bencede :)Benim kilolar direk kalçaya gittiği için göbeğim yok çok şükür :) Spor yaparkende dikkat etmiş olucaksn sonuçta , sanmıyorum göbek yapacağını
Ben de seninle aynı durumdayım yaşın kaçtı acaba? Ben balık yağı da kullandım ilaçlar da hiç fayda yok şu an yoga yapıyorum hergün ve protein tozu kullanıyorum bu da olmazsa artık gelecek ay diyetisyen yolları
merhaba,
25 yaşındayım, sırt ve kemik ağrısından doktora gittim ve zayflığımın sebebinin strese bağlı olduğunu ve iştah acılımı ile kilo alabileceğimi söyledi fakat fibromiyalji tanısı kondu.
Bir kavanoz gerçek pekmeze ya da bal'a taze zencefil rendeleyin ve her sabah aç karnına yutun bir iki kaşık. ben gün içinde tok ikende yiyorum ve çok güzel iştah açtı.
merhaba,
25 yaşındayım, sırt ve kemik ağrısından doktora gittim ve zayflığımın sebebinin strese bağlı olduğunu ve iştah acılımı ile kilo alabileceğimi söyledi fakat fibromiyalji tanısı kondu.
Bir kavanoz gerçek pekmeze ya da bal'a taze zencefil rendeleyin ve her sabah aç karnına yutun bir iki kaşık. ben gün içinde tok ikende yiyorum ve çok güzel iştah açtı.
merhaba,