin.
Ama eğer bu sizin için sorun olmayacaksa hiç bir zaman
Sonuçta istemeye bilirsiniz ve bu nedenle kimsenin sizi yargılamaya hakkıda yok
Kendinizi suçlu hissetmenizinde
duygularinizda ozgursunuz bunun icin uzulmeyin.
kabul edersiniz yada etmezsiniz tamamen size kalmis.
keske sizi tanistiran kisi soyleseymis bunu
aksakligi cok mu?
İlk gördüğümde çok şaşırdım çünkü bana ne kendisi söyledi ne de ortak arkadasımız. Evet kırmamak için oturdum ama geçirdiğim zamandan çok keyif aldım. Ve tekrar kalktıgımızda ayağı hiç dikkatimi çekmedi. Eve geldiğimde annemle ve ablamla konustum bu konuyu anlattım. Bu sana kalmıs bi şey. Kendi içinden nasıl geliyorsa öyle yap dediler. Ve aynı sekilde bende onlara bizimde basımıza gelebilir böyle bi şey dedim. Ve inanın çok üzüldüm. Ama mesela ilerde bu sorun olurmu diye korkuyorum. Böbrek nakli ameliyatı da çok büyük bi ameliyat ya da bununla ilgili saglıgında sorunlar olurmu. Korkularım bunlar