Yani TV karşısında birebir oturup ne varsa izleyen diyebilirim kumanda ellerinde geziyor.Ben çocuğum yanıma gelmesin diye ben kendim telefonun bile sesini kısıp video bakarken olacak iş değilO yas grubunu asla tek birakmayin arada cok fark var yegenim canimdir ama kendi cocugunuz cok kucuk zor bir durum cocukla yeteri kadar ilgileniyorlarmi? Telefon kullanimi nasil
Destek alıyor ama bu denli değil evde bir kere kuralları yok rahatlar,napcagimi bilemedim kalakaldımTek yanlisi bu degildir cocugun destege ihtiyaci var belli ki
Merhabalar hanımlar, acil!! direk konuya giriyorum.Kardesimin oğlu kızımı öpmüş daha doğrusu oğlan kızıma beni öp demiş bunu da bugün yani yaklaşık bir ay sonra tesadüfen öğrendi.Muhtemelen ekranlardan etkilenip böyle birşeyi çocuğuma uyguladı.Nasıl davranmam ne yapmam gerekiyor yani çocuğum henüz 4 yaşında onun oglunun yaşı 11 olucak çok kötü hissediyorum.(İçimde fırtınalar kopuyor)
Çocuğunuzu koruyacaksınız. Çünkü diğer çocuk gördüklerini uygulamaya kalkarsa ne olacak. Gözümüzden ayırmamak lazım aslın
Bugün çocuğum beni öperken bunu itiraf etti anne kuzenim beni suramdan öptü diye offf offffTabiki cocugunuzun ustune kimse olamaz ama yegeninizi de koruyup dogruyu istemek borcunuz kardesiniz ile konusun tek hatanin bu olmadigini dusunuyorum
Kardeşinize de söyleyin. Kulağını çeksin. Otursun konuşsun. Gerekirse psikoloğa getirsin.Bugün çocuğum beni öperken bunu itiraf etti anne kuzenim beni suramdan öptü diye offf offff
İnanin her zaman tenbihlerim ilk konuşmaya başladığı günden itibaren disarisinin kötü biyer olduğunu ne olursa olsun herşeyi bana anlatıp paylasabilcegini vs vs ama o gün çocuğum sessiz kalmış daha doğrusu oyuna dalmış sanırım ve ben anlamamisimTamam zor bir durum ama sakin olun..
Şimdi yapacaklarınız; İki çocuğu yalnız bırakmamak.
Kızınıza mahremiyet eğitimi vermek. Okula gidiyorsa tam da bu dönemin konusu Rehberlik öğretmeninden destek alabilirsiniz.
Kardeşinizin çocuğu ile de yakınsanız onunla da mahremiyet üzerine konuşabilirsiniz.
Ve yine söylüyorum. Çocuğunuzu yalnız bırakmayın. Kimseye göndermeyin. Hayır demeyi öğretin, çığlık atmayı öğretin.
Tek değil aslında kuzenleri iki kardes ve bu durumu sadece biri uyguluyor ben yanlarına gidip geliyordum odalar dipdibeNiye tek biraktiniz kac kere kaldi asla birakmayin
Hayır malesef yanak değil bana söylediği önce bir kere anne dedi sonra 1 2 daha dediÖpmüş derken,yanaktan ise sevmiş olabilir mi yani yalnız bırakmayın bir daha
Bir iki üç demek istediHayır malesef yanak değil bana söylediği önce bir kere anne dedi sonra 1 2 daha dedi
Diğer kuzeni yanlarında değil içeri gitmiş o sırada olmusTek değil aslında kuzenleri iki kardes ve bu durumu sadece biri uyguluyor ben yanlarına gidip geliyordum odalar dipdibe
Kuzenını dışarı olarak görmemiştir kuzucum küçük olunca ne bilsinİnanin her zaman tenbihlerim ilk konuşmaya başladığı günden itibaren disarisinin kötü biyer olduğunu ne olursa olsun herşeyi bana anlatıp paylasabilcegini vs vs ama o gün çocuğum sessiz kalmış daha doğrusu oyuna dalmış sanırım ve ben anlamamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?