bizde öyle diyorduk hatta nişanlım bu konu için ısrar etti ama annemi biliyorum üstü kapalı söyledim ona bile surat yaptı sorsan siz bilirsiniz diyo ama öyle davranmıyor ee haliyle kayınvalidede bu sefer gelmek istedi ki bişey diyemiyorum gelinliği bile alırken getirmedi nişanlım akşam söylemiş aldık diyeKimse gelmesin sadece ikiniz gidin sonuçta sana alınacak kıyafet filan kime ne ki değil mi.. Hani ev eşyası filan olsa neysede..
hiç bir zaman öyle düşünmedim aksine annem nasıl istiyorsa o kadında istiyordur ilk defa düğün yapıyor dedimNiye annelerle gidilir ki???
Biz hep eşimle gittik herşeye... Sadece gelinlik alırken çarşıya gidilecek diye anneler gelmişti o kadar.
Kendi zevkiniz yok mu ? Aynı şeyi anneniz değil kv'niz yapsa ne derdiniz_ Hep kv bizle ,bir rahat bırakmıyor,karılıyor olurdu.
doğru ben kadına hak veriyorum zaten ve sağolsun benimle konuştu bunu baya bi aradaki yanlış anlamaları düzelttik öyle bi durumda bile bana tepkili bi hareketi olmadı sorun annem evet en ufak bişeyde tatsızlık çıkacak biliyorum malesefValla kv yine iyi çok tepki vermemiş.Açıkçası anneniz haksız yani.Bu seferde kv ile gidin.
Gerçi bana kalsa nişanlınızla gidin diyeceğim ama öyle bir şansınız yok sanırım.
Annenize o gün için bir organizasyon düzenleyin.Reddedemeyeceği bişey olsun ama.2-3 gün sonra aynı güne alışverişe çıkacağınızı söyle.Belki böyle olur.doğru ben kadına hak veriyorum zaten ve sağolsun benimle konuştu bunu baya bi aradaki yanlış anlamaları düzelttik öyle bi durumda bile bana tepkili bi hareketi olmadı sorun annem evet en ufak bişeyde tatsızlık çıkacak biliyorum malesef
ablam 10 sene önce evlendi ve olanları biliyorum . annem herşeyin pahalısı olsun düşüncesinde evet acı ama gerçek bu. zevklerimiz zaten hiç uyuşmuyo şimdi o beğenecek ben beğenmicem kayınvalidenin gösterdiği bişeyi beğenirsem vay halime yani o derece. bi de kayınvalide biraz genç ruhlu şen şakrak bi insan annem herşeyi eleştiriyoNeden ille de tatsizlik cıkar diye dusunuyosunuz, daha önce sorun çıktı mi aralarinda? Bırakın ikisi de gelsin madem gonul koyacaklarini dusunuyorsaniz. Bana kalsa sadece nisanlinla gidin derim ama zor işler valla
aynen öyle valla çocuk gibiler doğru kaç kere söyledim bak manevi destek lazım arada bırakma diyorum anlıyo ama ertesi gün yine aynıUfffs kızım ilerde evlenince hiiç karışmam, çok gereksiz bu tür kaprisler. Yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar.
Bence annenizle açık açık konuşun. Trip atarsa da atsın, bu kadar basit ve saçma birşeye kızacaksa da kusura bakma yani anneler biraz anlayışlı olmalı heleki bu günlerde. Ağlayın, duygu sömürüsü yapın, arada kaldım anlayış göster diyin..
Nişanlınız size çok pozitif yaklaşmış, bu durumu çözmekte size düşer. Annenizi egale etmek durumundasınız. Bana kalsa ikisi de gelmesin çok saçma ama kv için bunu yapman gerek.
Hakikaten koca kadınların derdine bak anasını ya..
annemin yapacağını babam yapıyo zaten erde arkasından yönetme çocukları bırak nası isityolarsa sen ne karışıyosun diyo hep annem ben karışmıyorum beni ilgilendirmez diyo ama surat yapıp laf batırıyo şimdiye kadar duymamazlıktan gelmeye çalıştım ama artık zaten stresliyim en ufak şeyde patlıyorum ve gider ayak kalbini kırmak istemiyorum hemen gitceksin kurtulcaksın zaten diyoKusura bakmayın ama anneniz yerini bilsin biraz.
Kayınvalideniz iyi yine sesini çıkarmamış olayı abartmamış.
İki üç parça kıyafeti kayınvalidenizle yapacaksınız diye küsecekse de küssün.
Anneler olgun olmalı böyle olaylarda inanın anlayamadım.
Sizin eviniz, sizin zevkiniz, sizin kararınız.
Açıkça söyleyin birlikte gideceğinizi, nasıl olsa bir şekilde öğrenir yalan söylemeyin boşuna.