• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler kafam çok karıştı yardım edin bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi ena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar ben bu maşa işini hala kavramış değilim. Şimdi 19 mm lik nasıl oluyor 25 mm lik nasıl oluyor?? ikisinin de avantajları ve dezavantajları nelerdir?? hangi tip saça hangisi uygun?? resim ekleyerek anlatabilirmisiniz? hadi bekliyorum kızlar =/
:çok üzgünüm:

19 mm normal bi başlıktır biraz incedir saçı kalın alırsan iri dalga ince alırsan ince dalga olur kullanılabilir bi bşlıktır genelde omuz hizasına gelen saçlara 19 mm iyidir derler ama alakası yok arkimin saçıda beline kadar 19 mm kullanıo hiç bozulmadı der...25 mm ise 19 mm'nin kalınıdır uzun saçlar için 25 mm ideal derler ama dediğim gibi arkmnde saçı baya uzun 19 mm kullanıo :))bide 25 mm'de saçlar sönüo dalgalığı dağılıo derler..genelde 19 mm yi tavsie ederler..bende snn gibi 19 mm 25 mm arasnda kalmştm ama kişisel bakımdaki bayanın saçıda uzundu 19 mm kullanıorum 3 gün önce yptm hala bozulmadı demşti:):)

Son düzenleme:
evet bende aynı yorumları duyarak babyliss pro 200 19 mm sipariş verdim kargodaymış aradım 15 dk. elimde olurmuş bakalım görücez sonuç???ne????

zemuszemus
19 mm normal bi başlıktır biraz incedir saçı kalın alırsan iri dalga ince alırsan ince dalga olur kullanılabilir bi bşlıktır genelde omuz hizasına gelen saçlara 19 mm iyidir derler ama alakası yok arkimin saçıda beline kadar 19 mm kullanıo hiç bozulmadı der...25 mm ise 19 mm'nin kalınıdır uzun saçlar için 25 mm ideal derler ama dediğim gibi arkmnde saçı baya uzun 19 mm kullanıo :))bide 25 mm'de saçlar sönüo dalgalığı dağılıo derler..genelde 19 mm yi tavsie ederler..bende snn gibi 19 mm 25 mm arasnda kalmştm ama kişisel bakımdaki bayanın saçıda uzundu 19 mm kullanıorum 3 gün önce yptm hala bozulmadı demşti:):)

anladım canım çok saol, 19mm lik düğün saçı gibi oluoyr dimi

denedim test ettim evet bukleler ince gibi geldi önce biraz kalın bi tutamı sarınca kaşın bukle oldu ve buklenin üzerinden yine maşayla bir kere düz maşa olarak geçtim bayıldım hafif açıldı doğal bi dalga oldu...bihterin dalgasına yakındı hani bide ömre bedel dizinin ömür ü gibi iri dalga oldu diyebilirim hem ince hem kalın dalga OLUYO YANİ......

doğal iri dalga istersen 25MM kullanabilirsin düğün saçı istersen 19MM

yok güzelim yaaa ne düğün saçı bende 19 mm lik aldım iri ve doğal dalga.. hele bittikten sonra tüm saçı başaşağı eğil ve salla sonra kaldır ve elinle biraz düzelt elle süper doğal...ben bayıldım...

bende Braun EC1 var.mm'sini bilmiyorum ama çooookkkk memnunum.lülelerin bozulup bozulmaması da bence saç tipi ve sprey ile alakalı bir durum a.s.

babyliss deniyor maşada evet ama düzleştirici de philips

valla bu aralar ben babyliss pro 200e çok taktm ama 25mm mi yoqsa 19mm mi kararsızım baya :S ben iri dalgalar istiyorum bozulmasn istiyorum 25mm de olurmu bnlar:S

olur cnm 19 cok ufak bişe zaten bugun bakmaya gittim ben karar veremedım ben de almadan cıktım :)
25 alıcam ben dee

Back