- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi paytak_paytak_kosan_koala
-
evet malesef diyecek bişey yok ama benimde güzüm tükeniyo artık bu olanlara dayanamıyorum
bir derdim var başlığı altına konu açtım bak istersen ordan da oku daha ayrıntılı yazıyo http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...yanlar/439037-ayrilik-sevgi-arada-kalmak.html bu linkten oku
okudum canım yaa...gerçekten anneni anlamakta zorlandım...hani bi de onlar baya baya tanımışlardır 1,5yılda... ben bizimkiler tanımadıkları için böyle davranıyorlar diye düşünüyorum. Allah niş annenin yüreğine de merhamet versin size karşı... bu aarada hangi ildesin?
evet kabul ettim. aslında anne babalar da kötü düşünmez eminim,hani onlar dep mutlulugumuzu isterler.. bazen kızıyorum ediyorum ama çok üzülüyorum sonra,annem sonucta..onun üzülmesine de dayanamam... ama kafalarında bişey oturdu mu yıkması cok zor oluyo.. sanki böyle çok mu mutluuz.. acaba senin annen nişanlında çook kötü bişey mi gördü de,ille de ilerde daha çok üzüleceksin diyor ki...
kızlar bu akşam annemle konuşup annesinin kendisiyle tanışmasını istediğini söylicem... en azından biraraya gelseler,sevdiğimin annesi ikna etmeye çalışır diye düşünüyorum...tabii annem görüşmeyi kabul ederse... :26: iyi bi fikir mi bu sizce_?
canım çok güzel yamışsın çok zorlu bir süreç ama şunu bilki işsiz olması senin için çok kötü olurdu özelliklede evlenince o sıkıntıyı yaşamayı hiç bilemezsin allahımda göstermesin...sonuçta iş bulmuş çalışıyorsa bence ailende bu saatten sonra seni kırmamak için bişey demez tabi babanla konuşacak kişide çok ağırbaşlı ve mantıklı biri olması lazım..babanın dilinden anlaması lazım çünkü ilk görüşme çok önemlidir..içini ferah tut inş herşey yoluna girer cnm kötü düşünme ve sen annenle önceden anlaşmaya bakki o babanı ikna etsin..
Önyargıyı parçalamak atomu bile parçalamaktan daha zormuş.Bazen büyükler çok dedğim dedik oluyorlar.Laf anlatamıyorsun bir türlü.Bol bol dua et.Zaten alnında yazılıyorsa olur.Benim çok samimi arkadaşımı ailesi o kadar direttiler o kadar direttilerayırdılar ki.O zaman çok üzülmüştüm.sevdiğinle aran iyiyimiş.Ne güzel bir kere kırmamış sizi.Böyle insanlar paraya pula değişilir mi.Biraz sabret.Ve Bol bol ayetel kürsi oku.
teşekkürler canım,evet çok sükür iş buldu zaten o sorunumuz yok. babamla konusacak kişi de böyle evlendirme dairesi gibi adam,bu işlerde hep onu kullanırlarmışo kadar biliyo nerde ne konuşulacağını,hem bizi de en başından beri bildiği için olaylara hakim...
umarım dediğin gibi herşey yoluna girer canım
inşaalh herşey yoluna girer bende aynı durumda sayılırım..benimde babam nuh diyor peygamber demiyor..acayip diretiyor..tek sorun başka bi şehirde yaşıyacak olmamız işi gücü herşeyi tamam 3 saatlik mesafede olucaz ama anlatamıyorumm bi türlü anlamak istemiyor !!
ALlah hepimizin yardımcısı olsun inşalah...bol bol Ya Fettah çekiyorumm
YA Fettahın anlamı: Her türlü zorlukları açan ve kolaylaştıran
günde 489
Maddi manevi hayırlar için okunur.
Ya Fettah isminin zikrine devam edene Allah hayır ve bereket ihsan eder. Darlık ve sıkıntı çekmez. Okuyanın kalbi nurlanır, işleri kolaylaşır. Makam ve mertebesi yükselir, kimseye muhtaç olmaz. Sabah namazlarının ardından sağ elini kalbine koyarak 71 defa okuyanın kalbi temizlenir. Yatarken okuyana rüyasında bilmediği şeyler gösterilir. Zor bir durumdan kurtuluşa ermek için niyet ederek utarit saatinde 489 defa okunur. Düşmanının dost olması niyetiylede utarit saatinde 489 defa okunmaya devam edilirse düşmanı dost olur.
canım utarit saatini ben biraz araştırdım ama bulamadım :26: ya benimkinin devlet işi üç yıl sonra gelicek zaten bi süreliğine idare edicez benimde tayinim olucak oraya sorun yok yani ama babama gel de anlat !! Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
güzel haberlerimizi de yazalım buraya inş :))
Allah yardımcın olsun canım.durum ne tanıştılar mı?
canım sagol Allah razı olsun... aslına bakarsan babam,ablam,eniştem tanıyorlar onu.. ablamın ecz. var,onun yan tarafındaki bi dükkanda çalışıyordu o tanıştığımızda. (şimdi devlette çalışıyor) bizimkiler severlerdi onu,aman ne saygılı cocuk,aman işte namazında abdestinde ne güzel, işte bişey lazım olursa ondan alalım başkasına paramız gitmesin vs vs derlerdi.... bizi duyunca herşey tersine döndü,komşu kızına yan gözle bakmak,(yazdan sonra oradan ayrıldıgı zamanda duymustu annemler ve işi de yoktu o sıra), nasıl geçineceksiniz, hayatı kolay mı sanıyosunuz, hem bu kadar nasıl tanıdınız birbirinizi vss..vss..birsürü laf...biz istemiyoruz deyip cekildiler işin icinden... kavgaların üzerinden 1,5yıl gecti, o sırada devlete girdi,annemler bişey diyemesinler diye birikim yaptı,araba aldı filan... annem görüstüğümüzü biliyo ama babam bilmiyo. :26: su anda umredeler, ptesi gece gelecekler inş. anneme de demiştim zaten umreye gitmeden önce,siz döndüğünüzde tanışmaya gelecek ailesi diye... ins kalpleri yumuşar da,hayırlısıyla güzel haberler veririm size....
yumuşar cnm ya merak etme.herşey gönlünce olur inşallah.habersiz bırakma bizi lütfen.
ay canım ne kadar samimisin sen böyle ya... Allah razı olsun,hepinizden desteğiniz için.. inş gelişmelerden haberdar ederim sizi...
bakarsınız gün gelir "çeyizim" diye topic bile açarım(uçtum birden hayallere )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?