- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
-
- Konu Sahibi papatyagulua
Regl oldunuz mu olmadınız mı?Gebelik olabilir mi?Aslında zaten adetim 4 seneye yakın düzensiz bir sürü doktor gezdim çok ilaç kullandım bir iki ay düzeldi sonra yine aynı oldu 2 aydır olmuyordum işte bu yazdığım şeyde kan geliyordu emin değildim çünkü adetim de geçikmişşti şimdi adet olur gibi kan geliyor adet olduğumu da düşünüyorum çünkü göğüslerim şiş hassas ve ağrıyordu bu zaman içersinde vücudum şişlik var olamadığım için şuan galiba adet oluyorum ama idrarımı yaparken hâlâ yanma var bu yüzden yine bir doktora gitmek istiyorum
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız mutlaka gidicegim bu pazartesiHiç kafanı karıştırma bi doktora git mutlaka idrar yolları enfeksiyonu olabilir oda tedavi gerektirir. Dr dan cekinilecek birşey yok. Reşitsin sonuçta ve inan neler ve kimlerle karşılaşıyorlar sen onlar için rutin bi hastasın. Sağlığını bunun için erteleme. Zarın zedelenmiş olabilir yada tamemen bozulmuş olabilir onun sağlık açısından bi zararı yok ve dr unda umrunda değil emin ol. Eğer bir hafta ve bosalma konusunda eminsen yerleşme kanaması gebelik olması mümkün değil zaten. Ama emin değilsen 2 haftaya yakin birliktelik olduysa ve icine boşalma falan olmuşsa; benim hamilelik belirtilerimde yanma akıntı ve kaşıntı hafif pembe akintı olmuştu. Kafanı rahatlatmak ve tedavi olmak için mutlaka en yakın zamanda dr a git. Sevgiler .
Regl oluyorum ama gebe oldugumu düşünmüyorum çünkü içime boşalmadıRegl oldunuz mu olmadınız mı?Gebelik olabilir mi?
Spermden önce gelen şeffaf zevk suyunda da sperm var.Regl oluyorum ama gebe oldugumu düşünmüyorum çünkü içime boşalmadı
Gerçekten mi bunu bilmiyordum öyle bir ihtimal var mı yaniSpermden önce gelen şeffaf zevk suyunda da sperm var.
Regl olduğunuz için değildir.Ama gebe olduğu halde regl olan kadınlar da var.Gerçekten mi bunu bilmiyordum öyle bir ihtimal var mı yani
Şuan gerçekten çok şaşkınım az önce araştırdım ve bu olasılık gerçekten varmış dediğiniz gibi içinde sperm hücresi bulunuyormuş ve hamile kalınma ihtimali de varmış bunun için gidip test falan vermeli miyim yani ilk kez olduğu için aşırı cahilliğime denk geldi böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum gerçektenRegl olduğunuz için değildir.Ama gebe olduğu halde regl olan kadınlar da var.
Zevk suyu diye araştırın.İlk uyarlmada gelen şeffaf sıvı.Evet sperm içeriyor.O yüzden geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir.
Gebelik varsa da hemen belli olmaz.Regl olduğunuzdan emin misiniz?İlk mesajınız da regl gibi değildi anlattıklarınız.Kan testinde çıkar.Eczanelerden alınan testlerde daha geç çıkar.Siz bundan sonra muhakkak korunun.Şuan gerçekten çok şaşkınım az önce araştırdım ve bu olasılık gerçekten varmış dediğiniz gibi içinde sperm hücresi bulunuyormuş ve hamile kalınma ihtimali de varmış bunun için gidip test falan vermeli miyim yani ilk kez olduğu için aşırı cahilliğime denk geldi böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum gerçekten
Gebelik varsa da hemen belli olmaz.Regl olduğunuzdan emin misiniz?İlk mesajınız da regl gibi değildi anlattıklarınız.Kan testinde çıkar.Eczanelerden alınan testlerde daha geç çıkar.Siz bundan sonra muhakkak korunun.