- 6 Mayıs 2016
- 75
- 25
- 3
- 43
- Konu Sahibi zeynephiraa
arkadaslar merhaba bn 1,5 yılık evlıyım esımın alıseyle beraber yasıyoruz evlendıgımden aslında sorun tamda bu noktada basladı bn esımı cok sevdıgım ıcın ıcım razı olmasada beraber yasamayı kabul ettım bndede suc var yapabılrım sandım o heyecanla hersy tos pempe gelıyo ıste aradn bı kac ay gectıgınde ben yapamadıgımı anladım ayak uyduramaıyodum beraber yasamaya kayınpederım kaynanm ıyıler ama bn cok rahat bırıyım herseyı ıstedıgım anda ıstedıgım zaman yapmaya alısmısım esımle sureklı kavga etmeye basladık kayınpederım emeklı degıl kaynanamda sureklı evdeler bn calısyorum ama genede sıkıntı
tabı bazı yanlıslarıda oldu kaynanamın esıme anlatıgımda abartan yanlıs olan bn oldum cunku esım sureklı benı ıkıncı plana atıyo once aılesının rahatlıgı benımde psıkoljım bozuldugu ııcn dengesız davranıyorum bazen haklıyken haksız gıbı duruyorum kendımı ıfade ederken sert sınırlı bır dılle yapıorum
ayrı eve cıkmak ıstıyorum cok mucadele ettım ama esım en son noktayı koydu ayrı ev olmıcak dıye ınanın esımle onu cok sevmeme ragmen boşanmayı bıle dusundum bırde 2 kurtaj gecırdım 8 ve 14 hafatlık yavrularımı kaybettım hanı derler ya dertler ust uste geldı.. esım benı sevdıgını soyluyor ama seven ınsan neden sevdıgının mutsuz olmasına ızın verırkı bn kıyamıyorum ona evlendıgımden berı gelın olamamın tadını bıle cıkaramadan borc harc var dıe hep calıstım aldıgım paranın bır kurusuna bıle ellemeden verdım bnde gencım ust basa heves bıle edemedım ama babası ne dugun ıcın ne gecımımız ıcın bır destekte bulunmadı annesıde ole ezılen herseye gogus geren benım bırde kaynanamlar yazın koye gıdıyo bı kac kalıyo ama esım hep benım zorlamamla gunluk ıhtıyaclarımı karsılıyo mesela pazar market alısverısı fılan ben soylemeden sormuyo bana ama onlar varken hep hazır onceden hersey ben anlam veremıyorum bazan ıyı yanlarıda oluyo mesela 14 haftalık bebegım alınmadan once ozurlu olma ıhtımalı vardı ama bız alırmadık yanı bn zaten kıyamamda esımde hep yanımda oldu ama bebegımın kalbı durdu
ole ıste arkadaslar daha bırsuru sey var kafamı karıstıran gecen gene tartsımıtık bıktım senden dedım ya bn ole suse puse duskun degılm anamın evınde bolluk gormedımkı bılmem yanı nasıl bısedır ama harclık pazar parası fılan vermeyınce cıldırdım artık hepyapıo cunku oda benı ıstemeyen gıtsın anasının evıne dedı bnde yolda gıdrım dedım oda arkasına bıle bakmadan gectı eve gece saat 11.00 dusunun yanı bn erkek olsam o saate bı kadını asla yolda bırakmam ama esım bıraktı benı
bn gıdemedım gene neden bılmıyorum ıste benım cvp aradıgım bu bn neden bu kafar soru ısaretlerıne ragmen gıdemıyorum ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)