kafam çok karışık

kusura bakmayın ama sizin yaptığınızda yanlış. ya nişanlınızla ikiniz gidecektiniz büyükler hiç olmayacaktı ya da büyüklerle gidiliyorsa iki tarafta olacak. biz eşimle herşeyimizi birlikte aldık büyükler karışmadı kına malzemeleri ve bohçaya kıyafet koyma işleri için onlardan yardım istedik kendilerine alınacak şeyleri kendileri beğensizler die ikimizinde annesi geldi kınalığımı filan alırken ikiside fikir verdi ama kararı bana bıraktılar çok rahat atlattık siz de annenize güzelce anlatıp sorun olmasını istemiyorum filan gibi konuşarak yumuşatabilirdiniz bence

ben baştan beri herşeyde annemi bildiğim için annende gelsin dedim nişanlıma bak adettir gönülleri olsun yine kendi istediğimiz olacak dedim ama hiç birine gelmedi annesi bende hatta niye ilgilenmiyo ki zoruma gidiyo bak dedim işi vardı şu bu diye geçiştirdi nişanlım ta ki annesiyle konuşana kadar kadın ilgilenmiyo sanıyodum en sonunda tatsızlık çıkacak tam düğün arefesi yüz göz olmalarını istemiyorum anneni uzak tutamadığım için annemi tuttum dedi

Bence annen afedersin ama bencil. Az arkada kalmayi bilsin. Her zaman o yapacak o onde olacak diye bir sey mi var??

ya ikisi de gelmeli ya da anneler gelmicek nisanlinla ikiniz gideceksiniz alisverise.. Yine iyi kayinvalide olay cikarmamis.. Allah kolaylik versin.. Anlattigina gore annen evlendikten sonra da disaridan hayatina mudahale etmeye devam edecek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…