How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kafam düşüncelerim cok karısık

Lerisa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
259
139
18
29
Merhabalar
O kadar doluyum ki söze nerden ve nasıl baslayacagımı bılmıyorum kelımelerı eksıkte yazabılırım sımdıden kusura bakmayın
Benım sıkıntım, hayatımı baskalarına gore yasamam. Yanı hep baskaları mutlu olsun uzulmesın dıye ugrastım uzun zamandır bakıyorum ki bu durumdan memnun degılım mutlu degılım tesetturluyum zorla kapandım yasım 26 13 yıl yıl once amcam yuzunden kapandım hiç mutlu degılım lıseyı bıle suanda acıktan okuyorum o zmanlar ızın vermedıler
O kadar cok sey ıcımde kaldı ki, yapmayı ısteyıpte yapamadıklarımın sayısı cok fazla hayattan tat alamıyorum evlıyım, esım bazı konularda anlayıslıyken bnm ısteklerıme gelınce anlayıssız oluyor kelimelere sıgdıramıyorum kendımı hıc bı sey ıstemıorum hic bişey ıstedıgım gibi degıl uzgunum:(

Benzer şeyleri bende yaşadım bu hayata acı çekmeye gelmişiz sizi teselli edecek hıc bir söz yok çünkü içimizde kalan kalıyor yani ama artık geçmişte içimizde kalan değil de şimdi içimizde yapmak istediklerimizi yapalım tatile gitmek gezmek istediğini yemek istediğin elbiseyi evde giyip süslenmek fotoğraflar çekmek...
Merhabalar
O kadar doluyum ki söze nerden ve nasıl baslayacagımı bılmıyorum kelımelerı eksıkte yazabılırım sımdıden kusura bakmayın
Benım sıkıntım, hayatımı baskalarına gore yasamam. Yanı hep baskaları mutlu olsun uzulmesın dıye ugrastım uzun zamandır bakıyorum ki bu durumdan memnun degılım mutlu degılım tesetturluyum zorla kapandım yasım 26 13 yıl yıl once amcam yuzunden kapandım hiç mutlu degılım lıseyı bıle suanda acıktan okuyorum o zmanlar ızın vermedıler
O kadar cok sey ıcımde kaldı ki, yapmayı ısteyıpte yapamadıklarımın sayısı cok fazla hayattan tat alamıyorum evlıyım, esım bazı konularda anlayıslıyken bnm ısteklerıme gelınce anlayıssız oluyor kelimelere sıgdıramıyorum kendımı hıc bı sey ıstemıorum hic bişey ıstedıgım gibi degıl uzgunum:KK43:

Elımden geldıgınce yapmaya calısıyorum ama zevk alamıyorum bunlardan modum dusuk sureklı

Bu aralar tek ıstedıgım yalnız kalmak cunku yalnız kalınca kimseyle muhatap olmak zorunda kalmıyorum

Back