• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam Çok Karışık...

mavigecelik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
8
4
6
Öncelikle merhaba, ben siteyi aktif kullanmıyorum fazla, ihtiyacım oldukça giriyorum. Bugün de sizlere bir şey danışmak için girdim. 18 yaşındayım, oldukça gencim henüz. Uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktım, hayatımda tek ve en çok sevdiğim, değer verdiğim insandı, doğmamış oğlum gibi sevdim, en ufak hastalığında için yandı, o ağladığında ben de ağladım. Ama asla önemsendiğimi hissetmedin ve ayrıldıktan sonra gözlerim açıldı ki yapmam dediğim şeyleri yapmışım. Pişmanım kendimi onun için bu kadar yıprattığıma, değmezmiş. Önceden de ufak tefek ayrılıklarımız olmuştu o zamanlar ciddi bunalımlara girdim ilem beni psikoloğa bile götürmeye çalıştı ama bir şekilde atlattım. Ama bu sefer ikimiz için de net bitti. Antalya'da surekli gittiğim canlı müzikli bir mekanda gitar çalıp şarkı söyleyen birisi vardı. Çocuğa karşı bir şeyler hissetmiyordum ama sürekli gittiğim için yüzüne alışmaya başladım. En son gittiğimde o da beni fark etti ve o gün bir şeyler değişmeye başladı, aslında bunun üzerinden sadece 4 gün geçti. O gün konuştuk birbirimizi instagramdan ekledik. 4 gündür flörtleşiyoruz. Aşık olmak istemiyorum, hoş vakit geçirebileceğim biriyle birlikte olmak istiyorum sadece çünkü aşık olunca çok yıpranıyorum. Böyle bir insana güvenemeyeceğimin bilincindeyim yani. Şu an ikimiz için de en büyük sıkıntı yaş farkımız, o 25 yaşında. Aramızda tam 7 yaş var. Ben olgun ruhlu bir insanım olduğumdan da büyük duruyorum, en yakın arkadaşlarım bile benden büyük yaşıtlarımla anlaşamıyorum. İlk ilişkimin bitme sebebi de buydu, erkek arkadaşımın ablası olduğumu sanıyordu herkes hem davranış hem fiziksel olarak ondan büyük gösterdiğim için. Bu çocuk genç duruyor, yan yana çift gibi duruyoruz ama ben daha önce böyle bir şey yapmadığım için emin olamıyorum. Bir de ailem bu duruma ne der bilmiyorum, onlardan fazla bir şey gizlemem genelde ama buna iyi bakmazlar biliyorum. Yine de yaş farkı benim için sıkıntı değil hatta büyük olmasına daha çok sevindim, sizce nolur yani çok mu fazla yaş farkı? Bir de yeni bi ilişkiden çıktığım için kendimi onu aldatıyormuş gibi hissediyorum, vicdanımın sesini durduramıyorum. İçten içe huzursuz hissediyorum. Biliyorum uzun oldu ama lütfen cevap verin siz bu durumlara ne diyorsunuz? Şimdiden teşekkürler sevgiyle kalın.

Back