• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karışık dedi

arkdaşlar 6 aylık çok güzel giden bir ilişkim var. biraz sert ve maço bi tip ama herşey çok güzel gidiyor. evlilik de düşünüyoruz. ancak ben süpriz yapmak istedim ve sevgilm neye kızar tahmin etmek güç olduğu için iş ortağı bir ablaya yazdım. bunun üzerine sevgilim aşırı kızdı ve çok büyük tepkiler verdi. hem bana hem ortağı kadına. ertesi sabah da bana bi daha benden habersiz benim iş arkdaşlarıma yazma dedi. bende problem çözüldü sandım. ancak o akşam attığım hiçbir mesaja cevap vermedi ve beni yoruyorsun bi sal lütfen dedi. öyle aldatma başka kız yok buna eminim. biraz fazla ilgili davrandım üstüne düştüm biliyorum. ama bugün kafam biraz karışık buluşmayalım dedi. ayrılalım dese diyecek birisi ama ben ne yapmalıyım bilmiyorum. lütfen yardım
İş yerinde ilişkinizin duyulması hoşuna gitmemiş. Sizinle ciddi düşündüğünden emin misiniz?

Evet ciddiydik ortağı bayanın da benden haberi vardı. Zaten kadınla konuşurkende söylemişti bahsetti senden diye. Mesele iş arkdaşına benim yazmam iş ciddiyetini bitirirmiş.
Var onda bi işler. Böyle saçma sebepten ilişki bitirilmez. Mesela ben şu an şimdiki eşimle evli olmazdım yani.

Back